Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 19, 17:05. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
motininei plokstei prie power SW, kontaktu prisiliete prapjautas laidas DC 12V po to motinine plokste dar veike, isjungus kompa, antra karta paleist nebepavyksta tarp power SW kontaktu yra srove 5 V, tai ijungus maitinima motinineje besviecia tik zalias led, ,ar imanonma butu pataisyt motinine, ar ja man jau perzegnot ar nebus pakenke procesoriui atlon 900MHz,
Prie ATX jungties (kur eina i motina) zalio ir juodo laidu prilituok jungikli.
Pradziai gali pabandyt tik uztrumpint tuos laidus, jei isijungs, reiskia sudege tik motinos valdanti dalis, jei ne - teks keist arba remontuot maitbloki.
Aisku, kompas automatiskai grieciausiai neissijungs.
Jungiklis turi buti su fiksacija (kaip senuose AT maitblokiuose)
Aisku cia tik mano nuomone, bet man taip ir yra nutike. As bios sudeginau .
O poverio mygtuke pas mane eina 3.12 V.
Kokia motinine AK12 ar kokia kitokia is tos serijos?
Maniske AK32s
Aisku cia tik mano nuomone, bet man taip ir yra nutike. As bios sudeginau .
O poverio mygtuke pas mane eina 3.12 V.
Kokia motinine AK12 ar kokia kitokia is tos serijos?
Maniske AK32s
Jeigu reikia biosa galiu uzprogramot,ir chipu turiu
tai aishkiai kad biosas parejo ;/ knislios nedaug ji perrashyti, bet reikia tureti kita kompa kur tokio pat formos biosas idetas (ir neilituotas)
o po to perrashymas jau ranku miklumo reikalas
tai aishkiai kad biosas parejo ;/ knislios nedaug ji perrashyti, bet reikia tureti kita kompa kur tokio pat formos biosas idetas (ir neilituotas)
o po to perrashymas jau ranku miklumo reikalas
kazkada bandziau su programatoriumi zaisti... tai jis nei mokejo uzprogramuoti...
kitas mokejo bet nesugebejo
o va su kompu ir geru softu viskas suejo (zinoma standartiniai softai irgi sake kad shakes mikrushkei)
Prie ATX jungties (kur eina i motina) zalio ir juodo laidu prilituok jungikli.
Pradziai gali pabandyt tik uztrumpint tuos laidus, jei isijungs, reiskia sudege tik motinos valdanti dalis, jei ne - teks keist arba remontuot maitbloki.
Aisku, kompas automatiskai grieciausiai neissijungs.
Jungiklis turi buti su fiksacija (kaip senuose AT maitblokiuose)
Taip taip turejau ir as viena sugedusia pentium 3 ,Taip paleisti pavyko ,buvo paskui atsigavusi visiskai ,bet neilgai.Paskui padvese ir nieks nepadejo.