|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 27, 21:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Maitinimo šaltiniai » Ar galima nuosekliai jungt Mainbloki ir Akuma ?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Ar galima nuosekliai jungt Mainbloki ir Akuma ? |
Parašytas: 2007 03 30, 19:06 |
|
|
|
Kadangi as visishkai nesuprantu apie maitinimus todel atrodys labai durnas klausymas bet man reikia isiaiskinti. turiu pasidares stiprintuveli TDA7294, bet neturiu maitinimo.. Bent jau jo reikes dar laukti 2 savaites kol avesh.. todel noriu isbandyt ar jis pas mane isviso veikia.. Ar galima padaryti taip:
Pajungti Kompo maitinimo bloka (300w 12V) nuosekliai su akumuliatorium (12v 1.3Ah) kad ismeginti ar isviso veikia pas mane tas stiprintuvelis..
Nes stiprintuvo maitinimo itampa yra 20-50V na kazkur taip..
Ar isviso imanomas toks procesas ? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 03 30, 22:12 |
|
|
|
na va pajungiau.. Tai kai pajungineju maitinima kolonelej sutrashka.. na kaip ir turi buti.. bet viska isziurejau viska lyg ir geraj sujungiau bet negroja.. ta prasme padariau tam stipriuj linijini iejima per kompo garso plokste gal galios nepakanka ? ar taip gali buti ? Ka cia dar tam stipriuj patiktint.. ? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 31, 10:17 |
|
|
|
Na va pasirodo ishejime laidus buvau sumaishes, dabar kai padarau toki maitinima kai rasiau tai labai burzgia bet groja kazka ir fonas labai didelis..
O jei padaryt maitinima is akumuliatoriu kaip vienas dare gainclone stipriaka su akumais tai kokius patartumet akumus imt ir koki pakroveja ? Butu didelis dekuj jei linkus numestumet konkretiems daiktamz.. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 31, 18:14 |
|
|
|
kompo maitblokis turi +-12
mėlynas laidas -12 geltonas +12
tiesa tas mėlynas rašo, kad tik 0,5A gali išspaust... met pas mane jis iki 5A pasiekdavo, kol nenusprogo  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 31, 18:16 |
|
|
|
Ka tu galvoji pirkti 4 galingus akumus stipriui su TDA ? Juk neuztektu +-12V jam maitint. Zmogau, geriau palauk trafo. I bankrota nueitum, o naudos is to jokios... |
|
_________________ tai.Aimis |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|