Elektronika.lt
 2025 m. gegužės 3 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 05 03, 23:36. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Elektronika žaliems » SKUBIAI! - Elektrikas sudegino routeri!
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 12
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 SKUBIAI! - Elektrikas sudegino routeri!
PranešimasParašytas: 2006 11 15, 17:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
aeTas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Atsiparasau, kad taip tema zymiu "SKUBIAI!", bet man tiesiog butina iki rytojaus 12-15 val. zinoti. Taip tikiuosi, kad kazkas is suprantanciu ja pastebes.

Siandien musu name (daugiabutyje) buvo elektrikas. Buvo mazdaug valandai isjungta elektra. Kai ijunge, paziurejau kad mano router'is (marsrutizatorius) nebeveikia (t.y. sviecia lempute, kad maitimas pajungtas, bet dar "neuzsikroves", bei daugiau apsoliuciai i nieka nereaguoja).

Tas elektrikas aiskina, kad nulio neatjunginejo, todel negalejo niekas sudegti (cia man ir paciam aisku). Jis sake ryt ateis su inzinieriais, kurie man isaiskins, kad cia ne jo kalte.

Ar isvis gali toks irenginys sudegti del elektros isjungimo ir ijungimo (kaip jis teige, pasate naujus automatukus, juos pajunge, ir tada tik juos ijunge)?

Jei taip, kaip imanoma irodyti, kad sudege del jo kaltes?
PranešimasParašytas: 2006 11 15, 17:37 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix27
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
nu kad nelabai... ka jis tavo manymu galejo padaryt?
PranešimasParašytas: 2006 11 15, 17:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
aeTas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Pries jo atjungima veike idealiai, po - routeris tarsi pakibes i nieka nereaguoja.

Mano nuomone galejo gautis koks itampos suolis ir del to sudegti.

O jis privalejo ispeti mane pries atjunginedamas?
PranešimasParašytas: 2006 11 15, 18:03 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sneikaz
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Siaip tai galetum bent parasyt koks rauteris... dar gali pabandyt perkraut aisq jai yra tokia funkcija.
PranešimasParašytas: 2006 11 15, 18:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Electromen
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
siaip tas pats kaip tu rautery istrauktai is lizdo ,tai jis isjunge is dezes
PranešimasParašytas: 2006 11 15, 18:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
zinoma turejo, pats galvok kokia jis teise turejo palikti tave be elektros neyspejes, o jei tu namie uzsiimi kokiu profesionaliu garso yrasinejimu ir tau visa darba susika dienos ?
PranešimasParašytas: 2006 11 15, 18:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
aeTas
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Routeris Linksys WRT54GC.
Kaip jau sakiau, jis i nieka nereaguoja, t.y. nei i Reset'a, nei i ijungima/isjungima.

Citata:
siaip tas pats kaip tu rautery istrauktai is lizdo ,tai jis isjunge is dezes

Kai seniau as routeri istraukinejau is lizdo, tai nieko panasaus nebudavo.

Citata:
zinoma turejo, pats galvok kokia jis teise turejo palikti tave be elektros neyspejes, o jei tu namie uzsiimi kokiu profesionaliu garso yrasinejimu ir tau visa darba susika dienos ?

As ieskojau kazko panasaus, bet man nepavyko rasti kokio straipsnio, kuris tai patvirtintu ar paneigtu. Beje, kai jis buvo atejes su manim kalbeti, tai nuo jo nese alkoholiu. Bet jis tai gali ir neigti ryt Sad
PranešimasParašytas: 2006 11 15, 18:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sneikaz
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Siaip paziurek kokia itampa rozetei ir po blokelio, nes tokie dalykai labai jautrus per zemai itampai. Buvau savo routeriui pajunges 1.5v zemesnes itampos maitinima, bande kurtis, bet niekaip vis uzsidegdavo error ledas.
PranešimasParašytas: 2006 11 15, 20:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
amas.
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
aš ir neseniai turėjau bėdų su elektra, kažkas lyg trumpino laiptinėl, tai budavo toks šposas rsyveris patis įsijungia nakį ir viskas išsiderina nustatytos stotįs ir panašųs nustatimai, nu taip labai idomiai, spraksi ten jeme rėlės ar kas ten tiksliai nežinau, kai kanors perjungi sprakteli, tai nakti taip skrakėjo viskas, kad net pažadino, išpradžiu galvojau, kad čia jau resyveriui paskutinioji ateina, bet poto pradėjo elektra dinginet kol galutinai pradingo, (siaubas be lektros gyvent, neveikia kompas tai aš sau ramiausiai einu įsijungt teliką Laughing )

PranešimasParašytas: 2006 11 15, 21:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Andriuha
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
amas. rašo:
aš ir neseniai turėjau bėdų su elektra, kažkas lyg trumpino laiptinėl, tai budavo toks šposas rsyveris patis įsijungia nakį ir viskas išsiderina nustatytos stotįs ir panašųs nustatimai, nu taip labai idomiai, spraksi ten jeme rėlės ar kas ten tiksliai nežinau, kai kanors perjungi sprakteli, tai nakti taip skrakėjo viskas, kad net pažadino, išpradžiu galvojau, kad čia jau resyveriui paskutinioji ateina, bet poto pradėjo elektra dinginet kol galutinai pradingo, (siaubas be lektros gyvent, neveikia kompas tai aš sau ramiausiai einu įsijungt teliką Laughing )

O tai telikas is idejos veikia?
PranešimasParašytas: 2006 11 15, 22:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
circuit
VIP narys
VIP narys
sneikaz rašo:
Siaip paziurek kokia itampa rozetei ir po blokelio, nes tokie dalykai labai jautrus per zemai itampai. Buvau savo routeriui pajunges 1.5v zemesnes itampos maitinima, bande kurtis, bet niekaip vis uzsidegdavo error ledas.

Na jo, kur tau nebus jautrus, kai vietoj 5V gauna 3.5....
Pagal specifikasijas, mikroschemom maitinimas gali svyruoti 10% ribose.
PranešimasParašytas: 2006 11 15, 22:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
amas.
Senbuvis
Senbuvis
Andriuha rašo:

O tai telikas is idejos veikia?

tai tame ir esmė, kad neveikia, o aš, kad minkau distancinį, nu čia taip gaunas, kad kompo nieisjungiu namie būdamas, tik tada, kai netas neveikia, tada būn įjungtas telikas Laughing

PranešimasParašytas: 2006 11 15, 23:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sneikaz
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
BLASTER rašo:
sneikaz rašo:

Na jo, kur tau nebus jautrus, kai vietoj 5V gauna 3.5....
Pagal specifikasijas, mikroschemom maitinimas gali svyruoti 10% ribose.

Nu tas routeris buvo maitinamas 18 ACV, pajungiau 16-16.5ACV viskas nebenori veikt. Isvis neapsimoka tu pigienu pirkt jai neturi upso, vos susviruoja itampa ir disconect...
PranešimasParašytas: 2006 11 15, 23:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kindzulis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Laughing , o gal ne tas elektriks kaltas, o kitas, uz kvartalo gale? visgi is vienos skirstyklos pajungts rajons, ka nors perjunge is vienos sinos y kita y tava rauteris del to supyko, arba, tavo mama gali but kalta, del to kad tau nepranesus elektrini virduli ir orkaite vienu metu yjunge? horoskopa neskaitei, gal jis kalts del rautere mirties?
PranešimasParašytas: 2006 11 16, 00:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
elektriko kaltinti nereiketu. nebent jei tai koks bjaurus zmogus ir tu nori pakariauti. jei pradesi tai isgirsi absurdisku argumentu kaip sake "kindziulis"

manau tas routeris buvo blogas, jei dar galima nesk atgal pagal garantija.
nuo per mazos itampos sugesti shema negali, greciauia susigadino komfiguracijos duomenys. man tokieu dalyku ne karta yra buve, nes naudoju turiu daug modemu. tik paprastai reset visada padedavo, kartais ne is pirmo karto.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Football Training Kit
Football Training Equipment, Football Skills, Football Training
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps