|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 08, 21:37. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Kokius dinamikus deti?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Kokius dinamikus deti? |
Parašytas: 2007 02 02, 19:27 |
|
|
|
ta gi parašyta aiškiai
vifa p17sj
ir
vifa d26sg
gal tu geriau nuo ko nors pigesnio pradėk  |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
Kokius dinamikus deti? |
Parašytas: 2007 02 02, 20:11 |
|
|
|
A jomayo tiksliai , modeliai parasyti paskutiniam. beje toje schemoje man dar kazka reikes lipdyt prie koloneliu? Matau kazkokius dalykelius
Negalvojau , kad taip brangiai atseis ... paieskosiu pigesniu  |
|
|
|
|
 |
Kokius dinamikus deti? |
Parašytas: 2007 02 02, 20:35 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
Kokius dinamikus deti? |
Parašytas: 2007 02 02, 20:54 |
|
|
|
amas. rašo: |
http://www.e486.projektas.lt/frs%208.html
sako gan neblogas projektas  |
Bet man jis nepatinka. Nieko gero neiseis is tokiu koloneliu. Man dideles koloneles asocijuojasi su dideliu garsu , todel as tikrai pasidares tokias koloneles nebusiu patenkintas. Ieskojau dar kitokiu dezuciu bet randu virs 500lt kainuojancius dinamikus. |
|
|
|
|
 |
Kokius dinamikus deti? |
Parašytas: 2007 02 02, 21:00 |
|
|
|
jei nori tik dideliu ir garsiai grojanciu koloneliu imk is manes gsp - apd120-2 kaip tau uz 600 padarysiu bildesi belekaip  |
|
|
|
|
 |
Kokius dinamikus deti? |
Parašytas: 2007 02 02, 21:07 |
|
|
|
GSP rašo: |
jei nori tik dideliu ir garsiai grojanciu koloneliu imk is manes gsp - apd120-2 kaip tau uz 600 padarysiu bildesi belekaip  |
Oj labai brangiai ... as tiek pinigeliu neturiu , jau man pigiau paciam bus pasidaryti  |
|
|
|
|
 |
Kokius dinamikus deti? |
Parašytas: 2007 02 02, 21:25 |
|
|
|
Reiks man pabandyti tas dezes vifom pasidaryti nes kaip tik turiu dvi P17sj,bet gaila nerandu aukstadaznio tokio pirkti  |
|
|
|
|
 |
Kokius dinamikus deti? |
Parašytas: 2007 02 05, 01:27 |
|
|
|
NZN, jei imti tixliai rekomenduojamus dinamikus tada ivertinus gamybos paklaida... NZn gal ir gausis kas nors panasiai skambancio, bet ir tai abejoju ar ten tixliai padaryta ir ar gerai skamba...
Zodziu as labiau linkes darytis dezes pagal padidintus parametrus, o veliau juos mazinti ir klausytis kas gaunas, taip atrasciau optimalu varijanta ir tada ji pasigaminciau. Pries kokius metus gaminausi Zemo daznio (<95 Hz) garsiakalbi i masina tai vatos pagalba mazinau dezes turi, deliojau ivairasu dydzio fazo invertorius ir pn. Rezultatas gavosi idomus ir labai melomaniskas, kokio ir norejau, nors nevisai tokio tikejaus. SIulau paexperimentuoti. Taip idomiau. |
|
_________________ Dj_MAster (Lithuania) |
|
|
|
 |
 |
Kokius dinamikus deti? |
Parašytas: 2007 02 05, 01:45 |
|
|
|
kažką tu čia suvėliai, ką reiškia pagal padidintus parametrus, paskiačiuoji tųri ir dadedi 10litru ar visus T/S parametrus didini 10% kaižkaip tu čia keistai surašiai, ir dar vtos pagalba tūri mažini, neturėtu jis virtualiai didėt, ar tu ja suspaudi smarkiai, kažkaip keistai |
|
|
|
|
 |
 |
Kokius dinamikus deti? |
Parašytas: 2007 02 05, 15:44 |
|
|
|
kažką tu čia suvėliai, ką reiškia pagal padidintus parametrus, paskiačiuoji tųri ir dadedi 10litru ar visus T/S parametrus didini 10% kaižkaip tu čia keistai surašiai, ir dar vtos pagalba tūri mažini, neturėtu jis virtualiai didėt, ar tu ja suspaudi smarkiai, kažkaip keistai |
TUrejau omeny, kad darai didesniu sienu deze, imi daug vatos ir klodamas sienas testuoji su generatorium ir analaizeriu ir ziuri i kuria puse krypsta rezultatas. Tada susirandi Auxo viduriuka. |
|
_________________ Dj_MAster (Lithuania) |
|
|
|
 |
Kokius dinamikus deti? |
Parašytas: 2007 02 05, 15:49 |
|
|
|
reikėjo nekreipt dėmesio į mano sapaliones, pusia dviejų naktį rašiau  |
|
|
|
|
 |
 |
Kokius dinamikus deti? |
Parašytas: 2007 02 09, 02:04 |
|
|
|
http://www.e486.projektas.lt/frs%208.html
sako gan neblogas projektas  |
atejo laikas ir man kaip nors kambari isigarsint, taigi pradedu dairytis ir galvot ka cia sukonstravus. reikia koloneliu ramiam muzikos klausymuisi. pinigu skirsiu nedaug. sios kolonėlės manau man tiktu, tik neramina žemi(norisi kad ju butu), kad dar reikes prie ju konstruotis suba, o ir su stereo stiprintuvu tada nebeissisukciau.
dar jei kas skaitysit mano posta, pakritikuokit sitokia ideja: svarsciau ar cia nepasidarius 2 koloneliu su 75 gdn apiformintais bandpassu, o virsuje uzdaroje dezuteje atskirti po 10gd36k placiajuosti kazkaip jauciu silpnybe pastariesiem.. ar verta darbo ir pinigu, ar is karto geriau pirkti pora padroztu s90 ?  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |