|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 10, 04:13. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Elektronika žaliems » Pasiųlikite dažnomačio schemą(nesudėtinga)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Pasiųlikite dažnomačio schemą(nesudėtinga) |
Parašytas: 2006 12 13, 09:07 |
|
|
|
darijux rašo: |
vitukass rašo: |
Siaip dar yra mutimetru su hz funkcicja ten irgi veikia kaip daznomatis |
O iki kokio daznio jie dazniausia dirba? |
20kHz dirba ir kaip su juo ten reiktų matuoti? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 13, 09:15 |
|
|
|
O ar neitų testrį panaudoti, nu ikas kad veika jis tik iki 20kHz, bet sakykim signalą kaip nors padalinti? Ir testerį matai rezultatą katrą sakykim padaugini iš tam tikro skaičiaus? Be tada manau tikslumai menki būtų. Ir kiek man ta pirma schema gali atsikaštuoti apytiksliai? antr ar įmanoma PCB su ranka padaryti nes kitko neturiu Ir priedo ar būna tokių jungčių kur LCD tik įsikiša reika išsitrauki ir kitur panaudoji jį, žinau, kad yra tik nežinau kaip vadinasi ir lemonas kataloge nerandu. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 13, 12:38 |
|
|
|
hmm tikslumas tikraij butu gana normalus, bet jaj pcb praizai su ranka tai nlb kas ir gautusi.... o jajgu raizai tai isvis.... geriausia tavo taveju su markeriu paiselioti ir tfada isesdinti jaj viska graziai suvedziosi tai ir gausis gana normali plokste bent jau galetum atsispauzdinti su lazeriu arba su rasaliniu spauzdintuvu ant popieriaus paprasto ir panasiai persibraizyti isikarpyti visus juodus kokntaktus ir uzhdeti ant plato s ir poto apipurksti kaikoliais dazai ir tada dedi jau eszdinti gausis gana normali plokste |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 13, 18:40 |
|
|
|
Pirma pateikta daznomati irgi esu surinkes, biski nepatiko kad nesant signalui niekaip nerodo 0, o margaliuoja viskie skaiciai. Nors kai paduodi signala matuoja viska teisingai. Idomu kaip pas ta musu tautieti trumpabangininka irgi taip pat. Bet tiek to. Prie to antro esu biski rankas prikises, tad rekomenduociau ji daryti, bent jau del to kad detaliu maziau o daro viska ta pati. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 13, 19:03 |
|
|
|
darijux rašo: |
Heksogenas: o tu nori siustuvu daznius matuot? |
Na jo, man patarė psigaminti tokį daigtą, šeip aš su radija pasimatuoja jei dažnis stabilus, tada skaitmeninė radija pagauna signalą. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 13, 19:07 |
|
|
|
SIGIS rašo: |
Pirma pateikta daznomati irgi esu surinkes, biski nepatiko kad nesant signalui niekaip nerodo 0, o margaliuoja viskie skaiciai. Nors kai paduodi signala matuoja viska teisingai. Idomu kaip pas ta musu tautieti trumpabangininka irgi taip pat. Bet tiek to. Prie to antro esu biski rankas prikises, tad rekomenduociau ji daryti, bent jau del to kad detaliu maziau o daro viska ta pati. |
Man jis irgi labiau masina http://www.elektronika.lt/schematic/theme/67/217/ tik esmė nerandu daliklio pirkti, net analogų , tai klausimas, gal ten rusiški? Tada gal užsinietiškų analogų yra ar tiesiog sakyti reikia daliklio iš 64, bet tuomet kojų nežinosu kaip pajungti 100% |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 12 13, 19:14 |
|
|
|
Ok galiu pamirtši antrą schemą nes negausu to PIC veikiančio su 10MHz kvarcu PIC16F84-10/P
Pavadinimas
Aprašymas 1Kx14 Flash 13I/O 10MHz DIP18
Analogai PIC16F84A-20/P
Grupė UŽSAKYMAS
Ar yra sandėlyje? Užsakoma prekė
Mato vienetas vnt.
Mažmeninė Kaina 26.71 Lt. |
|
|
|
|
|