|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 22, 06:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » RENKAMES LAPTOPA
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
 |
RENKAMES LAPTOPA |
Parašytas: 2007 04 24, 18:25 |
|
|
|
Sveiki noriu pirkti laptopa uz mazdaug 3000 lt ka galetumet pasiulyti? panarsiau ir susiradau toki mazdaug fortake kaina 3092 LT siapi kazkur skaiciau kad acme kompus surenka asus tai manyciau neblogai ka geresnio galetumet pasiulyti? imsiu issimoketinai todel ir ieskau parduotuvei jei pirkciau uz grynus tai parduotuvei nepirkciau! gal ka geresnio galit pasiulyti?
Parametrai:
Item: AcmeBook Travel AB41-Z62F 14.1WXGA/DC T2500/2GB/120GB/no OS/int VGA iGMA950/bag/mouse/Bluetooth/DL DVD RW/6 cell/WLAN 802.11abg/Gb-e LAN/4 USB V2.0/IEEE 1394/S-TV-out/PCMCIA/mic/integrated webcam/2.65kg
Model: AB41-Z62F
Procesorius: Intel Core Duo T2500 2.0GHz, 2MB cache, FSB667, Yonah Core, Centrino Duo
Chipset: Intel 945GM + ICH7M
Atmintis: 2GB DDRII 667 SDRAM (2x1GB)
Video chip: Intel GMA950
Ekrano tipas: 14.1" WXGA, glare, wide (CBB standard)
HDD: 120GB / 5400rpm (CBB standard)
Optinis irenginys: Super Multi DL DVD+/-RW (CBB standard)
7 in 1: 4 in 1 card reader: MMC / SD, Memory Stick / MS Pro
Garsas: Built-in Azalia audio chip, with 3D effect & full duplex, Built-in Stereo Speakers and Microphone, S/W Volume up/down
I/O jungtys: 1*D-sub VGA port, 1*Headphone-out jack, 1*Microphone-in jack, 1*RJ11, 1*RJ45, 4*USB2.0,1*TV-out S-Video, 1*IEEE1394(FireWire), PortBar III 68-pin Connector
Baterija: Li-Ion 6 cells, 4800mAh, 64W battery pack, Charging time, 2.5 hrs Quick charge 90% (Power off) / 4.5hrs (Power on) (CBB standard)
PCMCIA: PCMCIA 2.1 supports one Type II/I, 32-bit PC CardBus 1.0 architecture
Ryšio iranga: Bluetooth, Wireless LAN Intel 3945 802.11a/b/g, G-e LAN, 56k modem,
Maitinimo šaltinis: Input: 100~240V AC, 50/60Hz universal, Output : 19V DC, 3.42A, 65W (CBB standard)
LED indikatorius: Power On/Suspend, Battery Charging/Low, Bluetooth, WLAN Accessing, Email, ,Storage Access, Caps Lock, Number Lock, Scroll Lock
Klaviatura: US (CBB standard)
Power management: s/w Power 4 Gear,m Full feature SMI power management, Stand-by, Suspend to Disk, and Suspend to RAM, ACPI 2.0 supported
Saugumas: BIOS Booting User Password Protection, HDD User Password Protection and Security Lock, Kensington Lock hole provided
Camera: 0.35Mpixel integrated webcam
Išmatavimai: 334 x 252 x 22.5 ~ 35.5mm
Weight: 2.65 kg
Accessories/Features: integrated webcam, mouse, bag, Nero6 [/b] |
|
|
|
|
 |
 |
RENKAMES LAPTOPA |
Parašytas: 2007 04 25, 09:11 |
|
|
|
Kam bus naudojamas? Man reikėjo laptopo tik tada, kai mokiausi univere kitame mieste - tada tai jau patogu vežiotis ir dirbti kai užsimanai. Šiuo metu jis numestas ant stalo ir retai benaudojamas, kadangi yra kitas normalus stacionarus PC. |
|
|
|
|
 |
RENKAMES LAPTOPA |
Parašytas: 2007 04 25, 13:27 |
|
|
|
Naudojamas bus dazniausiai darbui, na gal kartais ir koki zaidima pazaisti! Mano stacionarus paseno visai, be to jo hardas parejo, tai jau tikrai seno netvarkysiu, o stacionaraus irgi nepirksiu, nes vietos taupymas man irgi gan aktualus! |
|
|
|
|
 |
RENKAMES LAPTOPA |
Parašytas: 2007 04 26, 09:30 |
|
|
|
Darbui ir žaidimams optimaliausias tik stacionarus. Bedirbant pamatysi, kad nepatogi klaviatūra, po to bus per mažas ekranas, vėliau po metų norint atnaujinti - to padaryti neišeis arba bus labai brangu, ir t.t. Jei suges matrica ar DVD-ROM, remontas kainuos žymiai brangiau, todėl pasikartosiu - nešiojamas gerai tada, kai tikrai reikia nešiojamo. |
|
|
|
|
 |
RENKAMES LAPTOPA |
Parašytas: 2007 04 26, 13:25 |
|
|
|
taip, nesiojanas gerai tada kai ji reikia nesioti.
stacionarinis daug galingesnis, pigesnis, ir patogiau naudoti. |
|
|
|
|
 |
RENKAMES LAPTOPA |
Parašytas: 2007 04 26, 13:42 |
|
|
|
zinau kad stacionarus nasesmis pigesnis, pigiau atnaujinti ir tt. bet man reikia nesiojamo nes ji tampysiu kiekviena diena, tai pasakykit ar tas acme neblogas ar koki kita pasiulysit? kai rasiau apie zaidimus tai omeni turejau kad zaisiu gal karta per menesi o gal ir reciau ir neik man kad veiktu patys naujausi! |
|
|
|
|
 |
RENKAMES LAPTOPA |
Parašytas: 2007 05 03, 12:51 |
|
|
|
Manau 2 dalykai šiame kompe nekokie:
1. Integruotas vaizdas
2. Gana mažokas ekranas
Šiaip man keista gamintojo firma (na nežinau, su tokiais nedirbu). Aš dirbu su ASUS laptopu jau 4 metus ir problemų dėl gedimo nė karto nebuvo. Šiaip mano laptopas yra nešiojamas kiekvieną dieną, ant stalo padėtas nestovi  |
|
|
|
|
 |
RENKAMES LAPTOPA |
Parašytas: 2007 05 03, 13:16 |
|
|
|
Acmes man nepatinka dėl prastos korpuso, matricos kokybės. Nors ko norėt už tokią kainą. |
|
|
|
|
 |
RENKAMES LAPTOPA |
Parašytas: 2007 05 03, 19:09 |
|
|
|
Na aš geriau pirkčiau silpnesnį kompą, bet patvaresnį. Kur tuos galingumus dėsi jei pastoviai remontuot reikės  |
|
|
|
|
 |
RENKAMES LAPTOPA |
Parašytas: 2007 05 04, 11:15 |
|
|
|
Donatassj rašo: |
Manau 2 dalykai šiame kompe nekokie:
1. Integruotas vaizdas
2. Gana mažokas ekranas
Šiaip man keista gamintojo firma (na nežinau, su tokiais nedirbu). Aš dirbu su ASUS laptopu jau 4 metus ir problemų dėl gedimo nė karto nebuvo. Šiaip mano laptopas yra nešiojamas kiekvieną dieną, ant stalo padėtas nestovi  |
na as skaiciau kas acmes kompus surinkineja asus tai gal jie dabar kokybiskesni negu pirmieji buvo! |
|
|
|
|
 |
RENKAMES LAPTOPA |
Parašytas: 2007 05 04, 14:20 |
|
|
|
Na nežinau aš imčiau ASUS'ą... Na bet galvok pats  |
|
|
|
|
 |
RENKAMES LAPTOPA |
Parašytas: 2007 05 04, 19:06 |
|
|
|
Pataeiu hp pavilion dv 6000 serija;kainuoja nekazka brangiau,duomenys panasus.pats naudoju irgi paviliona |
|
|
|
|
 |
RENKAMES LAPTOPA |
Parašytas: 2007 05 04, 19:23 |
|
|
|
Na nežinau... Daug kas hp iš pažįstamų tai vežė ir vežė taisyt |
|
|
|
|
 |
RENKAMES LAPTOPA |
Parašytas: 2007 05 08, 19:25 |
|
|
|
gaila man tokių kompų, kai vaizdo plokštė stabdo visas kitas kompo dalis šlamštas, daugiau nieko  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |