|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 17, 22:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Vaizdo plokštės, monitoriai, TV-tiuneriai » Užlinko mano RADEON 9800SE
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
|
|
Užlinko mano RADEON 9800SE |
Parašytas: 2007 03 02, 22:42 |
|
|
|
Sveiki visi,
eilinį sykį užklupus bėdai, ateinu prašyt pagalbos . Tai gi turiu minėtą vaizdo plokštę( AGP čia). Dabar apie patį gedimą: žaidimo metu monitorius išsijunge, o kompas pasiliko veikti. Dabar kai bandau įjungti, toks jausmas, kad į monitorių signalas neateina. Pajungiau kitą kompą prie monitoriaus - monitorius veikia, tai gi atkrenta. Įkišau AGP į kitą kompą - neveikia. Problema aiški.
Ventiliatorius buvo prižėlęs ir nesisuko . Beje prižėlęs buvo ne pirmą kartą... Išvaliau, išėmiau, patikrinau plokštės procesoriu - blizga, niekur jokių nusvilimų nematau. Beje dar buvau pajungęs atskirą ventiliatorių išlupęs iš vieno maitinimo bloko ir nukreipes į tą AGP, nes man tas gamyklinis aušinimas neužaušindavo gerai ir pakibinėdavo kompas ankščiau.
Tai mane domintu, ar įmanomi iš vis tvarkymai tokių gedimų? Nes vaizdo plokšte bent už GEFORCE 5500 FX x 2 kart geresne. Turėjau, patikrinau.
Dabar plokštes ventiliatorius veikia, bet plokštė vistiek nenori dirbti. O ir pirkti panašaus lygio AGP už protingą kainą, kad būtų 256 Bit nieko nematau. Nuo 600 lt prasideda... Nors kai ji buvo pirkta 2004 m. kainavo 420 lt. Dėkui visiem. |
|
_________________ Mes buvome tokie kaip jūs - jūs būsite tokie kaip mes. |
|
|
|
|
|
Užlinko mano RADEON 9800SE |
Parašytas: 2007 03 03, 00:40 |
|
|
|
Hmz aupsaugu nera ar ka? keistai man cia kazhkas bent pas mane CLI ismete warninga kai uzhukaista pas man radeonas 9550 O procesoriaus tu is akies neatskisri kur sudeges kur ne, Beto galejo kitoje puseje kur procesorius atsilituoti detales nuo karscio ( man taip buvo), bet siaip tu atsargiau su procesorium dar aplauzysi kampus ir teks ismesti... betdedamas radiatoriu... |
|
_________________ SkypeID=vitukass, vitukass@gmail.com isrinkti lengva, o surinkti jau sunku.... |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|
FS25 Tractors