|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 22, 23:16. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » povandeninis laivas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
|
povandeninis laivas |
Parašytas: 2007 02 24, 19:57 |
|
|
|
pradek nuo: PAMIRSK.
Kiek litu turi, kiek uzdirbi per menesi?
Cia moksleiviui kuris i diena gauna 2lt priespieciam yra beveik neymanoma... |
|
_________________ Akis už akį, postas už postą!! |
|
|
|
|
povandeninis laivas |
Parašytas: 2007 02 24, 20:10 |
|
|
|
Cia tai aparatas As irgi tokio noreciau Bet ilgai reiktu be priespeciu buti |
|
|
|
|
|
povandeninis laivas |
Parašytas: 2007 02 24, 20:21 |
|
|
|
vien uz elektronikos komponentus nezmoniskus pinigus padetai,mes ieskojom radiju valdomiem modeliukam varikliuku tai kainos apie simta litu o cia tai kur kas rimceu,ir dar visokis velnias ,gerai sake pamirrsk,nebent pasvajok ir praies |
|
|
|
|
|
povandeninis laivas |
Parašytas: 2007 02 24, 22:20 |
|
|
|
Pokstininkas! Is tusciu bambaliu plausta pasidaryk geriau. |
|
|
|
|
|
povandeninis laivas |
Parašytas: 2007 02 24, 22:52 |
|
|
|
Pirma buk voketis pencininkas,tada galesi pasidaryt toki
Bet dedule tai gerai padirbejo |
|
|
|
|
|
povandeninis laivas |
Parašytas: 2007 02 25, 13:06 |
|
|
|
na jo pinigų turiu neperdaugiausie teks man ko kito pasidairyit pigesnio ...
|
|
_________________ skype: edvardas9268 |
|
|
|
|
povandeninis laivas |
Parašytas: 2007 02 25, 14:01 |
|
|
|
Kodel negalima sitokio daryti? Juk korpusa padaryti butu nesunku, o jis galėtu buti valdomas nebutinai radio bangoms, pvz. galėtu buti su gumos varikliu Aš buvau pora pasidares povandeniniu laivu su gumos varikliu |
|
|
|
|
|
povandeninis laivas |
Parašytas: 2007 02 25, 15:43 |
|
|
|
Mokyklose buna bureliai (na pas mane buvo) kur tokius ir panasius gamina susitaupo zmones nusiperka ir distancinius ir varikliukus.... nzn mano klasiokai ne vienas turejo visa sita ir tikrai nepasakyciau kad jie lt labai daug turetu paprasciausiai daug noro buvo ir talentas pakaulint tevus per sventes... |
|
|
|
|
|
povandeninis laivas |
Parašytas: 2007 02 25, 16:05 |
|
|
|
Tikrai nedaug kainuoja povandeninis laivas palyginus su mašinele valdoma radio bangomis |
|
|
|
|
|
povandeninis laivas |
Parašytas: 2007 02 25, 17:15 |
|
|
|
nusisnekt ir ne kitaip
tu matei vien torpedom ydetos schemutes
o apie pagrindines dalis net nesneku
aisku korpusas butu pati pigeusia sio kurinio dalis bet ji uzimtu dizeusia laiko daly nuo jo pradejimo ir pabaigimo.
jei jus norit pasidaryt tik korpusa tai jum gali visai nieko nekainuot bet jei jau visapusiskai funkcionuojanty laiva teks paklot nemenka suma |
|
|
|
|
|
povandeninis laivas |
Parašytas: 2007 02 25, 18:54 |
|
|
|
na cia tai dalykas. Patinka man tokie, tik manau ispudingiau atrodytu nepovandeninis laivas. Irgi valdoma radijo bangomis. Siustuveliu galima irgi paieskoti senuose radijo zurnaluose. tikrai imanoma. Aisku reikia daug darbo ideti. Bat fainai butu toki pasidarius. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
povandeninis laivas |
Parašytas: 2007 02 25, 19:30 |
|
|
|
pirma reikia paganloti ka su juo veiksi, jei gyveni kaime at kur prie vandens tai turbut detaliu negausi, ir nieko nepagaminsi, jei mieste tai su tuo laivu nebent vonioj zaisti galesi.
paprasta primityvu radiovaldoma laiva pagaminti gana nesunku, manau tai pats paprasciausias modelis. bet naudos is jo nebus, kazkada buvau pagamines bet rellai isbandyti neteko, pasirode kad per sunkus ir plaukia kaip kirvis.
del visokiu varikliu ir siustuvu tai tam yra turgus, ir smegenys. |
|
|
|
|
|
|
povandeninis laivas |
Parašytas: 2007 02 25, 19:31 |
|
|
|
nepigiau/patikimiau nusipirkti tarkim universalu valdymo pulta kad ir futtaba ar kokia ten firma arba groupner ir viska su juo valdyti? tada no problem nusiperki imtuva, keleta servo varikliuku, viena Varikli ir pirmyn. Torpedu zinoma nesvaidysi, bet plauks
Jus man cia su situo linku pakisot gera minti, jauciu pavasary darysiu tik karini laiva ne povandenini (nes nunertu ir nieko nematyiau reiktu kameros, monitoriuko.... zodziu daug $) pulta turiu nuo vipix'o avia modelio, ten ir reversas yra, motora ir keleta servuku dasipirksiu ir i ezera ten manishkis kiek pamenu kaip tik du ar keturis modeliu ir prisimena tai bus nesunku |
|
|
|
|
|
|
povandeninis laivas |
Parašytas: 2007 02 25, 19:49 |
|
|
|
man irgi tokios mintys kilo.. koki laivo modeli susikonstruot, kad ir primityviai valdoma, bet valdoma. Del povandeninio tai teisybe,ten daug sudetingiau laiva panardint ir pakelt i virsu nei atrodo |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|
FS25 Tractors