|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 01:46. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Hakerizmas.....
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Hakerizmas..... |
Parašytas: 2007 08 26, 20:11 |
|
|
|
|
Sweiki...
Klausimas gal kiek neiprastas elektronikos forume, bet gal zinote informacijos lietuviu kalba kaip isokti programuoti phyton,c,perl ir lisp programavimo kalbomis kurios yra pagrindines hakeriu programos...
Na manau kad supratot jog noriu tapti hakeriu... |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
Hakerizmas..... |
Parašytas: 2007 08 26, 20:47 |
|
|
|
|
Būtų mano valia, ištrinčiau šią temą, hakerizmas tai nėra legalu, ir už tokius dalykus baudžiama....Vien už tokį norą reiktų nubausti tave  |
|
|
|
|
|
 |
Hakerizmas..... |
Parašytas: 2007 08 26, 20:52 |
|
|
|
|
| minex rašo: |
Būtų mano valia, ištrinčiau šią temą, hakerizmas tai nėra legalu, ir už tokius dalykus baudžiama....Vien už tokį norą reiktų nubausti tave  |
Oi kaip klysti... Tu greiciausiai lygini Hakeri su crackeriu o tai du skirtingi dalykai...
Hackeris kuria programas jas tobulina...
Crackeris isilauzineja visur kur tik nori bet jisai ne hakeris tai greiciausiai net programuoti nemokantis pauglys ar dar koks nors silpnaprotis kuriam nera kas veikti... taigi panarsyk googlei ir paskaityk apie cracker o tada snekek... |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir reklamavau. Ir man tai patiko  |
|
|
|
 |
Hakerizmas..... |
Parašytas: 2007 08 26, 20:56 |
|
|
|
|
| tu pats pasiskaitk gerai? nori kurt tobulint buk programuotuoju o hakerizmas crakerizmas yra NELEGALU !!! |
|
|
|
|
|
 |
Hakerizmas..... |
Parašytas: 2007 08 26, 21:18 |
|
|
|
|
| kuria ir tobulina programas yra programuotojas ... nori but hekariu o nezinai kokia jis veikla usijama |
|
|
|
|
|
 |
Hakerizmas..... |
Parašytas: 2007 08 26, 21:21 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Hakerizmas..... |
Parašytas: 2007 08 26, 21:46 |
|
|
|
|
| O tai jei aš naudojuosi internetu ir kompiuteriu, tai esukas? trackeris, ar patheris... Sugalvojau. Būk paprasčiausiai programuotojas, bet save vadink hakeriu. Ir kai darbo kada ieškosi, būtinai parašyk, kad turi hackerio specialybę. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Hakerizmas..... |
Parašytas: 2007 08 26, 21:59 |
|
|
|
|
Cia gal neblogai bet jei skaitei mano linka tai nea kas kitas kaip hakeriai sugalvojo world wide web ir tt.
tai kad hakeris yar auksciau programuotojo. O kai darbo ieskosiu tai dar nezonau koks bus.
Gal kur elektronikas gal kur kompiuterasas nzn tikslei. O gal net ir grusckas tai kad anksciau laiko nera ka sneket. Bet aciu uz patarima. |
|
|
|
|
 |
Hakerizmas..... |
Parašytas: 2007 08 26, 22:04 |
|
|
|
|
Labai jau didelis optimistas esi. Kai suprasi, kaip "paprasta" kurti programas, gal uzteks buti ir programuotoju. As pabandziau pazaist su paprastom qbasic programelem ir atsoko fantazija. Lengviausiai gaunamas rezultatas- error.  |
|
|
|
|
|
 |
Hakerizmas..... |
Parašytas: 2007 08 26, 22:04 |
|
|
|
|
| nu šiaip hakeris tai yra nulaužinėtojas geriems tikslams (antivirusinių gerinimui). crakeris ar kaip jį ten (black hat hacker) nulaužinėja dėl įdomumo arba kad banko saskaita pasipildyt mėnesiui |
|
|
|
|
|
 |
Hakerizmas..... |
Parašytas: 2007 08 26, 22:05 |
|
|
|
|
| xina rašo: |
Labai jau didelis optimistas esi. Kai suprasi, kaip "paprasta" kurti programas, gal uzteks buti ir programuotoju. As pabandziau pazaist su paprastom qbasic programelem ir atsoko fantazija. Lengviausiai gaunamas rezultatas- error.  |
nu nereiikkia būt ir tokiam pesimistui nors iš tiesų, didžiąją programos kūrimo laiko dalį sudaro lengviausio sprendimo paieškos  |
|
|
|
|
|
 |
Hakerizmas..... |
Parašytas: 2007 08 26, 22:15 |
|
|
|
|
hakeris tai ne specialaybe.
tai daug kas is musu pabuna hakeriais ivariose srityse. ir daznai net daug mokslo nereikia.
pvz jei tu supranti kad xbox kainuoja pigiai todel kad jie 10x tiek pasiima pardavinedami zaidimus diskus tai jau esi hakeris. nulauzei ju pardavimu "sistema"
tai tiesiog sugebejimas suprasti tai ko gamintojas nenori kad suprastum.
o kaip tai panaudosi jau kitas reikalas.
jei tu tik darai viska pagal isntrukcija tada nesi hakeris kad ir koks patyres bebutum. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Hakerizmas..... |
Parašytas: 2007 08 26, 22:18 |
|
|
|
|
N man panasiai buvo kai mokiausi su paskaliu tai kad nemanyk kad nezinau koks malonumas yra mokytis ir ieskoti menkiausios klaidos bet po triju pamoku su paskaliu dirbau geriausiai is klases. |
|
|
|
|
 |
Hakerizmas..... |
Parašytas: 2007 08 26, 22:19 |
|
|
|
|
| Iseitu, kad beveik visi cia biski hakeriai, kazin ar yra kas nesilanke piratebay. |
|
|
|
|
|
 |
Hakerizmas..... |
Parašytas: 2007 08 26, 22:24 |
|
|
|
|
| Iseitu, kad beveik visi cia biski hakeriai, kazin ar yra kas nesilanke piratebay. |
sakyciau jai zmogus ne hakeris tada luseris  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |