|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 10, 15:47. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Metalo grūdinimas?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Metalo grūdinimas? |
Parašytas: 2007 03 14, 00:28 |
|
|
|
Mano problema: vis sulankstau gilinę dviračio ašį, tai va galvoju gal grūdinimas padėtų? Tik nežinau kaip grūdinti? Ar standartiniu būdų įkaitinti iki raudonumo ir į H2O ar dar kokio kitu? Esmė tame, man reikai, kad ašis nelinktų, bet, kad nebūtų ir kieta, nes lengvai lūš tuomet....  |
|
|
|
|
 |
Metalo grūdinimas? |
Parašytas: 2007 03 14, 00:33 |
|
|
|
tik pirkti kazka kokybiskesnio, pats nieko gero ir naudingo nepadarysi... |
|
_________________ Akis už akį, postas už postą!! |
|
|
|
 |
Metalo grūdinimas? |
Parašytas: 2007 03 14, 00:42 |
|
|
|
vipix rašo: |
tik pirkti kazka kokybiskesnio, pats nieko gero ir naudingo nepadarysi... |
esmė nėr ko ir kur man pirkti tik iš turgaus.... vieną sykį nuvežiau, kad sutaisytų tai ašį už 10 tautiškų įmetė, nieko nelaikė už 1savaitės sulansčiau...  |
|
|
|
|
 |
Metalo grūdinimas? |
Parašytas: 2007 03 14, 08:35 |
|
|
|
Susirask tekintoją ir jis ištekins. Jei nechalturščikas. |
|
|
|
|
 |
Metalo grūdinimas? |
Parašytas: 2007 03 14, 17:47 |
|
|
|
Jei pats grūdinsi, tai geriausiu atveju bus tokio pat kietumo. Ten viskas ir taip jau užgrūdinta. Savaime suprantama, jei turguje savo dviračiui ašis perki tai tiek tau ir laiko. Į normalesnę parduotuvę nueik ir už normalesnę kainą nusipirk |
|
|
|
|
 |
Metalo grūdinimas? |
Parašytas: 2007 03 14, 20:55 |
|
|
|
eXec rašo: |
Jei pats grūdinsi, tai geriausiu atveju bus tokio pat kietumo. Ten viskas ir taip jau užgrūdinta. Savaime suprantama, jei turguje savo dviračiui ašis perki tai tiek tau ir laiko. Į normalesnę parduotuvę nueik ir už normalesnę kainą nusipirk |
labas rytas... gi sakiau, kad man iškitur nėra kur pirkti, priedo parduotuvėj dažnai būna taspats aks turguij tik kaina padidinta, o geros detaslės ir kainuos kaip naujas kinietikškas dviratis...  |
|
|
|
|
 |
Metalo grūdinimas? |
Parašytas: 2007 03 14, 22:51 |
|
|
|
visų pirma geros parduotuvės mėšlo nepardavinėja vien dėl prestižo. O žiaip galine ašį aį irgi gamyklinę kartą sulanksčiau, tai teko pirktis gan brengiai (nepamenu, 30lt maždaug) bet laiko dar ir dabar ir nė trupučio nelinksta, nors dviratį mėgstu naudot ties atsparumo riba (ratlankius abu teko keist, nors ir dvigubi buvo). |
|
|
|
|
 |
Metalo grūdinimas? |
Parašytas: 2007 03 14, 23:07 |
|
|
|
nezinau kaip tai yra, kad sulankstai asi, o apie kitus agregatus ne zodzio, man atrodo ne asi problema, ziurek gal galine sake isikreivinus arba stebule sudilus... |
|
|
|
|
 |
Metalo grūdinimas? |
Parašytas: 2007 03 14, 23:23 |
|
|
|
tavęs pasiklausius taip išeina, kad beveik visą dviratį keist reikia . O ratlankius suvariau ne vietoj į bordiurus pataikydamas. |
|
|
|
|
 |
Metalo grūdinimas? |
Parašytas: 2007 03 15, 00:24 |
|
|
|
Juztas1989 rašo: |
nezinau kaip tai yra, kad sulankstai asi, o apie kitus agregatus ne zodzio, man atrodo ne asi problema, ziurek gal galine sake isikreivinus arba stebule sudilus... |
nelabai išmanau, kaip stebulė turti atrodyti sudilusi? Esmė labai paprasta, gale rėmas platus, o aš traukiu nemažai netoli 90 dar manots ant nugaros kokia 10kg ir jau turim kokį 100kg su visais kaliošias ir varom į žv koki 10km asfaltu ir 5 km žvirkeliu ir taip sulankstau aš ją , nelaužo jo rods , na bet kartasi tai reikai pravaryti geru greičiu....  |
|
|
|
|
 |
Metalo grūdinimas? |
Parašytas: 2007 03 15, 10:22 |
|
|
|
Aš kai pirkau dvirati tai jo pase buvo parašyta , kad 100Kg atlaiko  |
|
|
|
|
 |
Metalo grūdinimas? |
Parašytas: 2007 03 15, 10:52 |
|
|
|
Armaturos ir neuzgrudinsi. Eini pas tekintojus - jie istekina is tau reikalingo plieno (jis pats ir patars kokio ) . Ir vazineji. Manau daugiau 30 lt nepaliksi (ziurint kur kreipsies) . Viratis subirs , o asele bus kaip nauja. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |