|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 03, 23:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » SKUBIAI! - Elektrikas sudegino routeri!
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
 |
SKUBIAI! - Elektrikas sudegino routeri! |
Parašytas: 2006 11 15, 17:07 |
|
|
|
Atsiparasau, kad taip tema zymiu "SKUBIAI!", bet man tiesiog butina iki rytojaus 12-15 val. zinoti. Taip tikiuosi, kad kazkas is suprantanciu ja pastebes.
Siandien musu name (daugiabutyje) buvo elektrikas. Buvo mazdaug valandai isjungta elektra. Kai ijunge, paziurejau kad mano router'is (marsrutizatorius) nebeveikia (t.y. sviecia lempute, kad maitimas pajungtas, bet dar "neuzsikroves", bei daugiau apsoliuciai i nieka nereaguoja).
Tas elektrikas aiskina, kad nulio neatjunginejo, todel negalejo niekas sudegti (cia man ir paciam aisku). Jis sake ryt ateis su inzinieriais, kurie man isaiskins, kad cia ne jo kalte.
Ar isvis gali toks irenginys sudegti del elektros isjungimo ir ijungimo (kaip jis teige, pasate naujus automatukus, juos pajunge, ir tada tik juos ijunge)?
Jei taip, kaip imanoma irodyti, kad sudege del jo kaltes? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 11 15, 17:55 |
|
|
|
Pries jo atjungima veike idealiai, po - routeris tarsi pakibes i nieka nereaguoja.
Mano nuomone galejo gautis koks itampos suolis ir del to sudegti.
O jis privalejo ispeti mane pries atjunginedamas? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 11 15, 18:15 |
|
|
|
zinoma turejo, pats galvok kokia jis teise turejo palikti tave be elektros neyspejes, o jei tu namie uzsiimi kokiu profesionaliu garso yrasinejimu ir tau visa darba susika dienos ? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 11 15, 18:25 |
|
|
|
Routeris Linksys WRT54GC.
Kaip jau sakiau, jis i nieka nereaguoja, t.y. nei i Reset'a, nei i ijungima/isjungima.
Citata: |
siaip tas pats kaip tu rautery istrauktai is lizdo ,tai jis isjunge is dezes |
Kai seniau as routeri istraukinejau is lizdo, tai nieko panasaus nebudavo.
Citata: |
zinoma turejo, pats galvok kokia jis teise turejo palikti tave be elektros neyspejes, o jei tu namie uzsiimi kokiu profesionaliu garso yrasinejimu ir tau visa darba susika dienos ? |
As ieskojau kazko panasaus, bet man nepavyko rasti kokio straipsnio, kuris tai patvirtintu ar paneigtu. Beje, kai jis buvo atejes su manim kalbeti, tai nuo jo nese alkoholiu. Bet jis tai gali ir neigti ryt  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 11 15, 18:47 |
|
|
|
Siaip paziurek kokia itampa rozetei ir po blokelio, nes tokie dalykai labai jautrus per zemai itampai. Buvau savo routeriui pajunges 1.5v zemesnes itampos maitinima, bande kurtis, bet niekaip vis uzsidegdavo error ledas. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 11 15, 20:31 |
|
|
|
aš ir neseniai turėjau bėdų su elektra, kažkas lyg trumpino laiptinėl, tai budavo toks šposas rsyveris patis įsijungia nakį ir viskas išsiderina nustatytos stotįs ir panašųs nustatimai, nu taip labai idomiai, spraksi ten jeme rėlės ar kas ten tiksliai nežinau, kai kanors perjungi sprakteli, tai nakti taip skrakėjo viskas, kad net pažadino, išpradžiu galvojau, kad čia jau resyveriui paskutinioji ateina, bet poto pradėjo elektra dinginet kol galutinai pradingo, (siaubas be lektros gyvent, neveikia kompas tai aš sau ramiausiai einu įsijungt teliką ) |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 11 15, 21:16 |
|
|
|
amas. rašo: |
aš ir neseniai turėjau bėdų su elektra, kažkas lyg trumpino laiptinėl, tai budavo toks šposas rsyveris patis įsijungia nakį ir viskas išsiderina nustatytos stotįs ir panašųs nustatimai, nu taip labai idomiai, spraksi ten jeme rėlės ar kas ten tiksliai nežinau, kai kanors perjungi sprakteli, tai nakti taip skrakėjo viskas, kad net pažadino, išpradžiu galvojau, kad čia jau resyveriui paskutinioji ateina, bet poto pradėjo elektra dinginet kol galutinai pradingo, (siaubas be lektros gyvent, neveikia kompas tai aš sau ramiausiai einu įsijungt teliką ) |
O tai telikas is idejos veikia? |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 11 15, 22:25 |
|
|
|
sneikaz rašo: |
Siaip paziurek kokia itampa rozetei ir po blokelio, nes tokie dalykai labai jautrus per zemai itampai. Buvau savo routeriui pajunges 1.5v zemesnes itampos maitinima, bande kurtis, bet niekaip vis uzsidegdavo error ledas. |
Na jo, kur tau nebus jautrus, kai vietoj 5V gauna 3.5....
Pagal specifikasijas, mikroschemom maitinimas gali svyruoti 10% ribose. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 11 15, 22:45 |
|
|
|
Andriuha rašo: |
O tai telikas is idejos veikia? |
tai tame ir esmė, kad neveikia, o aš, kad minkau distancinį, nu čia taip gaunas, kad kompo nieisjungiu namie būdamas, tik tada, kai netas neveikia, tada būn įjungtas telikas  |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 11 15, 23:14 |
|
|
|
BLASTER rašo: |
sneikaz rašo: |
Na jo, kur tau nebus jautrus, kai vietoj 5V gauna 3.5....
Pagal specifikasijas, mikroschemom maitinimas gali svyruoti 10% ribose. |
Nu tas routeris buvo maitinamas 18 ACV, pajungiau 16-16.5ACV viskas nebenori veikt. Isvis neapsimoka tu pigienu pirkt jai neturi upso, vos susviruoja itampa ir disconect... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 11 15, 23:44 |
|
|
|
, o gal ne tas elektriks kaltas, o kitas, uz kvartalo gale? visgi is vienos skirstyklos pajungts rajons, ka nors perjunge is vienos sinos y kita y tava rauteris del to supyko, arba, tavo mama gali but kalta, del to kad tau nepranesus elektrini virduli ir orkaite vienu metu yjunge? horoskopa neskaitei, gal jis kalts del rautere mirties? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 11 16, 00:17 |
|
|
|
elektriko kaltinti nereiketu. nebent jei tai koks bjaurus zmogus ir tu nori pakariauti. jei pradesi tai isgirsi absurdisku argumentu kaip sake "kindziulis"
manau tas routeris buvo blogas, jei dar galima nesk atgal pagal garantija.
nuo per mazos itampos sugesti shema negali, greciauia susigadino komfiguracijos duomenys. man tokieu dalyku ne karta yra buve, nes naudoju turiu daug modemu. tik paprastai reset visada padedavo, kartais ne is pirmo karto. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |