|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 23, 21:51. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » mindaugelis sugryzta - nauja akustika
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 4 Pereiti prie 1, 2, 3, 4 Toliau |
|
 |
 |
 |
mindaugelis sugryzta - nauja akustika |
Parašytas: 2006 12 11, 12:36 |
|
|
|
Sveiki Taigi vakar iskeliavo mano dziaugsmas - vitanon MB208/H Tokia depresija apeme, tad nusprendziau kuo greiciau gamintis naujas koloneles Dabar kiekvienas reiskite savo mintis ir pasiulymus, noretusi dar grazesnio skambesio nei jau turejau, ir galbut galios siek tiek daugiau Bet galia man nera kriterijus, pagrinde skambesyyyyys, kokybe.... Galvoju apie ta pati visatona, man patinka kaskaip tai jog ten tikslus geri breziniai ir pasigaminus jau bus garantuotas reikalas kad gros... Arba gal kas turi pasiulymu kitu? Bet visvien noretusi isbandyto daikto, ir su brezinukais....
Kaina detalems, nei daug nei mazai - iki 1500lt
Kaskaip krypsta akys link situ - http://www.visaton.com/en/bauvorschlaege/2_wege/575/index.html
Bet vat kad vos ne tas pats kaip ir turejau, ir klausimas ar ne blogiau dar net.... O norisi geriau, visgi ir biudzetas vos ne dvigubas skiriamas.... |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 12 11, 15:01 |
|
|
|
Gal ir koncertas, bet man butent kasko tokio ir reikia.... Buvusios koloneles labai tiko, tik dabar reikia dar grazesnio skambesio ir daugiau galios... Tiesiog smagu muzikos pasiklausyti garsiau...
Zavas kur tu filtrus matai sudetingus? Visatone!? Juk ten kondikas ir rite ir fsio... |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 12 11, 15:02 |
|
|
|
to Zavas
jeigu be filtrų tai už 1500 Lt išeina Magnat altea 5 ir dar aplaistymui kokie 300Lt ir jokio rankų tepimo ar galvos sukimo, o jeigu norisi tai pasiūlymas buvo, jeigu be filtrų plačiajuosčiai vieni ar kiti, kad ir paprasčiausi Fostex ir pirmyn....už tiek (1500) galima rasti. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 12 11, 15:25 |
|
|
|
Nu tam saite kur davei vinor tai jau egzotika kaskokia Nu ir korpusu sudetingumas.... Virsune... Neturesiu salygu as tokius pasidaryti, o irankiu tuo labiau neturesiu... Per vasara gal dar dar kaska ir imanoma isdrosti... Bet siaip laaaabai jau sudetingi korpusiukai Dar jauciu nepribrendau tai egzotikai as... Nes norisi kaskaip koloneliu kurios universalios butu... Kad galetum pasiklausyti muzikos graziai skambancios, ir kad draugai kai ateis garso butu... Aisku cia varjantas geriausias butu darytis koncertines kolonkes ir kolonkes muzikos klausimuisi... Turbut ateiti taip ir reikes pasielgti...
Aplamai buvau horniukus pasidares... Nu chebra fantastika tiesiog Tik kad jie velniskai dideli blyn... Neturiu dar tiek vietos as namie... Bet ateity butinai igivendinsiu svajone - hornai + lempinukas....
O dabar man tai jaunystes marazmai. Reikia garso! Ir per ta uzsikretima audiofilija reikia ir kokybes... Nes aisku butu paprasta imti koncertinius pjezus, kokius blynus, 100l deze ir kala taip kad kiausai per burna lipa, siaip jauciu kai baslios bus tai reikes kaska tokio pasidaryti
Na o dabar reikia koloneliu, kurios pro visus galus lenktu mano buvusias visaton, kuriom tikrai patenkintas buvau Bet karta paragavus negali sustoti, ir norisi tik daugiau... |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2006 12 11, 19:23 |
|
|
|
Niu tos no box tai man kaskaip perskystos, ir perpigios ir permazos... Reikia rimtesnio kasko
O is viso 8 bg 200 kambaryje... Nu nezinau... Ar tie bg 200 groja sitaip graziai kad juos net 8 susideti? Juk tai tik kiekybe o ne kokybe....
Solitude idomios tokios, bet man kaskaip atrodo jog juose aukstu truks labai ir jie nebus itin grazus
O kaip trijuoste sistema? Nors man derinukas toks higridinis su placiajuosciu kaskaip mielai skamba....  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 12 12, 19:04 |
|
|
|
Nu joa jautrumas tai mazokas O kad kitokio stiliaus tai nieko tokio.... Vakareliams jau gaila kaskaip kolonkiu darosi.... |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 12 12, 20:04 |
|
|
|
mindaugelis rašo: |
Nu joa jautrumas tai mazokas O kad kitokio stiliaus tai nieko tokio.... Vakareliams jau gaila kaskaip kolonkiu darosi.... |
nesvarbu,kad mazas, bet kaip graziai skambes uztai! |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 12 13, 01:39 |
|
|
|
Na gerai viena varjanta paliekame si http://www.visaton.com/en/bauvorschlaege/2_wege/586/index.html
Is visatono uz man tinkama kaina vienintelis manau demesio vertas daiktas. Bent jau yra daug zurnalu aprasymu apie sias koloneles, raso kad vienas is geriausiu visatono gaminiu.... Tad turbut demesio verta
Bet norisi toliau ieskoti... Ka manote apie scan-speak akustika?  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |