|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 08, 15:08. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » CreAtivE stiprintuvas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
CreAtivE stiprintuvas |
Parašytas: 2007 05 27, 12:47 |
|
|
|
Pas mane yra 2 creative paprstos koloneles be sub. Ash viena ju atidaraiu ir ten yra plokste kurioje pilna kondensatoriu varzu ir dar kazko. Ten yr amikroshema ant jos parasyta TEA2025B IR GK528168. Kai jas paleidziu vsu garsu nuo kompo jos kazko traska. Kai paleidziu nuo muzikinio centro ausiniu ishejimo groja puikiai pacios koloneles po 4 omus ir 1.5 W. taip parasyta ant dezutes. Mano klausimas tox ar ta plokste esanti koloneleje stiprintuvas ir kaip man pasalinti tuos traskesius.
Aciu...  |
|
|
|
|
 |
CreAtivE stiprintuvas |
Parašytas: 2007 05 27, 18:52 |
|
|
|
taip tai stiprintuvas ...
pamegink ant winampo nuimti zemu biski
arba nusinesk pas drauga kokios padoresnes garso kortos |
|
|
|
|
 |
CreAtivE stiprintuvas |
Parašytas: 2007 05 28, 17:53 |
|
|
|
KONKOLAS rašo: |
taip tai stiprintuvas ...
pamegink ant winampo nuimti zemu biski
arba nusinesk pas drauga kokios padoresnes garso kortos |
BEt kai nuo muz. centro uzvarau su zemais dazniais tai kala gerai jaucias vibracija. O del kortos tai ji integruot i motinine. Ir negi garso korta gali itakoti muzikini galinguma? Jei yra stiprintuvas. |
|
|
|
|
 |
CreAtivE stiprintuvas |
Parašytas: 2007 05 28, 19:55 |
|
|
|
koloneles nuo kompo traska nes per paprasta integruota garso plokste patenka daug trugdziu, ta pati isgirsi i kompa pajunges ausines. Isidek normalia kad ir creative galso plokste ir pamatysi skirtuma. Dar prie to prisideda prastas kinietiskas kompo maitinimo blokas kuris paduoda sokinejancia itampa. |
|
|
|
|
 |
CreAtivE stiprintuvas |
Parašytas: 2007 05 28, 20:14 |
|
|
|
Arba paskutinis variantas neperkant būtų toks : išsiimk nenaudojamus parametrus sound device parametruose ir palik reikalingiausius. Aux In Line In gali palikt nors galiir išjungt ir palikt tik volume. Tada volume ne iki dugno nustatai o maždaug pusė , o gal šiek tiek daugiau negu pusė. Aš esu įsitikinęs , kad triukšmo nors šiek tiek turėtų sumažėti |
|
|
|
|
 |
CreAtivE stiprintuvas |
Parašytas: 2007 05 28, 20:26 |
|
|
|
Isbandziau pats, nors nesitikejau, bet ant Line in uzdejus mute pas mane snypstimas dingo visiskai kai garsas max atsuktas ir muzika svariau groja max garsu (gaso korta ir kolonkes creative). |
|
|
|
|
 |
CreAtivE stiprintuvas |
Parašytas: 2007 05 28, 20:29 |
|
|
|
Pazystamo rašo: |
Isbandziau pats, nors nesitikejau, bet ant Line in uzdejus mute pas mane snypstimas dingo visiskai kai garsas max atsuktas ir muzika svariau groja max garsu (gaso korta ir kolonkes creative). |
Taip darydavo mano klasiokas kada turėjo integruotą Dabar soundblasterį už 600 nusipirko ir ramus Aš jam pavydžiu , pas mane tik 8 kanalų integruota Manau šis patarimas daug kam turėtų padėti  |
|
|
|
|
 |
CreAtivE stiprintuvas |
Parašytas: 2007 05 28, 20:33 |
|
|
|
Pas mane creative SB audigy 2, bet del triuksmo kaltas maitblokis... vis neprisiruosiu nusipirkti normalu. |
|
|
|
|
 |
CreAtivE stiprintuvas |
Parašytas: 2007 05 28, 21:39 |
|
|
|
marozas rašo: |
Arba paskutinis variantas neperkant būtų toks : išsiimk nenaudojamus parametrus sound device parametruose ir palik reikalingiausius. Aux In Line In gali palikt nors galiir išjungt ir palikt tik volume. Tada volume ne iki dugno nustatai o maždaug pusė , o gal šiek tiek daugiau negu pusė. Aš esu įsitikinęs , kad triukšmo nors šiek tiek turėtų sumažėti |
Dekui siek tiek padejo bet ciuju cia del to nes kaloneles tai auksto daznio o kai kokia muzika su zemais paleidziu tai bosai nera ishlaisvinami tai koloneles ir neskamb kip turetu net ant default nebent equalazeriuose zema dazni ishvis nujungt tada normaliai. O kaip nors galiu dar kokia S30 pajungti kaip zemu dazniu? |
|
|
|
|
 |
 |
CreAtivE stiprintuvas |
Parašytas: 2007 05 28, 21:42 |
|
|
|
marozas rašo: |
Dekui siek tiek padejo bet ciuju cia del to nes kaloneles tai auksto daznio o kai kokia muzika su zemais paleidziu tai bosai nera ishlaisvinami tai koloneles ir neskamb kip turetu net ant default nebent equalazeriuose zema dazni ishvis nujungt tada normaliai. O kaip nors galiu dar kokia S30 pajungti kaip zemu dazniu? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |