|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 18, 00:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » bombioshkes is degtuku
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
 |
bombioshkes is degtuku |
Parašytas: 2007 04 17, 10:54 |
|
|
|
|
siendien radau stalciui turbut 5 metus gulejusi daigta, kuri ismokino daryt vienas draugas kai dar buvau pacukas(pries 5-6 metus)
visai linksma pazaist, cia tokios savotiskos daugkartines bombioshkes is degtuku, pagrinde del garso.
Is varztu, meti paemes uz maiselio i virsu, kai nukrenta ant asfalto buna pokstelejimas. Uztenka 2-5 rudu degtuku nugramdytos sieros. Kazkada visas rajonas poksejo kai buvo mada atejus
su stipinu principas tas pats, tik uztenka ir 0,5-2 degtuku galvuciu "sieros". Stipina pridedi prie sienos atlenki ir paleidi kad galvute trenktu i siena.
"siera" - del to kad ten visai ne siera, o fosforo, perchlorato ir kitu medziagu misinys, tik visi taip vadina.
Labai senai buvau ir tikru SM gamines, domino chemija bendraja prasme, bet jau isaugau is to amziaus. Jei ka domina tai galiu pasakyti kad 95% visu "chemiku" linke susiprogdint ypac kurie daro pagal recepta internete nieko neismanydami(arba klaidingai manantys kad ismano:) apie vykstanti procesa. |
|
|
|
|
|
 |
 |
bombioshkes is degtuku |
Parašytas: 2007 04 17, 11:14 |
|
|
|
|
Manu nuomone is vis reikia uzdrausti tokias temas.
O sitas reikalas kartais pasisklaido. Gavau karta verzles paragauti. Siulau NEKARTOTI. O jei labai norisi - nusipirkit kinietisku. |
|
|
|
|
|
 |
bombioshkes is degtuku |
Parašytas: 2007 04 17, 11:47 |
|
|
|
|
tikrai neimanoma gaut is verzles jei naudoji 8mm varzta ir 3-5 degtukus, beto cia efektas tik del garso, toki sprogima gali sukelt ir gerai per degtuka su paktuku uztaikes. O su 15 degtuku varztas lekia 3metrus ir buvo ir i mane pataikes ir kas cia tokio, pabandyk pats mesti daigta sverianti kaip varztas kad nulektu 3 metrus ar labai skauda?
aisku maziems vaikams isvis nepatartina zaist su degtukais  |
|
|
|
|
|
 |
bombioshkes is degtuku |
Parašytas: 2007 04 17, 13:11 |
|
|
|
|
kai buvau pyplys tokius "sprogmenis" darydavau M8-M10 verzleje, dektuku skusdavau kiek telpa, mesdavau i siena betonine, murine.....
Dazniausiai varztas nuskriedavo gerokai man uz nugaros.... jega nemaza budavo...
Taip, kad jei zaidziat - zaiskit labai atsargiai!!!!! |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
bombioshkes is degtuku |
Parašytas: 2007 04 17, 13:20 |
|
|
|
|
Ban`anu tokiem vartotojam, katrie propoguoja sprogstamasias medziagas!
Juk tai draudziama ystatymais!
Ban`anu! |
|
_________________ Akis už akį, postas už postą!! |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|