|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 08, 19:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » del s30 koloneliu
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
del s30 koloneliu |
Parašytas: 2007 09 17, 20:22 |
|
|
|
esu zalias tai noriu kazka padaryti nors ir tas pacias bet vistiek savo darytas s30. tai va turiu s30 garsiukus be deziu deziu matmenys zinau tai va padekit ar dezes daryti tokio pacio dydzio? ir kokio dedzio turi buti alsuoklis (lygtais vadinami fazoinventoriais) ir kokiu filtru reiktu ? (google nepagelbejo tik rusisku radau kuriu niekaip nesupratau ) |
|
|
|
|
 |
del s30 koloneliu |
Parašytas: 2007 09 17, 20:40 |
|
|
|
paskaityk tampaciam forume, yra tema kaip atgaivinti senasias s30. |
|
|
|
|
 |
del s30 koloneliu |
Parašytas: 2007 09 17, 23:35 |
|
|
|
Mano kuklia ir subjektyvia nuomone S30 garsiakalbiai neverti dėžės, jei jos nėra. Neverti ir viskas. Na nebent turi įrangą ir medžiagų ir neturi ką veikti Esmė tame, kad gatavos kolonėlės kainuoja <50lt už porą paieškojus su visais garsiakalbiais ir padoria (arba visai nebloga - kaip pažiūrėsi) dėže, filtru ir t.t. |
|
|
|
|
 |
del s30 koloneliu |
Parašytas: 2007 09 18, 02:02 |
|
|
|
Nera jos tokios jau blogos.S-30 turi elektrini galinguma. O jei turi dezes matmenis ,tai nebuvo ten nupaisyta fazoinvertoriaus ilgis plotis ?Turiu filtro shema,bet su ritem nezinau kaip tu susivyniotum  |
|
|
|
|
 |
del s30 koloneliu |
Parašytas: 2007 09 18, 17:35 |
|
|
|
zinau kad is ju nieko gero bet prie saslyko ir alaus uztenka pilnai ju ir lengviai issinesti negu tempti didelias is kambario! o tuose s30a jokiu filtru nebuvo bandpass dezeje buvo bet nekaip skambejo palyginus pries s30b su (alsuoklius) nors garsiukai tokie patys!  |
|
|
|
|
 |
del s30 koloneliu |
Parašytas: 2007 09 19, 18:22 |
|
|
|
Turiu tokias pat s30b apie kurias čia šnekat.Fazoinventorius stačiakampio formos (6,4X2,7cm priekinė dalis)gylis 14,5cm paskui kyla į viršų 6,5cm(padarytas iš porolono).Kaip minėjo šiame forume yra tema apie s30b. |
|
|
|
|
 |
del s30 koloneliu |
Parašytas: 2007 09 19, 18:36 |
|
|
|
nu as neradau bet labai aciu nes man siu duomenu ir bereikejo iki pilnos laimes  |
|
|
|
|
 |
del s30 koloneliu |
Parašytas: 2007 09 19, 22:45 |
|
|
|
Turiu uzdaras S-30A, skamba neblogai ir esu jomis patenkintas. Turis 10 litru, ir nepagailek sintepono. |
|
|
|
|
 |
del s30 koloneliu |
Parašytas: 2007 09 23, 19:10 |
|
|
|
nu va pasidariau ir daug geriau eina nei buvo senojioj dezej o sia tema nebreikalinga ar ji paliks ar jia admin istrins? nes ji jau kaip ir nebereikalinga (bent jau man) |
|
|
|
|
 |
del s30 koloneliu |
Parašytas: 2007 09 23, 19:35 |
|
|
|
čia temos dažniausiai lieka, su viltimi, kad kitas atėjęs ieškoti atsakymo į panašų klausimą, pasinaudos paieška, bet kai sakant viltis durnių motina  |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
del s30 koloneliu |
Parašytas: 2007 10 03, 08:46 |
|
|
|
pas man s-30 ner jokio alsuoklio tiesiok uzdara beze ir kiek zinau jo nereik nes tada daugiau zemu |
|
|
|
|
 |
del s30 koloneliu |
Parašytas: 2007 10 03, 22:55 |
|
|
|
S30 buvo bent trys modifikacijos - S30A - be faziko, S30B - su apvaliu faziku kairiau ir S30V - su stačiakampiu faziku vidury. Nesu lyginęs, tad nežinau kuri geresnė. |
|
|
|
|
 |
del s30 koloneliu |
Parašytas: 2007 10 04, 00:22 |
|
|
|
assembled rašo: |
S30 buvo bent trys modifikacijos - S30A - be faziko, S30B - su apvaliu faziku kairiau ir S30V - su stačiakampiu faziku vidury. Nesu lyginęs, tad nežinau kuri geresnė. |
Pats turėjau S-30 su apvaliu faziku kairiau, ir prie jų pavadinimo jokios papildomos raidės nebuvo. Su stačiakampiu faziku vidury yra S-30B (bent jau taip ant kolonėlės rašosi). |
|
|
|
|
 |
del s30 koloneliu |
Parašytas: 2007 10 04, 08:16 |
|
|
|
nu tai pas mane ir yra s-30a be jokio faziko |
|
|
|
|
 |
del s30 koloneliu |
Parašytas: 2007 10 04, 09:37 |
|
|
|
Man asmeniškai geriausia yra S-30A. Žemų turi pakankamai, didelis privalumas, kad nešvilpia fazikas, kai užsuku daugiau garso (jo ten paprasčiausiai nėra ). Ir asmeniškai man gražesnės Latvijoje pagamintos S-30A, o ne Rusijoje  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |