Elektronika.lt
 2024 m. lapkričio 12 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2024 11 12, 19:24. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Programinė įranga » Stacionarus pc uz3000lt
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 12
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Stacionarus pc uz3000lt
PranešimasParašytas: 2007 12 09, 23:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zaliuks
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sveiki,nezinojau kur rasyt tai parasiau cia jei ka,gal modernatoriai perkels kur ir reikia.Taigi einam prie problemos.Problema ta ,kad nzn koki imt stacionaru uz3000lt ajsku be moniko ir t.T. Tik deze.Ka pasiulytumet? Seip geimams daugiausia jis bus naudojamas. Dekui

Paskutinį kartą redagavo zaliuks, 2008 06 16, 20:03. Redaguota 1 kartą
 Stacionarus pc uz3000lt
PranešimasParašytas: 2007 12 09, 23:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Giedriusss
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
o tau cia pasiulyt jau sukomplektuota ar atskirai kiekvienus komponentus?
 Stacionarus pc uz3000lt
PranešimasParašytas: 2007 12 10, 07:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zaliuks
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Tas ir yra kad nzn kajp daryt ar rink is daliu ar pirkt sukomplektuota,nu noreciau ant kaledu pasimt jau,nes kaledos stajgmenu ir kaledu metas Very Happy renkant is daliu jauciu porj sawaiciu taj uztruks.Nu wienu zodziu jej jau lb pramazint perkant gatawa negu renkant is daliu taj to tikraj nenoriu.
Nu speci pagalbos Smile
 Stacionarus pc uz3000lt
PranešimasParašytas: 2007 12 10, 09:43 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GeeMan
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Mano siūlymas:
procas: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz (1066MHz,8MB,Kentsfield,95W,S775) box 930lt
mama: GIGABYTE GA-P35C-DS3R 350 lt
RAM: APACER DDR2 2GB DDR800 CL5 AM1 2x108 lt
DVDRW: SAMSUNG SH-S202N/BEBN DVD-/+RW Lightscribe (20x8x8x DVD+RW/ 20x8x6x DVD-RW ) Black, IDE Bulk, double 88lt
HDD: Samsung 500GB 7200rpm 16MB cache SATA2 NCQ 340 lt
vaizduškė: ASUS PCI-E Geforce 8800GTS 320MB 320BIT GDDR3 990 lt
Viso: ~2900 (priklausomai nuo firmos kurioj pirksi)
+ korpusas ir maitblokis (500W), čia jau pats išsirink koks tau gražus Wink
 Stacionarus pc uz3000lt
PranešimasParašytas: 2007 12 10, 09:48 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zaliuks
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
O ramu,nemazaj 2gb ziuriu yra jau su 4gb sukomplektuota,ar ce kokie geresni?Nelabaj raukiu as joj
 Stacionarus pc uz3000lt
PranešimasParašytas: 2007 12 10, 14:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
samsung DVDROM ir HDD nepatasiu pirkti.

gal jau pasitaiese, bet kiek as zinau samsung gerai pagaminti nieko nesugega. tas ipac HDD ir CDROM.

pries keleta metu kai su darugais pirkome sau kompiuterius visouse buvo samsung cdromai ir visi po metu pastipo. nu gal jau problemas istaise, bet cia jau nesuzinosi kol nesuges.

o HDD tai kas nors paziuretike kokioje temperaturoje dirba variklio draiveris tai tikiuosi po to samsungu saugosites kaip maro. ne vienas nets pradedantysis megejas napadarys shemsos kurioje detale tokia ikaitusi kad pirstus degina.
 Stacionarus pc uz3000lt
PranešimasParašytas: 2007 12 11, 13:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Giedriusss
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
bet kiek zinau jeigu sakykim cd-rom'as samsung uzsilenkia tai garantinis iskarto nauja keicia jokiu taisymu nieko ir jokiu problemu.HDD kiek teko matyt irgi normaliai veikia. Very Happy
 Stacionarus pc uz3000lt
PranešimasParašytas: 2007 12 11, 13:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Giedriusss rašo:
bet kiek zinau jeigu sakykim cd-rom'as samsung uzsilenkia tai garantinis iskarto nauja keicia jokiu taisymu nieko ir jokiu problemu.HDD kiek teko matyt irgi normaliai veikia. Very Happy

tas reikia kad jie uzsilenkia labai jau dazai tai niekas ir neabejoja, kad sugedo.
del HDD tai sunku pasakyti kiek jie genda, bet kad pagaminta blogai tai matosi akivaizdziai.
 Stacionarus pc uz3000lt
PranešimasParašytas: 2007 12 12, 10:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GeeMan
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Citata:
O ramu,nemazaj 2gb ziuriu yra jau su 4gb sukomplektuota,ar ce kokie geresni?Nelabaj raukiu as joj

Mano siūlomam variante ir yra 4 GB Wink 2 po 2 GB
Citata:
gal jau pasitaiese, bet kiek as zinau samsung gerai pagaminti nieko nesugega

Mano nuomone SAMSUNG monitoriai, HDD ir CDROM vieni iš geriausių lyginan kainos ir našumo santykį Wink . Kokybe irgi kol kas neteko nusivilt. Turiu monitorių SyncMaster 206BW i love it Very Happy , hdd sp2504c 250 GB grybas kažkoks, garsiai dirba ir siaip jis man nepatinka, yra gereniu modelių. Dar turiu samsung DVDRW iš pigiausių serijos kažkos modelis, savo darba kolkas atlieka gerai.
Citata:
o HDD tai kas nors paziuretike kokioje temperaturoje dirba variklio draiveris tai tikiuosi po to samsungu saugosites kaip maro. ne vienas nets pradedantysis megejas napadarys shemsos kurioje detale tokia ikaitusi kad pirstus degina.

Realiai koks skirtumas kokioj temperatūroj dirba hdd? px, kad jis kaista, čiagi ne procas, kad lūžinėt pradeda. O mano pasiūlytas SAMSUNG HDD pakankamai gerai testuose atrodo Wink , o skaičiuojant kainos ir našumo santykį, bei kainos ir talpumo santykį užima antra vietą!
http://www23.tomshardware.com/storage.html?modelx=33&model1=117&model2=676&chart=78
 Stacionarus pc uz3000lt
PranešimasParašytas: 2007 12 12, 11:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
romeishka
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Pas mane "Samsung'o":
hardas (80GB) - 4-us metus varo - NO problem
monikas - 4-us metus varo - NO problem
DVD-RW (papigiainas Laughing ) - vasarį bus metai - po winXP perinstaliavimo buvo užlūžęs, bet prikėliau su firmwarais Cool
IŠVADOS: geras daiktas, tas "Samsungas". Na, bentjau man tokie papuolė Laughing Twisted Evil Laughing

PranešimasParašytas: 2007 12 12, 14:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
GeeMan rašo:

Realiai koks skirtumas kokioj temperatūroj dirba hdd? px, kad jis kaista, čiagi ne procas, kad lūžinėt pradeda. O mano pasiūlytas SAMSUNG HDD pakankamai gerai testuose atrodo Wink , o skaičiuojant kainos ir našumo santykį, bei kainos ir talpumo santykį užima antra vietą!
http://www23.tomshardware.com/storage.html?modelx=33&model1=117&model2=676&chart=78

o skitumas toks kad tai rodo gamintojo lygi ir poziuri i pirkejus. ar tu pirktumei atmestinai pagaminta daikta?
HDD yra labai svarbi detale daug svarbesne us visa kita. jei suges turesi didziulius nuostolius ne del paties HDD o del jame buvusios informacijos.

zinoma jei informacijos negaila tai koks skietumas tada suges jis ar ne.

beje sakyciau pats svarbiausia HDD parametras yra jo veikimo garsas, cia geraisuai veikia seagate. ju veikima galima girdeti tik pridejus HDD prie ausies

del DVD-RW tai velnias zino, gal jau istaise klaidas per tuos keleta metu.
bet seniau tai tikrai buvo tragedija.
 Stacionarus pc uz3000lt
PranešimasParašytas: 2007 12 12, 18:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zaliuks
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
O ka pasiulytumet is sukoplektuotu jau.Weiksmas butu pnwz.
 Stacionarus pc uz3000lt
PranešimasParašytas: 2007 12 12, 21:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Donatassj
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Aš turiu visur western digital susimetęs. Vienas hardas jau 6 ar 7 metus tarnauja be problemų, dabar prieš 0.5m nusipirkau 250gb irgi jokių bėdų. Dėl cdrom'o patarčiau liteon, na bent jau man nebuvo nė kart tokio atvejo, kad jis būtų užlinkęs. Šiaip užsiimu kompiuterių remontu, tai tai su šom dalim nėra problemų buvę. Čia mano nuomonė. Man šios firmos patinka Wink

PranešimasParašytas: 2007 12 12, 21:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Donatassj
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
zaliuks rašo:
O ka pasiulytumet is sukoplektuotu jau.Weiksmas butu pnwz.

Jei nori gero kompo - susirink jį. Jei pats nelabai kerti, parašyk kokio draugo pagalbos Wink IR PATARIU Į BMS NET NEŽIŪRĖT!

PranešimasParašytas: 2007 12 12, 21:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Donatassj rašo:
Aš turiu visur western digital susimetęs. Vienas hardas jau 6 ar 7 metus tarnauja be problemų, dabar prieš 0.5m nusipirkau 250gb irgi jokių bėdų. Dėl cdrom'o patarčiau liteon, na bent jau man nebuvo nė kart tokio atvejo, kad jis būtų užlinkęs. Šiaip užsiimu kompiuterių remontu, tai tai su šom dalim nėra problemų buvę. Čia mano nuomonė. Man šios firmos patinka Wink

taip, WD dabar ir seagate nupirko, ir tikrai pritariu kad ju diskai irgi gana geri, veikia tyliai.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,