|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 30, 18:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » DWD i masina.. :)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
DWD i masina.. :) |
Parašytas: 2007 06 18, 18:00 |
|
|
|
taigi noreciau pasneket sia tema, draugas nusipirko sita daikta: JVC kd AVX2 http://www.reklama.lt/new/?mod=catalog&act=view&lang=lt&id=84138
ka galit apie ji pasakyt? as irgi kazkaip db uzsimaniau dwd... bet nesuprantu kodel kaikuriu magnetolu kainos lenkia dwd kainas, kuom dwd blogesnis atrodo kad privalumu turi jis ir daugiau nei magnetolos, kaip cia suprast? kokias firmas reiketu rinktis, nes kaip pastebejau daug ju yra "no name" kas geriau ar nusipirkt dvd grotuva atsirai ir monitoriu atskirai nusipirkt bet tada bus vagim labai pastebima, ar ieskotis kad butu ekranas magnetoloje? cia kaip pvz: http://www.autoplius.lt/pirkejams/rezultatai/?psl=8 laukiu jusu nuomones  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 18, 19:02 |
|
|
|
nejau niekas negali pareiksti savo nuomones, nejau niekas nieko apie juos nezino?  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 20, 00:22 |
|
|
|
o apie isvaziuojamu ekranu dvd girdejau bent jau paskalas kazkokias kad greit dantukai ar kazkas ten nusilauzo.... nzn ar cia tiesa....  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 20, 23:39 |
|
|
|
Pats turiu Spectron sph2200dvd su atskiru ekranu (pirkau atskirai)... Na uztenka tokio, bet tik filmamas ar klipams dar kokiems vejams... Siaip asmeniskai siulyciau tuos su touchscreen per 2-din, atrodo gerai ir dar touchscreen ir svarbiausia dvix ir t.t. ciumpa... O pagal firma net nzn koki siulyti, mazai kas turi tokius dvd automobiliuose tai ir nuomoniu nedaug... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 21, 15:32 |
|
|
|
Aš irgi girdėjau, kad atsilenkiančių magų panelės, išlendantys DVD ekranai, ir tt greitai nusidėvi ten kažkas, ir paskui kainuoja Kai kur būna galima "dasipirkt" garantiją, tarkim kokiem 5 metam tai jei ir suges, pataisys...
O šiaip pas mane irgi atskiras ekranas, magas, ir pajungtas PlayStation2 Kolkasviskas laidais kabo, nes mašiną gręžiot gaila, kad pritvirtint, ir laidu belekiek  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 06 21, 16:26 |
|
|
|
leopard rašo: |
Aš irgi girdėjau, kad atsilenkiančių magų panelės, išlendantys DVD ekranai, ir tt greitai nusidėvi ten kažkas, ir paskui kainuoja Kai kur būna galima "dasipirkt" garantiją, tarkim kokiem 5 metam tai jei ir suges, pataisys...
O šiaip pas mane irgi atskiras ekranas, magas, ir pajungtas PlayStation2 Kolkasviskas laidais kabo, nes mašiną gręžiot gaila, kad pritvirtint, ir laidu belekiek  |
Kaip maitinima PlayStation2 padarei? Reiks ir man isideti  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 21, 16:45 |
|
|
|
Pirkom, konverteris. O tėtis tai nori nešiojamą DVD į mašiną įsidėt, tai reikia tik stabilizatoriaus iš 12 į 7 atrodo, tai papratą reguliatorių sumesim ir viskas Su LM317atrodo. Tai va, o Playstation tai teko konverteri pirkt  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 06 21, 23:18 |
|
|
|
O kur PlayStation2 ekrana pirkai ir kaip pajungiai i rca jungti, nes kiek teko matyti, tai tik i vga schema.  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 07 06, 00:15 |
|
|
|
as ir masciau apie toki dvd, norejau nusipirkt maga ir atskirai ekrana, man su isverciamu ekranu nepatiko iskart kai pirma karta juos pamaciau, bet neseniai priejau prie grazaus alpine dvd, jis dvigubas, pas mane kaip isidetu, tik galvoju ar verta ji pirkt nes galvoju apie kita masina, ir jei tas dvigubas magas neisides i kita masina, tai ka reiks mastyt kur ji iskist. |
|
_________________ sinsejus |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 07 06, 00:31 |
|
|
|
parduot, seip jei masina verta to tai gali pritaikyt ji....  |