|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 27, 23:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » Auto aparaturos ziemojimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Auto aparaturos ziemojimas |
Parašytas: 2007 11 14, 13:57 |
|
|
|
Dabar ziuriu pro langa i savo masiniuka, visa apsalusi, apsnigusi, ir galvoju kaip ten visas tas saltis kenkia mano komponentam duryse...
Gal surasom kokius nors patarimus ziemai...
Pvz.: zinau kad esnat dideliam salciui, negalima ijungti aparaturos kad grotu iskart dugnais, reikia kad apsiltu biski ant mazo galingumo garsiakalbiai...
Gal kas dar kasnors ka zinot? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 11 14, 14:24 |
|
|
|
Va čia sakyčiau gera tema, nes tikrai, po žiemos iš daugelio garsiakalbių pasidaro "tampalai" (bent jau pigesnių) šią pirmą žiemą bandysim laikyt mašinoj brangesnę aparatūrą. Aš irgi įlipęs klausau negarsiai, kol bent jau salonas normaliai išyla. Nors pas bratkį tai per žiemas atlaikydavo Aaudiobahn, ir RF Punch žemadažniai. Galbūt geresnės firmos jau ir laiko normaliai. Nors prie -30, kai mašiną vos užkuriu, tai nejungiu net aparatūros...  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 14, 14:43 |
|
|
|
kiek zinau tai sivis aparatura susalusia nelabai patartina jungti, gal truptu palaukt kol susiltu pati minimaliai klausant, kad ir stiprintuva, maga. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 11 14, 17:46 |
|
|
|
aha, po kurio laiko jau galima megautis garsiau.... duryse pas mane isvis dregme laikos, kazkur ten pro stikla praleidzia, tai rudeni slapia buna, siek tiek pacius midbasus apsaugojes esu bet slapia vistiek, kaip ziema bus nzn...  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |