|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 03, 21:16. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » Prašymas - rašykite būtent į tam skirtą forumą
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
|
Prašymas - rašykite būtent į tam skirtą forumą |
Parašytas: 2003 11 02, 20:38 |
|
|
|
Prasymas gerbemieji butu toks, kad visgi ziuretumete ko klausiate ir rasytumete butent i tam skirta foruma - garso aparaturos klausimai Garso Aparaturos skiltyje...ir panasiai. Cia matau labai daug klausimu, kuriuos klausia tikrai ne "zali" arba nera skirti "zaliems". Tiesiog nesinori trinti jusu temas ar klausimus
Aciu uz demesi |
|
|
|
|
|
:-) |
Parašytas: 2003 11 03, 11:47 |
|
|
|
kazkada elektronika buvau baisiai susidomejes teko ir kelias schemas surinkt...
dabar kaip man zinot ar as "zalias" ar ne?
mano manymu del sitos problemos dauguma ir raso i sita foruma |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2003 12 20, 19:15 |
|
|
|
aš siūlau toki variantą, kas netoj skilty, tas lauk. taip būtų sąžiningiausia. nes aš žaliaas, todėl ir noriu žalių, o kai profai parašo, tai ne ka ten ir suprasi. mano tokia nuomonė. kaip,kitų, tai nezinau. tikiuos daug kas man pritars. |
|
_________________ bandau studijuoti energetika:) |
|
|
|
|
Parašytas: 2004 01 08, 11:26 |
|
|
|
Na pvz skyrelis žaliems:) žali klausia, o kas jiems atsakys? aišku bent kiek patyres, o va iš to išsirutuliuoja visa diskusija kitas profas dar papildo arba užginčyja kokį gal ir klaidingą atsakyma žaliukui, taigi žalieji turi iš ko pasirinkti ir daugiau info gauna tokiu būdu. Manau neverta per daug kištis |
|
|
|
|
|
=) |
Parašytas: 2004 06 03, 18:29 |
|
|
|
Nu matai tokiam asui kaip tu gal kos kvailas klausimelis del stipriaus ir atrodo kad tiktu i skilti zaliems, bet ka tokiems zaliems kaip as daryti jei skiltije zaliems sako varyk i garso skilti??????????????????? Nu jei jau ten ne i tema klausimas tai sutinku kad reik siusti i kita |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 06 28, 14:02 |
|
|
|
Paskaiciau as pora komentaru sioje skyltyje ir siaip nesupratau kam tada toks skilties pavadinimas, jeigu jojo nieko panasaus niera, plepa cia visi apie bet ka... Nesamone kazkokia... Ir siap prie progos gal ka nors zinos apie apsvietimo diskonams daryma.. Buciau dekingas... |
|
_________________ Viskas yra paprasta, kas maitinama is ~220V |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 06 28, 16:25 |
|
|
|
O vat as buciau dekingas, jeigu cia nerasytumete nieko, o perskaite, suprastumet, ko is Jusu norima. O jei kas dar nesuprato sio prasymo prasmes, tai pakartosiu - norejau, kad sioje skiltyje ("Elektronika zaliems", o ne sioje temoje; cia vel tiems kur sunkiai supranta) rasytu tik tie, kas tikrai tik pradeda savo kelia elektronikoje ir yra labai susidomejes
Ir dar vienas prasymas - cia daugiau savo komentaru nerasykite - perskaite, supratai, padarei isvadas ir klausi tam skirtose temose:)
Aciu uz demesi ir sekmes! |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2004 12 01, 22:37 |
|
|
|
visu pirma gerbiamieji kiek supratau tai cia dauguma ne zaliu diskutuoja:)
Palikite zaliems zalia sviesa
manau per laika viskas susitvarkys...
su pagarba pusiau zalias |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 02 24, 16:18 |
|
|
|
Na liaukites tampytis, gal cia yra ta problema kad nezinai ar esi visiskai zalias?!!!!!!!!! Kol kyla kokiu nors klausimu tol ir skaitai save zaliu. Nieks atejas nesakys, kad ismokau prilituoti varza ir jau esu asas. Anaiptol kai kyla koks kvailas klausimas tai ziurek ir eina i zaliems skyreli Tai gal visi pirma ivertina save. |
|
_________________ Jai žinai tai nereikia, kad esi protingas!!! |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2005 02 24, 18:13 |
|
|
|
Na as manau kad reiktu skirstyti ne pagal autoriaus zaluma, o pagal klausimo zaluma.
Forume yra daug temu kategoriju, bet jei zmogus pats suvokia kad jo klausimas yra pernelyg zalias tai kategorijai, tai tuomet tegu raso i zaliems skirta skilti..
O gal reikia sukurti kelias zaliems skirtas skiltis (pagal skirtingas kategorijas, nes dabar skiltis zaliems yra tik bendrojoj elektronikoj)? taip zalias klausimas apie garso technika bus garso technikos zaliuju skiltyje ir pan.. |
|
_________________ 158 puslapiai neperskaitytu postu po ilgo nesilankymo:
Paskutinį kartą Jūs lankėtės 2007 01 03, 23:01
Dabar yra 2007 09 01, 21:30 |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|