|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 09, 04:12. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » 2 x RF 12" bandpass
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
|
2 x RF 12" bandpass |
Parašytas: 2007 11 01, 15:57 |
|
|
|
Sveiki, taigi mintis yra tokia, padaryti bandpass'a su dviem Rockford Fosgate P112s4 12" garsiakalbiais... Beda yra tame, dar man nera teke daryti bandpass. Siaip esu padares jau gana daug deziu subams, dazniausiai teko dirbti su VENTED tipo dezemis.
Galvoju apie 4th order'io bandpass, nes kitoks nelabai iseina mano Rockford'ams. Taigi galvoju kazka panasaus i https://mb2.mbuilder.biz/waxacar/object/images/VR3G.jpg
Bet noriu daryti su L tipo fazikais... Zodziu..
Parametrai:
FS: 25Hz
Qts: 0.53
Qms: 7.31
Qes: 0.56
Vas: 110l
Xmax: 8mm
SPL: 86Db
Re: 3.4Ohm
Padekit apskaiciuoti dezes kameru turius (3 kameros isvis) ir fazikus.. nes man kazkaip paciam sunkiai sekasi, nesu uztikrintas savo gautais programu rezultatais... Gal kam jau teko ka panasaus daryti ar pan... |
|
|
|
|
|
|
2 x RF 12" bandpass |
Parašytas: 2007 11 01, 18:14 |
|
|
|
Kazkada bandziau skaiciuoti 4 orderio bandpass'a naujesnes laidos rockford dvyliktukui. Naujo ir seno parametrai beveik identiski, skiriasi tik rezonansisnis daznis vienu hercu. Zodziu ir rezultatas toks, kad deze gavosi apie 200ltr talpos. Manau truputi daugoka taigi vargu ar kas gausis. Galbut blogai skaiciavau, negaliu garantuoti. |
|
|
|
|
|
2 x RF 12" bandpass |
Parašytas: 2007 11 01, 18:15 |
|
|
|
Primeciau su bassboxpro6 , soniniu kameru turiai po 30l o vidurines 40l, faziku rezonasinis po 60Hz, ir pilanai kabina 40-100Hz |
|
|
|
|
|
2 x RF 12" bandpass |
Parašytas: 2007 11 01, 18:18 |
|
|
|
man irgi panasus kosmosai gaunasi tai vienaip tai kitaip... Blogiausiai, kad internete neina rasti, kad kas nors bent jau butu bandes daryti kazka panasaus... Nesinori daryti paprasta closed arba vented deze, nes jau nusibodo jas lipdyti, norisi kazka naujo pabandyti... Jei is Rockford'u neiseis daryti teks su JBL GTO 1202D bandyti... |
|
|
|
|
|
2 x RF 12" bandpass |
Parašytas: 2007 11 01, 18:19 |
|
|
|
Vadinasi blogai skaiciavau O gal cia taip, kad du garsiukai? Ai koks skirtumas |
|
|
|
|
|
2 x RF 12" bandpass |
Parašytas: 2007 11 01, 18:22 |
|
|
|
Enshteinas rašo: |
Primeciau su bassboxpro6 , soniniu kameru turiai po 30l o vidurines 40l, faziku rezonasinis po 60Hz, ir pilanai kabina 40-100Hz |
Kazkas idomiau, tikslesniu duoomenu reiktu.. As irgi su bassboxpro6 bandau ta bandpass'a bet tai nieko nesigauna gero... |
|
|
|
|
|
2 x RF 12" bandpass |
Parašytas: 2007 11 01, 18:40 |
|
|
|
kas tau geras kas tau blogas, kokiu domenu tau reik, klausk. as tau surasiau grynus kameru turius, reik dar uzmesti kiek dar garsiakalbis fazikai uzims, jei del faziku neaisku, tai nurodyk kokio zadi diametro deti fazikus pasakysiu kokio ilgio tures but. Siaip viskas gan aisq Juk minejau, kad su dezem jau dirbai |
|
|
|
|
|
2 x RF 12" bandpass |
Parašytas: 2007 11 02, 12:45 |
|
|
|
Taip, del faziku, matai as noriu bandyti padaryti su L tipo faziku... Todel ir nesigauna man biski... Su paprastais fazikais nesinori daryti... |
|
|
|
|
|
2 x RF 12" bandpass |
Parašytas: 2007 11 02, 14:26 |
|
|
|
"L" fazikas bus panasus i paprasta vamzdi, tik kad jis bus kokiu 20% trumpesnis nei tokio pat ploto vamzdis |
|
|
|
|
|
2 x RF 12" bandpass |
Parašytas: 2007 11 02, 15:38 |
|
|
|
"L" tipo fazikas ? kas cia per kosmosai ? gal parastas vamzdis su 90laipsniu kampu alkune ? |
|
|
|
|
|
2 x RF 12" bandpass |
Parašytas: 2007 11 02, 18:37 |
|
|
|
Enshteinas rašo: |
"L" tipo fazikas ? kas cia per kosmosai ? gal parastas vamzdis su 90laipsniu kampu alkune ? |
nea "L" formos plokscias fazikas nesakyk, kad nemates tokiu |
|
|
|
|
|
2 x RF 12" bandpass |
Parašytas: 2007 11 02, 18:50 |
|
|
|
Nusikaltimas Rockford Fosgate garsiukus i bandpass kisti Arba reikia labai dideli stikla daryti - ziauriai veza tas "PUNCH" uzrasas |
|
|
|
|
|
2 x RF 12" bandpass |
Parašytas: 2007 11 02, 19:54 |
|
|
|
L tai čia tipo "slot" ? ar kaip? Aš tai irgi pirmą kart girdžiu. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|
FS25 Tractors