|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 26, 07:40. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Automobilinis stiprintuvas bedos su tranzais
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Automobilinis stiprintuvas bedos su tranzais |
Parašytas: 2007 09 25, 17:55 |
|
|
|
sweiki forumieciai turiu 2 stiprintuvus vienodus, mosfetai abu,viena kai pajungiu groja labai tyliai ir kaip per vandeni,o kitas isvis negroja isejimose ne garso tai mano manymu abejuose stiprintuvose problemos su tranzais? Dabar man reikia kad paaiskintumet kokie tranzai ka atlieka,yra 6 mazi tranzai irfz44 jie kiek suprantu maitinimo tranzai? ir 8 dideli tranzai kaip suprantu garso? ar as teisus? jei nera garso tai kuriuos man tikrint?Toliau 2 stipras groja kaip per wandeni kuriuos tranzus man tikrinti? Ar didelius ar mazus? |
|
|
|
|
 |
 |
Re: Automobilinis stiprintuvas bedos su tranzais |
Parašytas: 2007 09 25, 18:11 |
|
|
|
waydys rašo: |
sweiki forumieciai turiu 2 stiprintuvus vienodus, mosfetai abu,viena kai pajungiu groja labai tyliai ir kaip per vandeni,o kitas isvis negroja isejimose ne garso tai mano manymu abejuose stiprintuvose problemos su tranzais? Dabar man reikia kad paaiskintumet kokie tranzai ka atlieka,yra 6 mazi tranzai irfz44 jie kiek suprantu maitinimo tranzai? ir 8 dideli tranzai kaip suprantu garso? ar as teisus? jei nera garso tai kuriuos man tikrint?Toliau 2 stipras groja kaip per wandeni kuriuos tranzus man tikrinti? Ar didelius ar mazus? |
Taip tu teisus.Bet jei tau kyla tokie klausimai,tai gal geriau tu ju netvarkyk  |
|
_________________ geriau pilvas nuo alaus,nei kupra nuo darbo.
PANEVEZYS |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 09 25, 19:26 |
|
|
|
kas bebutu as juos twarkysiu reikia gi ismokt paciam,tik nuo kiuriu pirma pradet tarkim sitam kur garso iskrsipymai,kurie tranzai gali buti kalti maitinimo ar garso? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 25, 19:43 |
|
|
|
kartoju, ziurek maitinimus, jei geri eik toliau. o kaip kitaip sutaisysi jei nebus tokios ytampos kokios reikia? jei ytampos geros eik toliau, jei taip nenori daryt tada daryk kaip nori... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 09 25, 20:03 |
|
|
|
aisku,einam toliau norint patikrinti tranza reikia jy butinai islituoti? o tikrinant tranzus matuot warza tar soniniu kojeliu? ar ir tarp widurines? jei galima paaiskink kaip tikrint kad tiksliai juos patikrinciau ir nesusimauciau |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |