|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 08, 19:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Del stiprintuvo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Del stiprintuvo |
Parašytas: 2007 10 22, 15:16 |
|
|
|
|
| Zodziu turiu namini stipreka jis yra galingas, bet ta galia jis islieja ant bosu, o man tu bosu nereikia, nes noriu koncertines pajungt, man reikia, kad jis kuo daugiau garso isspaustu,o ne bosu. Ar galima ka nors ten pachimycint, kad ta galia jis ne bosams duotu, o daugiau rekimui? |
|
|
|
|
|
 |
Del stiprintuvo |
Parašytas: 2007 10 22, 16:42 |
|
|
|
|
sureguliuok aukstus ir zemus, zemus tildai kitus pekeli  |
|
_________________ jei klystu pataisykit..... |
|
|
|
 |
Del stiprintuvo |
Parašytas: 2007 10 23, 14:12 |
|
|
|
|
| nabagas rašo: |
sureguliuok aukstus ir zemus, zemus tildai kitus pekeli  |
Bandziau sitaip isspausti si bei ta, bet mazai naudos is to. Siulykit kitokius varijantus  |
|
|
|
|
|
 |
Del stiprintuvo |
Parašytas: 2007 10 23, 14:18 |
|
|
|
|
| statyk aukštų dažnių filtrą - aišku tik reikia pasirinkti nuo kiek bus nupjautas dažnis |
|
|
|
|
|
 |
Del stiprintuvo |
Parašytas: 2007 10 23, 14:29 |
|
|
|
|
| Su pirminiu stiprintuvu ten zaistis reiktu, manau, arba gal tos dalies visai verciau atsisakyt... |
|
|
|
|
|
 |
Del stiprintuvo |
Parašytas: 2007 10 23, 15:30 |
|
|
|
|
|
_________________ jei klystu pataisykit..... |
|
|
|
 |
Re: Del stiprintuvo |
Parašytas: 2007 10 23, 20:40 |
|
|
|
|
| vitys rašo: |
| Zodziu turiu namini stipreka jis yra galingas, bet ta galia jis islieja ant bosu, o man tu bosu nereikia, nes noriu koncertines pajungt, man reikia, kad jis kuo daugiau garso isspaustu,o ne bosu. Ar galima ka nors ten pachimycint, kad ta galia jis ne bosams duotu, o daugiau rekimui? |
O tai kas per stiprintuvas ? gal rimtai signalo kely yra filtrai kurie pjauna virsutine. Pabandyk be jokiu islaidu, atsidaryk stiprintuva, atjunk iejimo laidus nuo montazines ir paduok tiesiai is kompo signala (tikiuosi suprantamai paaiskinau ) ir galesi su kompu pasireguliuot ekvalaizeri, jei viskas ciki ir uzteks iejimo jautrumo, tada pasidarytum koki perjungeja su dar vienu iejimu (tiesioginiu)  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: Del stiprintuvo |
Parašytas: 2007 10 24, 14:37 |
|
|
|
|
| Enshteinas rašo: |
| vitys rašo: |
O tai kas per stiprintuvas ? |
Stiprintuvas odisejus y 010, 50w nominalas. Beje jei gali dar truputuka aiskiau parasyk, nes db kaip schemose nlb tesigaudau, tai ir nesupratau kaip cia ka padaryt.  |
|
|
|
|
|
 |
Del stiprintuvo |
Parašytas: 2007 10 24, 19:02 |
|
|
|
|
| A, na tas tai normaliai grot turetu, pats kadais turejau... Kondensatoriai gal kokie isdziuve tembro bloke cia tau koja kisa... |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |