|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 16, 13:12. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Ar mane išdūrė?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Ar mane išdūrė? |
Parašytas: 2007 01 18, 17:22 |
|
|
|
|
Taiva darau siųstuvą šį tai užsisakiau detales SMD ir ką jūs manot kataloge buvo parašyta 10 rezistorių 1lt tai man jų parvežė vieno nominalo 100 jei nedaugiau už 1,5lt ir jos gan mažos, nesitikėjau, akd tokios bus, su kondais kataloge rašo, akd 1 kaina 15 ct tai man parvežė jų 10 vienieno nominalo už 1,5lt tikėjausi už viską suploti apie 10lt na ir gavosi dvacatkė, o SMD tai gan ,,dideli" nesitikėjau tokių.  |
|
|
|
|
|
 |
Ar mane išdūrė? |
Parašytas: 2007 01 18, 18:25 |
|
|
|
|
Ką?...
O dabar pamėgink pats suprasti ką parašei  |
|
|
|
|
|
 |
Ar mane išdūrė? |
Parašytas: 2007 01 18, 19:27 |
|
|
|
|
| nu tj isdure jei parasyta vienaip, o kainavo kitaip |
|
|
|
|
|
 |
Re: Ar mane išdūrė? |
Parašytas: 2007 01 18, 21:38 |
|
|
|
|
| Heksogenas rašo: |
Taiva darau siųstuvą šį tai užsisakiau detales SMD ir ką jūs manot kataloge buvo parašyta 10 rezistorių 1lt tai man jų parvežė vieno nominalo 100 jei nedaugiau už 1,5lt ir jos gan mažos, nesitikėjau, akd tokios bus, su kondais kataloge rašo, akd 1 kaina 15 ct tai man parvežė jų 10 vienieno nominalo už 1,5lt tikėjausi už viską suploti apie 10lt na ir gavosi dvacatkė, o SMD tai gan ,,dideli" nesitikėjau tokių.  |
nieko nesupratau  |
|
|
|
|
|
 |
Ar mane išdūrė? |
Parašytas: 2007 01 18, 21:59 |
|
|
|
|
Geras toki teksta daznai nepamatysi Pirkau karve,jai 5metai,nesitikejau kad pienas bus be laipsniu mane isdure?  |
|
|
|
|
|
 |
Ar mane išdūrė? |
Parašytas: 2007 01 18, 22:55 |
|
|
|
|
| Siaip, kokia kaina katologe tokia ir turi buti eijk ir aiskinkis kas cia to sh mane irgj apmove 1k varzos prasiau kitamos tai dave 10K x10 sakau ka darai bachuriuks man vienos reikia sako po viena neduodame nuejau pas vadova pasiaikinti tai tas atejo davo struckiu jam poto dave man 1k ir viena tik kaip ir turi buti |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ar mane išdūrė? |
Parašytas: 2007 01 18, 22:59 |
|
|
|
|
Gerai parašysu per naują , darau siųstuvą pirkau SMD elementus. LAip žinoma po vieną rezistorių neparduoda tanka pirkti 10 už 1lt, taiva aš nueina užsisakau visus rezistorius kokius man reikia ir ateinu detalių atsiimti ir žiųriu man reikėjo 1 rezistoriu 56kOhm pagal viską turėjau gauti jų 10, bet gavau 100 už 1,5lt keista ene/ Kataloge rašė, kad įpakavime po 10 rezistorių.
Su kondikas irgi panašiai kataloge rašo, kad po 1 parduoda, taigi man reikėjo 1pF kondo jį vieną ir turėjo parvešti, bet gavau jų 10 už 1,5lt . esmė tame kai nuėjau detales atsimti pasakė, kad rezistoriu po 10 negauna tik po 100 ir kondų po 1 neparveža tik po 10 vieno nominalo. Taigi ar kur aš detles užsisakiau gal jis tik taip išsigalvoja, nes viskas priešinga negu lemonos kataloge rašo.
Ir dar lemonos kataloge trazo BRF91 kaina 1,5lt o man parejo vieno tranzo kaina 2,5 ant pakuotės buvo užklijuota. Tai jei būčiau pačioj lemonoj pirkęs būčiau desimetęs 50vt ir nuspirkęs būčiau 2 BRF91 tranzus.
P.s. Daba pasistengiau kablelius sudėti.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ar mane išdūrė? |
Parašytas: 2007 01 18, 23:27 |
|
|
|
|
tai tu dziaukis! uz 100 vientu tik 1.5lt sumokejai ,o ne 10lt  |
|
|
|
|
|
 |
Ar mane išdūrė? |
Parašytas: 2007 01 18, 23:49 |
|
|
|
|
| Mano mieste tai uasiteda 10cl nuo kiekvienos detales. Siaip evitoj daug pigiau viskas ir adoriau atidare ir ja mano mieste bet detaliu laukiu 1 menesy jau uzhkniso pats y vln nuvarysiu ir nusipirksiu ir y minusa siektiek pastumesiu kad dh daro... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ar mane išdūrė? |
Parašytas: 2007 01 19, 18:31 |
|
|
|
|
Daba žinosiu, kad tik varžikes ir konderius galima užsisakyti, šeip pas mane yra radiojo detalių parduotuvė, tik ten ko klausi to neturi , tai sako galima parvešti iš lemonos, tai aš ir užsisakiau. bet žiauriai keistai gavosi Rezistorius 0805 180R 5% 10vnt. pak. 10vnt. 1.00 Lt. rašo taip kataloge ir parduotuvėj kau užsisakinėjai pardavėjas pažiūrėjo irgi tapątį rašė, o gavosi, akd aš 100gavau jų, Minidroselis 22uH 10% 285mA 3x10mm, RoHS vnt. 0.50 Lt. pirkau 2 tokius ir gavosi po 60ct. |
|
|
|
|
|
 |
Ar mane išdūrė? |
Parašytas: 2007 01 19, 22:01 |
|
|
|
|
tai dabar pasidaryk 100 siustuveliu, likusius 99 galesi parduoti  |
|
|
|
|
|
 |
Ar mane išdūrė? |
Parašytas: 2007 01 20, 00:38 |
|
|
|
|
| BeveikElektronikas rašo: |
Ne galiu padaryti tik 10 nes konderių parvežė po 10 kiekvienos rūšies, kadangi sušikau 1 konderi begaliu pasidaryti 9 , bet nieko nesigauna, manau PCb kalta, nes lieva gan gavosi ji man... |
|
|
|
|
|
 |
Ar mane išdūrė? |
Parašytas: 2007 01 20, 01:21 |
|
|
|
|
Ne galiu padaryti tik 10 nes konderių parvežė po 10 kiekvienos rūšies, kadangi sušikau 1 konderi begaliu pasidaryti 9 , bet nieko nesigauna, manau PCb kalta, nes lieva gan gavosi ji man... |
kazkaip labai jau uzsimaniau paziureti i baigta tavo darba
o jei dar veikiantis bus..  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Ar mane išdūrė? |
Parašytas: 2007 01 20, 15:30 |
|
|
|
|
kazkaip labai jau uzsimaniau paziureti i baigta tavo darba
o jei dar veikiantis bus..  |
mano darbas aptarinėjimas Stabilus siųstuvas tenoj tik va padariau sulitavau gan nesunkiai tik PCB gavosi kaip rėtis(nemoku jų gerų dartyti, galvoju su fotorezistu teks pradėti, nes kitokių yrankiu neturiu...) taigi vakar pajungiau siurbia 200mA ant 9v(kaip ir autorius rašė) tik va, kad nelabai ir veikia, radija tai traška kau sukioju trimeri, tik va netaip kaip aš norėčiau. Gal MIC netinka iš kompo ausinių?  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |