Elektronika.lt
 2025 m. liepos 22 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 07 22, 06:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » RENKAMES LAPTOPA
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 12
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 RENKAMES LAPTOPA
PranešimasParašytas: 2007 04 24, 18:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Slotas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Sveiki noriu pirkti laptopa uz mazdaug 3000 lt ka galetumet pasiulyti? panarsiau ir susiradau toki mazdaug fortake kaina 3092 LT siapi kazkur skaiciau kad acme kompus surenka asus tai manyciau neblogai ka geresnio galetumet pasiulyti? imsiu issimoketinai todel ir ieskau parduotuvei jei pirkciau uz grynus tai parduotuvei nepirkciau! gal ka geresnio galit pasiulyti?

Parametrai:
Item: AcmeBook Travel AB41-Z62F 14.1WXGA/DC T2500/2GB/120GB/no OS/int VGA iGMA950/bag/mouse/Bluetooth/DL DVD RW/6 cell/WLAN 802.11abg/Gb-e LAN/4 USB V2.0/IEEE 1394/S-TV-out/PCMCIA/mic/integrated webcam/2.65kg
Model: AB41-Z62F
Procesorius: Intel Core Duo T2500 2.0GHz, 2MB cache, FSB667, Yonah Core, Centrino Duo
Chipset: Intel 945GM + ICH7M
Atmintis: 2GB DDRII 667 SDRAM (2x1GB)
Video chip: Intel GMA950
Ekrano tipas: 14.1" WXGA, glare, wide (CBB standard)
HDD: 120GB / 5400rpm (CBB standard)
Optinis irenginys: Super Multi DL DVD+/-RW (CBB standard)
7 in 1: 4 in 1 card reader: MMC / SD, Memory Stick / MS Pro
Garsas: Built-in Azalia audio chip, with 3D effect & full duplex, Built-in Stereo Speakers and Microphone, S/W Volume up/down
I/O jungtys: 1*D-sub VGA port, 1*Headphone-out jack, 1*Microphone-in jack, 1*RJ11, 1*RJ45, 4*USB2.0,1*TV-out S-Video, 1*IEEE1394(FireWire), PortBar III 68-pin Connector
Baterija: Li-Ion 6 cells, 4800mAh, 64W battery pack, Charging time, 2.5 hrs Quick charge 90% (Power off) / 4.5hrs (Power on) (CBB standard)
PCMCIA: PCMCIA 2.1 supports one Type II/I, 32-bit PC CardBus 1.0 architecture
Ryšio iranga: Bluetooth, Wireless LAN Intel 3945 802.11a/b/g, G-e LAN, 56k modem,
Maitinimo šaltinis: Input: 100~240V AC, 50/60Hz universal, Output : 19V DC, 3.42A, 65W (CBB standard)
LED indikatorius: Power On/Suspend, Battery Charging/Low, Bluetooth, WLAN Accessing, Email, ,Storage Access, Caps Lock, Number Lock, Scroll Lock
Klaviatura: US (CBB standard)
Power management: s/w Power 4 Gear,m Full feature SMI power management, Stand-by, Suspend to Disk, and Suspend to RAM, ACPI 2.0 supported
Saugumas: BIOS Booting User Password Protection, HDD User Password Protection and Security Lock, Kensington Lock hole provided
Camera: 0.35Mpixel integrated webcam
Išmatavimai: 334 x 252 x 22.5 ~ 35.5mm
Weight: 2.65 kg
Accessories/Features: integrated webcam, mouse, bag, Nero6 [/b]
 RENKAMES LAPTOPA
PranešimasParašytas: 2007 04 25, 09:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
oni
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Kam bus naudojamas? Man reikėjo laptopo tik tada, kai mokiausi univere kitame mieste - tada tai jau patogu vežiotis ir dirbti kai užsimanai. Šiuo metu jis numestas ant stalo ir retai benaudojamas, kadangi yra kitas normalus stacionarus PC.
 RENKAMES LAPTOPA
PranešimasParašytas: 2007 04 25, 13:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Slotas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Naudojamas bus dazniausiai darbui, na gal kartais ir koki zaidima pazaisti! Mano stacionarus paseno visai, be to jo hardas parejo, tai jau tikrai seno netvarkysiu, o stacionaraus irgi nepirksiu, nes vietos taupymas man irgi gan aktualus!
 RENKAMES LAPTOPA
PranešimasParašytas: 2007 04 26, 09:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
oni
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Darbui ir žaidimams optimaliausias tik stacionarus. Bedirbant pamatysi, kad nepatogi klaviatūra, po to bus per mažas ekranas, vėliau po metų norint atnaujinti - to padaryti neišeis arba bus labai brangu, ir t.t. Jei suges matrica ar DVD-ROM, remontas kainuos žymiai brangiau, todėl pasikartosiu - nešiojamas gerai tada, kai tikrai reikia nešiojamo.
 RENKAMES LAPTOPA
PranešimasParašytas: 2007 04 26, 13:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
taip, nesiojanas gerai tada kai ji reikia nesioti.
stacionarinis daug galingesnis, pigesnis, ir patogiau naudoti.
 RENKAMES LAPTOPA
PranešimasParašytas: 2007 04 26, 13:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Slotas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
zinau kad stacionarus nasesmis pigesnis, pigiau atnaujinti ir tt. bet man reikia nesiojamo nes ji tampysiu kiekviena diena, tai pasakykit ar tas acme neblogas ar koki kita pasiulysit? kai rasiau apie zaidimus tai omeni turejau kad zaisiu gal karta per menesi o gal ir reciau ir neik man kad veiktu patys naujausi!
 RENKAMES LAPTOPA
PranešimasParašytas: 2007 05 03, 12:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Donatassj
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Manau 2 dalykai šiame kompe nekokie:

1. Integruotas vaizdas
2. Gana mažokas ekranas

Šiaip man keista gamintojo firma (na nežinau, su tokiais nedirbu). Aš dirbu su ASUS laptopu jau 4 metus ir problemų dėl gedimo nė karto nebuvo. Šiaip mano laptopas yra nešiojamas kiekvieną dieną, ant stalo padėtas nestovi Smile
 RENKAMES LAPTOPA
PranešimasParašytas: 2007 05 03, 13:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dovydas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Acmes man nepatinka dėl prastos korpuso, matricos kokybės. Nors ko norėt už tokią kainą.

PranešimasParašytas: 2007 05 03, 19:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Donatassj
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Na aš geriau pirkčiau silpnesnį kompą, bet patvaresnį. Kur tuos galingumus dėsi jei pastoviai remontuot reikės Exclamation
 RENKAMES LAPTOPA
PranešimasParašytas: 2007 05 04, 11:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Slotas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Donatassj rašo:
Manau 2 dalykai šiame kompe nekokie:

1. Integruotas vaizdas
2. Gana mažokas ekranas

Šiaip man keista gamintojo firma (na nežinau, su tokiais nedirbu). Aš dirbu su ASUS laptopu jau 4 metus ir problemų dėl gedimo nė karto nebuvo. Šiaip mano laptopas yra nešiojamas kiekvieną dieną, ant stalo padėtas nestovi Smile

na as skaiciau kas acmes kompus surinkineja asus tai gal jie dabar kokybiskesni negu pirmieji buvo!
 RENKAMES LAPTOPA
PranešimasParašytas: 2007 05 04, 14:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Donatassj
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Na nežinau aš imčiau ASUS'ą... Na bet galvok pats Wink
 RENKAMES LAPTOPA
PranešimasParašytas: 2007 05 04, 19:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
malunaslt
Naujokas
Naujokas
Pataeiu hp pavilion dv 6000 serija;kainuoja nekazka brangiau,duomenys panasus.pats naudoju irgi paviliona
 RENKAMES LAPTOPA
PranešimasParašytas: 2007 05 04, 19:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Donatassj
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Na nežinau... Daug kas hp iš pažįstamų tai vežė ir vežė taisyt
 RENKAMES LAPTOPA
PranešimasParašytas: 2007 05 04, 19:43 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Donatassj
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Ką tik pažiūrėjau kompus čia iš ASUS vienas neblogas, bet kaina 3400lt http://www.bms.lt/?preke=28408

Čia iš fortako:
https://acc.acme.lt/item/82042
 RENKAMES LAPTOPA
PranešimasParašytas: 2007 05 08, 19:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xumot
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
gaila man tokių kompų, kai vaizdo plokštė stabdo visas kitas kompo dalis Evil or Very Mad šlamštas, daugiau nieko Evil or Very Mad
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Football Training Kit
Football Training Equipment, Football Skills, Football Training
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps