Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 22 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 22, 01:46. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Elektronika žaliems » Hakerizmas.....
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 12
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Hakerizmas.....
PranešimasParašytas: 2007 08 26, 20:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Medkirtys
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Sweiki...
Klausimas gal kiek neiprastas elektronikos forume, bet gal zinote informacijos lietuviu kalba kaip isokti programuoti phyton,c,perl ir lisp programavimo kalbomis kurios yra pagrindines hakeriu programos...
Na manau kad supratot jog noriu tapti hakeriu...

PranešimasParašytas: 2007 08 26, 20:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
minex
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Būtų mano valia, ištrinčiau šią temą, hakerizmas tai nėra legalu, ir už tokius dalykus baudžiama....Vien už tokį norą reiktų nubausti tave Confused
 Hakerizmas.....
PranešimasParašytas: 2007 08 26, 20:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Medkirtys
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
minex rašo:
Būtų mano valia, ištrinčiau šią temą, hakerizmas tai nėra legalu, ir už tokius dalykus baudžiama....Vien už tokį norą reiktų nubausti tave Confused

Oi kaip klysti... Tu greiciausiai lygini Hakeri su crackeriu o tai du skirtingi dalykai...
Hackeris kuria programas jas tobulina...
Crackeris isilauzineja visur kur tik nori bet jisai ne hakeris tai greiciausiai net programuoti nemokantis pauglys ar dar koks nors silpnaprotis kuriam nera kas veikti... taigi panarsyk googlei ir paskaityk apie cracker o tada snekek...

PranešimasParašytas: 2007 08 26, 20:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kenaz
Naujokas
Naujokas
tu pats pasiskaitk gerai? nori kurt tobulint buk programuotuoju o hakerizmas crakerizmas yra NELEGALU !!!
 Hakerizmas.....
PranešimasParašytas: 2007 08 26, 21:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Elektronix
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
kuria ir tobulina programas yra programuotojas ... nori but hekariu o nezinai kokia jis veikla usijama
 Hakerizmas.....
PranešimasParašytas: 2007 08 26, 21:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Medkirtys
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Kenaz rašo:
tu pats pasiskaitk gerai? nori kurt tobulint buk programuotuoju o hakerizmas crakerizmas yra NELEGALU !!!

http://kompiuterija.lrytas.lt/cgi-bin/kompiuterija/forumas/topic_show.pl?tid=78622 Skaityk ir mokykis...
Ir as neprasiau taves pamokslu tik klausiau gal kas nors zino kur galima rasti informacijos lietuviu kalba... Exclamation Exclamation Exclamation

PranešimasParašytas: 2007 08 26, 21:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
leopard
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje MSN Messenger
O tai jei aš naudojuosi internetu ir kompiuteriu, tai esukas? trackeris, ar patheris... Sugalvojau. Būk paprasčiausiai programuotojas, bet save vadink hakeriu. Ir kai darbo kada ieškosi, būtinai parašyk, kad turi hackerio specialybę.

PranešimasParašytas: 2007 08 26, 21:59 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Medkirtys
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Cia gal neblogai bet jei skaitei mano linka tai nea kas kitas kaip hakeriai sugalvojo world wide web ir tt.
tai kad hakeris yar auksciau programuotojo. O kai darbo ieskosiu tai dar nezonau koks bus.
Gal kur elektronikas gal kur kompiuterasas nzn tikslei. O gal net ir grusckas tai kad anksciau laiko nera ka sneket. Bet aciu uz patarima.

PranešimasParašytas: 2007 08 26, 22:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xina
Senbuvis
Senbuvis
Labai jau didelis optimistas esi. Kai suprasi, kaip "paprasta" kurti programas, gal uzteks buti ir programuotoju. As pabandziau pazaist su paprastom qbasic programelem ir atsoko fantazija. Lengviausiai gaunamas rezultatas- error. Smile
 Hakerizmas.....
PranešimasParašytas: 2007 08 26, 22:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
p12
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
nu šiaip hakeris tai yra nulaužinėtojas geriems tikslams (antivirusinių gerinimui). crakeris ar kaip jį ten (black hat hacker) nulaužinėja dėl įdomumo arba kad banko saskaita pasipildyt mėnesiui
 Hakerizmas.....
PranešimasParašytas: 2007 08 26, 22:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
p12
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
xina rašo:
Labai jau didelis optimistas esi. Kai suprasi, kaip "paprasta" kurti programas, gal uzteks buti ir programuotoju. As pabandziau pazaist su paprastom qbasic programelem ir atsoko fantazija. Lengviausiai gaunamas rezultatas- error. Smile

nu nereiikkia būt ir tokiam pesimistui Smile nors iš tiesų, didžiąją programos kūrimo laiko dalį sudaro lengviausio sprendimo paieškos Smile
 Hakerizmas.....
PranešimasParašytas: 2007 08 26, 22:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
hakeris tai ne specialaybe.
tai daug kas is musu pabuna hakeriais ivariose srityse. ir daznai net daug mokslo nereikia.
pvz jei tu supranti kad xbox kainuoja pigiai todel kad jie 10x tiek pasiima pardavinedami zaidimus diskus tai jau esi hakeris. nulauzei ju pardavimu "sistema"
tai tiesiog sugebejimas suprasti tai ko gamintojas nenori kad suprastum.
o kaip tai panaudosi jau kitas reikalas.

jei tu tik darai viska pagal isntrukcija tada nesi hakeris kad ir koks patyres bebutum.
 Hakerizmas.....
PranešimasParašytas: 2007 08 26, 22:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Medkirtys
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
xina rašo:
N man panasiai buvo kai mokiausi su paskaliu tai kad nemanyk kad nezinau koks malonumas yra mokytis ir ieskoti menkiausios klaidos bet po triju pamoku su paskaliu dirbau geriausiai is klases.

PranešimasParašytas: 2007 08 26, 22:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xina
Senbuvis
Senbuvis
Iseitu, kad beveik visi cia biski hakeriai, kazin ar yra kas nesilanke piratebay.
 Hakerizmas.....
PranešimasParašytas: 2007 08 26, 22:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
xina rašo:
Iseitu, kad beveik visi cia biski hakeriai, kazin ar yra kas nesilanke piratebay.

sakyciau jai zmogus ne hakeris tada luseris Smile
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu