|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 27, 21:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Akustika » Akustika su vifa XG18WH00-08
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Akustika su vifa XG18WH00-08 |
Parašytas: 2006 12 04, 20:33 |
|
|
|
manom, kad kažkaip painiai surašiai
Citata: |
Uzsisakiau du vnt kaina 350 uz vieneta |
|
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 04, 20:34 |
|
|
|
Manau turetu neblogai uzgroti Pas mane vifa M17SG-09-08 o aukstu irgi vifa,bet tiksliai nepamenu koks modelis,tai groja liux.O cia tai dar brangesnis garsekalbis,tai turetu buti geriau Cia sau darai ar pardavimui? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 04, 20:59 |
|
|
|
kai padarysiu nuspresiu ar man to reikia ar ne seip pardavimui norisi kazka brangaus sukurti
kaina 350lt/vnt o ash uzsakiau du vienetus kas painaus |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 05, 14:36 |
|
|
|
ne kurie "specai"(galit kabutes nusiimti, jei nepatinka, sako, kad kevlaras turi savo skambesi). Siaip bent is xarakteristiku (uz ziurejima i jas jau buvau iskeiktas : vieno piliecio), tai labai greitai (prie 1-2kHz) prasideda daznines x-tikos priklausomybe nuo isspipinduliavimo kampo. Aukstadaznio reiks su labai mazu Fs.
Nenorejaiu PL18WO paciupineti?
PS. Gyvai nei vieno neciupinejes |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 05, 17:02 |
|
|
|
buvau uzmetes aky y tavo siuloma garsiuka, bet visgi kazkaip kevlaro norejosi. Teisingai skambesys jo savotishkas, wharfedale (berods taip rasosi) su kevlaru gamina, tai sodrus bosas gaunasi, nemazai jy megsta tame tarpe ir ash... del tu dB kritimo atsirandant kampui mazai jaudinuosi visgi koloneles stovi daug maz tiesiai y tave, beto kai dariau su visaton al170 buvo lygiai ta pati problema seip seas excel serija gamina aukstus kurie nuo zemai groja ale rupuzokai brangus be galo... ziuresim kaip ten bus, manau reiks labai neimt y makaule kas darosi prie tam tikru kampu... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 06, 09:50 |
|
|
|
su kevlaru dar gamina (berods svedu) Crystal Audio. Juos Avitela pardavineja . Boso tikrai uztenka. Darugas turi, bet jis prie pionieriaus resiverio pajunges- truputi per astru. Buvau prie ju savo NAD314 pajunges, tai boso truko (stiprintuvas jau nenaujas, tai itariu bedu su kondensatoriais- viena griztamajam rysyje pakeiciau, deja deko deti is serijos shoodas ), bet garsas pakankamai greitas, skaidrus |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 06, 12:05 |
|
|
|
ziuresim kas ten gausis tikekimes gausis gerai o dezes bandysiu daryti lenktais sonais. Meginsiu pirma karta lakuoti kad sonai butu gelsvas medis (na turbut fanieruosiu arba faniera naudosiu) o prieky dazysiu juodai ir poto lakuosiu bandysiu isgauti blizgesy kaip kad pianinus buna blizgancius padaro gal ir iseis kas... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 06, 12:14 |
|
|
|
Kitu gamintoju kevlaro garsiakalbiuose paprastai buna problemu su rezonansais aukstuose dazniuose. Daznuminej paprastai buna stiprus pikai ties 10kHz. Todel jie skamba astrokai ir reikalauja 3-4 eiles filtro. Namu salygom toki susiprojektuoti sunku, todel megejai retai naudoja kevlara.
Taciau sio garsiakalbio daznumine be ryskiu rezonansu. Panasu, kad Visa sugebejo juos sukontroliuoti. Taigi tiketina, kad skambejimas bus geras.
Turiu kevlarini Focal 27K suba. Man nepatinka jo skambesys. Per daug kietas ir suspaustas. Auto parodoj esu klauses keliu gamintoju kevlarinius komponentinius garsiakalbius. Taip pat nepatiko. Del astrumo.
Dar turiu Etono 7-372/32 midbosus. (Bet cia jau ne visiskai kevlaras, o keliu sluoksniu buterbrodas) Sitie skamba labai gerai. Ir viduriai lengvi ir zemi tvarkingi. Zinoma labai daug galios ir ypac gilaus zemo nereik tiketis, taciau tiek klasika, tiek rokas normaliu garsu skamba puikiai.
Morel 29, geras garsiakalbis. (ir as naudoju) Tik prie tokio zemadaznio jau prasosi aukstesnio lygio aukstadazniai. Aisku jie brangesni... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 06, 14:02 |
|
|
|
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 06, 15:14 |
|
|
|
blemba tos kolonkes kur amas dave tai praktishkai mano minciu pavaizdavimas tik ten naudotas anglies pluostas grazu
beje pas mane viskas groja ciki savo kainu kategorijoje ir tai kaikurie modeliai ne, tu ir nerekomenduoju pirkejam o jei labai nori tai atkalbu kaip matot kaikuriu mano modeliu tera po pora tie ir nera labai geri kaina kokybe santykis tai butu apd110-3 situ niekad niekam nebruku o atkalbineju, ir lw130 o viskas kitas uz ta kaina mano galva yra gerai
jooo sunku bus daryti sias kolonkes tiek isvaizda tiek filtrais... tikekimes leap5 nenuvils |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|