|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 08 27, 03:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » svarbi informacija
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
svarbi informacija |
Parašytas: 2007 05 20, 08:46 |
|
|
|
nzn gal dauk kas zinot,bet vistiek pasakysiu
kad kaune jonavos gatvej esanciuose senukuose yra nukainuotu prekiu skyrius kuriame gali nusipirkti yvairiu dalykeliu uz pasakiskai maza kaina
ten mano megstameusias skyrius.  |
|
|
|
|
 |
svarbi informacija |
Parašytas: 2007 05 20, 11:03 |
|
|
|
Zinau as ta skyriu, kartais galima ir geru dalyku pigiai nusipirkti, bet ne visada. Viena karta buvau nusiziurejes pastatoma sviestuva su sviesumo reguliatoriumi. Nukainuotas kainavo 80 lt, nes reguliatorius buvo sugedes. Paskui ilgai dziaugiausi, kad nenupirkau, nes maksimoje lygiai toks pats geras sviestuvas kainavo 69.99 Lt. |
|
|
|
|
 |
svarbi informacija |
Parašytas: 2007 05 20, 12:08 |
|
|
|
Būna jų ir maximose. Aš prieš 2 mėnesius pirkau radiją Tunex už 2 Lt. Parsinešiau namo atsidariau kaušą ir žiūriu kondikas uz 20 ct nusprogęs. Pakeiciu ir klausau sau garaže Ir šiajp visokių dalykėlių būna. Aš ankščiau buvau parašęs skelbimą į laikraštį "pasiimu neveikiančius buitinius prietaisus: TV radijas.." žmones net patys atveždavo.  |
|
|
|
|
 |
svarbi informacija |
Parašytas: 2007 05 20, 16:27 |
|
|
|
pries pora metu tame senuku skyriuje budavo galima nusipirkt uz 20 lt tiek prekiu kad vos pajegdavom panest,nes budavo nukainuota iki 99 procentu
pernai vasara buvo ciuziuniu mupiginimas net lito ciuzinei nekainavo tai tiek prisipirkom su draugais kad nebuvo gaila kai ir prakiurdavo  |
|
|
|
|
 |
svarbi informacija |
Parašytas: 2007 05 20, 16:42 |
|
|
|
senukuose tai absurdiski nukainavimai, puse acetono butelio kannuoja tiek puse kainos nuo naujo. tai kokia prasme pirkti?
maksimoje tai nukainavimai gersni, laikrodziai po 1-5ct galima paomti del kvarcu ir lcd.
maciau net televizosius uz 10lt. |
|
|
|
|
 |
svarbi informacija |
Parašytas: 2007 05 20, 19:43 |
|
|
|
kad ir kiek kartu esu buves maximose niekad tokiu nukainavimu nesu mates nei girdejas,gereusiu atveju rasdavau pora litu nupigintas prekes kurios jau tik ismest tikdavo  |
|
|
|
|
 |
svarbi informacija |
Parašytas: 2007 05 21, 03:19 |
|
|
|
nu ten nukainavimai vos ne visada bent 2 kartus.
tai turbit pagrindine priezastis isvis ta maksima lankyti.
bet trubut nuo miesto priklauso , greciausiai kiekvieno filialo mmenedzeris pats sprendzia kiek ka nukainuoti |
|
|
|
|
 |
svarbi informacija |
Parašytas: 2007 05 21, 11:36 |
|
|
|
nu as gyvenau kaune prie kauno hyper maximos tai niekad nukainavimu nematydavau,nebent pora litu nukainuodavo visiskai sulauzyta preke
nors dabar senukuose ir mazeu nuolaidu nei anksceu ,bet kartais pavyksta uztikt ir pigaus dalykelio  |
|
|
|
|
 |
svarbi informacija |
Parašytas: 2007 05 21, 18:57 |
|
|
|
super rašo: |
kur cia kaip ir ko galima rasti  |
Ne nu bent viena posta sunku perskaityt??
Keiktis - negalima! |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|