|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 14, 05:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Ir vel Tie Subai, bet reikia dideles pagalbos..
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
 |
 |
 |
Ir vel Tie Subai, bet reikia dideles pagalbos.. |
Parašytas: 2007 04 17, 21:22 |
|
|
|
Turiu pasidares su Agnus A10ES suba, skelbimuose jis vartosi, 35litru su fazikais. Groja isties neblogai masinoi, minkstai, jauciasi gilus bosas ir galios jo uztenka, bet as ji noriu pasilikt namie. O cia jau ir prasideda problemos, bosas gaunasi ant tiek minkstas, kad net nesigirdi jo, taip aisq jis gilus Bet tik pasuki garso rankenele ir atrodo kad jis negarseja, nors membrana vaiksto isties ispudingai..
Taigi nusprendziau darytis kita..
Reikalavimai reikia Gilaus boso,nelabai kieto, bet kietesnio zymiai nei kaip pas mane groja Agnusas, kazkiek grojancio.. Biudzetas uz dinamika MAX 300LT galiu moket.
Mastau apie:
Hertz ES250D http://audioprojektai.lt/?id=342
Rockford P112S4 http://www.milgreta.lt/product_info.php?cPath=2_48&products_id=21758&milsid=4eb9f7cdb607d9e5d307ffe3ca00bf7f
Alpine SWE-1242 http://audioprojektai.lt/?id=67
Padekit man apsisprest, Dekuj is anksto.. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 17, 21:52 |
|
|
|
Na man patys parametrai visiskai nesvarbus, ta prasme nei jautrumas nors atrodo jis lemia boso kietuma, nors Galios man uztenka max 150Wrms. Elektronikos forumuose pastebejau visi labiau pasineshe ant rockfordu arba Agnusu bei cervin-vega, o audioprojektuose visi ant hertz'u arba alpine . Nors aisq jie daugiausiai masinose klauso juos, tai cia labai didelis skirtumas, tai isitikinau visiskai neseniai su Agnusu..
Jei rockforda pasirinksiu gal daryt kaip vipix uzdaro tipo dezhe, bosas kietesnis ir greitesnis bus. Kaip manot ? |
|
|
|
|
 |
 |
Re: Ir vel Tie Subai, bet reikia dideles pagalbos.. |
Parašytas: 2007 04 17, 22:26 |
|
|
|
Apostalus rašo: |
Turiu pasidares su Agnus A10ES suba, skelbimuose jis vartosi, 35litru su fazikais. Groja isties neblogai masinoi, minkstai, jauciasi gilus bosas ir galios jo uztenka, bet as ji noriu pasilikt namie. O cia jau ir prasideda problemos, bosas gaunasi ant tiek minkstas, kad net nesigirdi jo, taip aisq jis gilus Bet tik pasuki garso rankenele ir atrodo kad jis negarseja, nors membrana vaiksto isties ispudingai..
Taigi nusprendziau darytis kita..
Reikalavimai reikia Gilaus boso,nelabai kieto, bet kietesnio zymiai nei kaip pas mane groja Agnusas, kazkiek grojancio.. Biudzetas uz dinamika MAX 300LT galiu moket.
Mastau apie:
Hertz ES250D http://audioprojektai.lt/?id=342
Rockford P112S4 http://www.milgreta.lt/product_info.php?cPath=2_48&products_id=21758&milsid=4eb9f7cdb607d9e5d307ffe3ca00bf7f
Alpine SWE-1242 http://audioprojektai.lt/?id=67
Padekit man apsisprest, Dekuj is anksto.. |
Gal tu kažką netaip pasidaręs? Aš turiu pasidaręs namuose aktyvų subą su agnus 10', dėžė apie 45litrus su faziku, žemas ne iš kietujų, bet jo per akis. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 17, 22:38 |
|
|
|
na dariau 35Litru dezhe bendras turis, 2 fazikai skersmuo 5cm ilgis 23cm...
Sakau groja giliai, nebaubia..
Nesweikai graziai groja masinoj, isties toks labai malonus bosas.. Jautiesi kaip nigeris kuris klauso repo ir vaziuoja amerikoj su dideliu dideliu dzipu..
Bet tai visiskai viskas apsivercia kai atsineshu ji i namus, nu jis negroja.. Man truksta boso.. Arba jei as noriu jausti bosa reikia prie spintos stovet..  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 17, 22:55 |
|
|
|
Na okey, nutariam rockford frostrage jamam..
Dabar kokia dezhe daryt ? uzdara atvira ?
Jei uzdarai koki litraza imt ? Galvoju apie uzdara todel, kad bosas staigesnis ir gilesnis buna bei standesnis.. O man Kietumo ir truksta siek tiek.. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 17, 23:29 |
|
|
|
nu uzdaroj tikrai ne gilesnis o kaiptik atvirksciai tik kietesnis ir greitesnis del to visi ir daro uzdaras del greicio, jai naudosi namu kinui uzdara nekas bus, su muzika ir labai nuo stiliaus priklauso koke deze tinka ir geriause butu pasibandyt ir taip ir taip kaip paciam graziau nes situ klausimu kiek zmoniu tiek nuomoniu. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 17, 23:38 |
|
|
|
Jurua rašo: |
nu uzdaroj tikrai ne gilesnis o kaiptik atvirksciai tik kietesnis ir greitesnis del to visi ir daro uzdaras del greicio, jai naudosi namu kinui uzdara nekas bus, su muzika ir labai nuo stiliaus priklauso koke deze tinka ir geriause butu pasibandyt ir taip ir taip kaip paciam graziau nes situ klausimu kiek zmoniu tiek nuomoniu. |
taip, kai sako: dėl skonio nesiginčijama |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 04 18, 01:57 |
|
|
|
O galbut tas tavo subas blogoj vietoj kambary stovi,ir susidaro akustine duobe,nesigirdi zemo.As deliojau suba kambary visur kur tik buvo galima,kol atradau vieta,kurioj skambesys labiausiai patinka.A va pasitrauki pora metru i sona-ir zemas dingsta,nors tu iki dugno suk! |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 04 18, 07:04 |
|
|
|
As turiu minksta suba, Netgi labai minksta o jus man dar viena minksta siulot ne nu pz...
Jei jus nesupratot as noriu Kietesnio uz agnusa, bet kad jis irgi turetu gyli ir bent jau grotu... Mastau apie 10W1v2 http://www.soundservice.lt/Produktai1_files/ZEMO%20DAZNIO%20GARSIAKALBIAI/Zemo%20daznio%20garsiakalbiai%20JL%20AUDIO.htm
Taip jus iskarto sakysit, o kiek moki uz varda. Taip moku uz varda jei jis to vertas, kiek zinau labai giria lietuviu liaudis JL Audio, taip ji brangoka bet jei ji to verta susitaupysiu tiek litu ir tikrai manau imsiu.. Nes jau mane tas agnusas su tuo minsktumu uzknises negyva.
Mano megstama muzika Trance, House, rock, jazz... Megstu lengvesnes, perdaug sunkiu neklausau. Bet tai kartais norisi ir ta garsa uzmest, juk nuo nuotaikos priklauso, o tu uzsuki ji ir tas pats praktishkai kas nieko
Tai va kaip tej JL audio ? ka jus manot ? Atminkit man nereikia dar vieno MINKSTO boso.. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2007 04 18, 10:07 |
|
|
|
As asmeniskai uz25cm suba labiau nei uz 30
hertz es250 uzdaroj dezej namie teko girdeti tai labai patiko. o siaip JBl ir Hertz pasizymi kietu bosu tai gal ir tiktu tau, pabandyk paklausyt firminese parduotuvese ten buna kartais garsiakalbiu padarytu su dezem.
JL audio kiek zinau neblogi atsiliepimai bet paciam girdeti neteko. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|