|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 30, 19:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » PhotoShop piesiniu paroda !!!
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
PhotoShop piesiniu paroda !!! |
Parašytas: 2007 03 02, 14:43 |
|
|
|
O savo kurybos negali idet? Butinai kazka kopijuot ir isdirbti nesamones?
Savo sukurk, tada rodyk... |
|
_________________ Akis už akį, postas už postą!! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 02, 15:34 |
|
|
|
joa pats geriau kaika nupirsk su linijoms grazaus o ne cia tik emblemas priklijuo ir jau kiec xD |
|
_________________ SkypeID=vitukass, vitukass@gmail.com isrinkti lengva, o surinkti jau sunku.... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 03 02, 15:40 |
|
|
|
Tai kad viskas ir yra nupiesta mano rankomis, visi tie logotipai. O COMERA GRAPHICS taip pasivadinau as Sauniai prajuokinot |
|
_________________ Aš naudojau parašą reklamai |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Parašytas: 2007 03 02, 20:00 |
|
|
|
Na norit tikekit norit ne, irodinet tingiu. Uzuot daug snekejes parodytum ka pats moki. O jei jau taip idomu trumpai papasakosiu: COMERA pavadinima pries 3 metus sugalvojau pats nuo zodzio com portas ir graziai skambancio zodzio era taip gavosi COMERA o graphics taip dadejau ir gavosi. Biohazar yra draugo dj puslapis ir logotipa jis man dave, biohazar pripazystu logo nepiesiau as. Daugiau kituose piesinuose viskas nuo 0 piesta mano rankomis. O kad googlej parasiu yra comera as nesigincyju, juk pasaulis didziulis tai faktas kad kazkur yra tokia firma ar kazkas panasaus. Nu zodziu, tikiuosi supratot ka pasakyt norejau. Jeigu rasite COMERA GRAPHICS logotipa kur nors internete toki koks yra piesinyje duosiu 100Lt i rankas Taigi bukit zmones (jei jums taip neiseina nupiesti tai nereiskia kad man neiseina) parodykit savo mena. Juk tema sukurta parodai! |
|
_________________ Aš naudojau parašą reklamai |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 03 02, 20:52 |
|
|
|
mantelis rašo: |
Na norit tikekit norit ne, irodinet tingiu. Uzuot daug snekejes parodytum ka pats moki. O jei jau taip idomu trumpai papasakosiu: COMERA pavadinima pries 3 metus sugalvojau pats nuo zodzio com portas ir graziai skambancio zodzio era taip gavosi COMERA o graphics taip dadejau ir gavosi. Biohazar yra draugo dj puslapis ir logotipa jis man dave, biohazar pripazystu logo nepiesiau as. Daugiau kituose piesinuose viskas nuo 0 piesta mano rankomis. O kad googlej parasiu yra comera as nesigincyju, juk pasaulis didziulis tai faktas kad kazkur yra tokia firma ar kazkas panasaus. Nu zodziu, tikiuosi supratot ka pasakyt norejau. Jeigu rasite COMERA GRAPHICS logotipa kur nors internete toki koks yra piesinyje duosiu 100Lt i rankas Taigi bukit zmones (jei jums taip neiseina nupiesti tai nereiskia kad man neiseina) parodykit savo mena. Juk tema sukurta parodai! |
Pats nepiešiu. bet netikiu kad čia tavo darbas  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2007 03 03, 15:58 |
|
|
|
ko cia netiket? taigi visai cia nesudetinga, bet vien tik su photoshopu nepiesiu, naudoju ivairias 3d programas.
Keletas naujesniu:
 |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |