Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 15, 12:51. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Forumas » Mokslai » Jee istojau i KTU telekomunikaciju ir elektronikos fakulteta
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Puslapis 1 iš 9 Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Toliau
Negaliu atsidziaugti, mano didziausia svajone issipilde. Primu numeriu parasiau ir istojau! Ir dar i valstybes finansuojama! Svente man!
Jei ka - galit trinti, tiesiog sis forumas elektroniu, gal kas dar atsiras...
istiesu tai jeigu nusiteikes mokslams o ne alaus gerimui tai viskas ok bus... tik kad pradzioj fizika, chemija ir matke visus alaus gerejus atsijoja. nes jie nemoka protingai alaus gert
Susipazinkime ir as istojau cia tiesa, dalinai finansuojama dar daviau kauno technikos kolegijoj.. gal kas zinot kur geriau? Sako jog kolegijoj daugiau praktikos.. labai dekingas jei kas papasakos ka nauūdingo
Susipazinkime ir as istojau cia tiesa, dalinai finansuojama dar daviau kauno technikos kolegijoj.. gal kas zinot kur geriau? Sako jog kolegijoj daugiau praktikos.. labai dekingas jei kas papasakos ka nauūdingo
Sveikinu, atsiusk i pm savo skype. Universitetas yra universitetas, nera ko lyginti. As 19nr istojau.
Sveikinu visus istojusius! lengva nebus pirmus du kursus. linkiu linksmo studentisko gyvenimo ir sauniu akademiniu pasiekimu. O taip pat branginkit ir saugokit savo kolege
Sveikinu visus istojusius! lengva nebus pirmus du kursus. linkiu linksmo studentisko gyvenimo ir sauniu akademiniu pasiekimu. O taip pat branginkit ir saugokit savo kolege
Tikiuosi kad jie mane saugos ir brangins,nes kiek zinau,cia paneliu beveik nebuna...