|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 17, 00:21. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Mokslai » Elektronika VGTU šiais metais...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Elektronika VGTU šiais metais... |
Parašytas: 2007 02 14, 12:04 |
|
|
|
Manau atsiras nors keletas norinčių stotį į VGTU Elektronikos fakultetą šiais metais. Aš irgi esu suplanavęs ten stoti. Norėčiau paklausti, kokius brandos egzaminus rinksitės, kokių vilčių skatinami ten stosite, kokie būtų jūsų ateities planai užbaigus šitą universitetą ir panašiai... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 02 14, 13:36 |
|
|
|
viska nulemia egzaminai... va tik anglu k. bus imamas metinis pazimys, o su anglu man nekaip
P.s. as taip ir nesupratau, lietuviu testa ir interpretacija reikia abu valstybinio egzamino lygio imti?
Taip iseina, kad ,pavyzdziui, interpretacija galima rinktis mokykline ar ne? (man is VGTU atrase:
Citata: |
Konkursinis balas priklauso nuo egzaminu ir metiniu iveretinimu vidurineje mokykloje
, kokiu konkreciai reikia galite rasti
http://www.vgtu.lt/priemimas/lt/sandara/825.612. Kad egzaminas butu valstybinis
tokio reikalavimo nera, isskyrus technomatematika, kur reikalingas valstybinis
matematikos. |
Ar egzaminus rinktis valstybinius yra zymiai geriau? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 02 14, 14:13 |
|
|
|
isilaikai fizika 80%, matke 48% anglu metinis 8 ir sedi pas rauli ir bendoriu paskaitose pasedejes pas juos per paskaita, veliau pasedesi per perlaikimo sesija ir taip toliau jei istosi mokykis matke ir dar jei pas rauli, tai isvis... O Bendorius yra istikruju super destytuvas, tik kad va serga |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 02 14, 16:28 |
|
|
|
Raulis tik pirmam semestre studentus kvailiais vadina. Dabar aš jau 4 semestre ir galiu pasakyti, kad dėstytuvas tikrai geras. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 02 14, 19:01 |
|
|
|
as irgi galvociau stoti i vgtu tik dar nezinau specialybes, bet girdejau kad ten suku mokytis, pasidalinkit savo patirtim |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 02 14, 19:10 |
|
|
|
Jei MOKAISI, tai nesunku. Bet iš visos grupės mokosi koks vienas, o visi kiti (ir aš su jais) bando tik praslysti. Tai tiem slystantiem ir sunku.. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 02 20, 21:51 |
|
|
|
teisingai BLASTER sako. jei mokaisi(nu nnz kaip kiti bet as stengiuos paskaitas lankyti, nes jei nebuni kokioj vienoj kur sako lankomumas nebutinas, tai paskui nieko nesupranti apie ka kalba eina) tada nesunku. manau ir nemazai ir priklauso nuo paskirtu destytoju. mano galva siais metais labiausiai programavimas skriaude el faka(pirma kursa). |
|
_________________ ojojojoj )) |
|
|
|
|
Parašytas: 2007 02 22, 18:15 |
|
|
|
nu manau 50% pasisaliusiuju sitoj temoj jau studijuoja vgtu
O Bendorius yra istikruju super destytuvas, tik kad va serga |
grizo jau po univera vaiksto ir visus gasdina (si semestra turim pas ji fizikos uzdaviniu sprendima ) |
|
_________________ ojojojoj )) |
|
|
|
|
Parašytas: 2007 02 23, 14:43 |
|
|
|
Ne, čia vidutiniškai bent po pusvalandį per dieną. Dabar VGTU studentai aptingę baisiai (ir aš tame tarpe), tai prisėda valandai per savaitę.. Iš to ir gaunasi tokie rezultatai, kad dėstytuvai blogi ir panašiai. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 02 23, 16:53 |
|
|
|
studentai aptingę baisiai (ir aš tame tarpe), |
cia rimtai taip aptinge, ar cia tik kalbos tokios, o is tikruju darbas ir mokymasis vyksta pilnu pajegumu? jei ne, tai kodel taip aptinge?
Ne, čia vidutiniškai bent po pusvalandį per dieną. Dabar VGTU studentai aptingę baisiai (ir aš tame tarpe), tai prisėda valandai per savaitę.. Iš to ir gaunasi tokie rezultatai, kad dėstytuvai blogi ir panašiai. |
po pusvalandi per diena? cia ne mokymasis. manau, kurie taip sako sedi nuo ryto iki vakaro ir sakyti ar tas ar kitas mokosi tai priklauso nuo zmogaus , ka reiskia tas GERAI MOKYTIS( yra cia pas mus vienas toks mokykloj, vieni desimtukai, amziais viskas padaryta, dar ir papildomai, matyt sedi nuo ryto iki vakaro, taciau visiems kitiems aiskina, kad isvis nesimoko, tai nezinau arba meluoja, bando pajuokt ar suka kazkokia afera ). |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 02 23, 18:28 |
|
|
|
Na kaip.. pamėginsiu apšviesti situaciją. Teoriškai grįžus iš paskaitų dar reiktų perversti konspektus ir prisiminti apie ką buvo kalbama, gal dar kokią knygą pavartyti.
O va aš namie visiškai nieko nedarau, tik šiaip ne taip prisiverčiu oadaryt ND ir laborų atąskaitas. Ir tai dažnai vėluoju..
Šitaip "besimokydamas" dar sugebu gauti padidintą stipendiją. Neįsivaizduoju ką veikia kiti, jei net tiek nepadaro. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2007 02 25, 21:26 |
|
|
|
O pasikeitei slapyvardi zodziu, ar apsimoka man papildomai rinktis koki informatikos ar anglu egzamina(prastai man su sitais dalykais) nors ju ir nereikia VGTU elektronikai? |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|