Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 25, 20:18. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Siandien labai draugiskai mane prieme mirc kanale #elektronika
As paprasiau gal kas nors turit tda 1562 montazine? Tai kalba klostesi tol , kol manes banu nepagrasino. Paprasiau - supykes zmogas su ~ mane tiesiog pasiunte. Dar pasake , kad zmones labai vargsta o tu ateini ir naxaliavai gauni viska
Zdz klausimas butu toks : kodel duodat uzus tokiems kirminams kurie minimaliai zmogui nepadeda? Aisq jeigu ten sito saito adminas tai atsiprasau kad izeidziau ar ka , bet taip elgtis kazin ar grazu
Siandien labai draugiskai mane prieme mirc kanale #elektronika
As paprasiau gal kas nors turit tda 1562 montazine? Tai kalba klostesi tol , kol manes banu nepagrasino. Paprasiau - supykes zmogas su ~ mane tiesiog pasiunte. Dar pasake , kad zmones labai vargsta o tu ateini ir naxaliavai gauni viska
Zdz klausimas butu toks : kodel duodat uzus tokiems kirminams kurie minimaliai zmogui nepadeda? Aisq jeigu ten sito saito adminas tai atsiprasau kad izeidziau ar ka , bet taip elgtis kazin ar grazu
Istoriškai taip susiklostė, kad Elektronika.lt irc kanalas yra #elektronikai. Su kitais kanalais nieko bendro mūsų portalas neturi ir su pretenzijomis prašome dėl jų čia nesikreipti.
Aš tai manau, kad banai už nieką nedalinami. Ir jei taip nutinka, pradžioj reiktų gerai apmąstyti ar kultūringai elgeisi, o ne bėgti skųstis į forumą. Kiek tokių atvejų buvo, visada buvo už ką. Galų gale reiktų vadovautis elementariomis etiketo taisyklėmis:
1. Užėjęs(-us) pasisveikink (vis tik su žmonėmis bendraut ruošiesi);
2. NEklausk ar gali paklausti (dažniausiai atsakymas bus "ne", nes jau klausi);
3. Eik prie reikalo;
4. Nesikartok jei nesulauki atsakymo, nes:
a) gal būt tiesiog visi nežino;
b) žinantys užsiėmę;
c) tai nervina;
d) žinantys nesugeba suprasti tavo savotiškai perteiktų minčių (labai dažnas atvejis) ir nenori vargintis bandant tave priverst išlementi aiškią mintį kai tau pačiam to reikia;
5. Diskusijos metu nesipyk su čiabuviais (vis tik tau pagalbos reikia, o ne jiems);
6. Gavęs(-us) atsakymą padėkok (vis tik žmogus dėl tavęs gaišo savo brangų laiką);
7. Jei atsakymo taip ir nesulauki - neprasivardžiuok.
Laikykis šios elementarios kultūros ir bano tikrai išvengsi.