Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 19, 02:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki, nesenai pasidariau skaitmenini stiprituvo valdyma....tad galvojau ka dar padaryti, ir nusprendziau, kad reikia IR distansinio pultelio, kad galeciau nuo lovos valdyti garsa aisq, butu visai nieko ir kanalus, ekvalaizeri... ir .t.t. Shemutes ieskojau per google,b et deje nelabai radau sau tinkamos, o gal ir tingejau Tad gal kas matet ar turit schemute Jei taip gal pasidalintumet, aciu
Del procesoriaus tai ir man idomu...
O del IR tai mano nuomone optimaliausiai naudoti RC5 komandas.
Ir pulteliu papigiai pilna ir vekia teisingiausiai.
O dekoderi gali arba pirkti gatava arba daryti softa ir deti i chipa.
Taip, naudojau TDA 7313, ir gan gerai veikia, esu patenkintas... tik reikejo truputi pakeisti pra detaliu i kitas na kad geriau skambetu o del RC5 pirma syki girdziu.... Tad jei nesunku Gal galetum truputi paaiskinti, buciau labai dekingas....
Aciu uz nuoroda. Na, manau, sis projektas tikrai vertas demesio. Dabar man iskilo vienas neaiskumas: man kazkaip nepavyko rasti programos pic'ui. Taigi, kur tu radai ta programa?
Manjakas ir man paeme uz elektroniko sirdies tad ir pasidariau Programa atsiunte Rusiukas;) Labai fainas zmogus LCD dejau 2x16 is lemonos... Bet deje turiu prisipazinti, as ji netycia sudeginau ir kaip sakant kaip i uzpakali 39lt.. na bet manau dar syki nusipirksiu ir pasidarysiu eh... geras dalykas tik jei mokeciau programinti pats susiprogramociau... Sekmes Darant jei kas darysit...
Aikit jus pogalais koki protingi, programinat chipus, uzsiiminejat su LCD. Pavydziu. Kur visa to ismokot? "Nepykit, kad neytema, bet jus saunus" po kiek metuku turit? Ytariu po kokia 30m.
cia irgi klausimelis ne i tema ar jus ta mikrovaldikliu programatoriu kur jungias prie kompo iskart jungiat prie gero kompo ar susirandat koki lauza kuris vos klib ir ant jo pirma ismeginat