|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 18, 17:46. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Ar galima deti mazesnes talpos kondensatorius nei buvo?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Ar galima deti mazesnes talpos kondensatorius nei buvo? |
Parašytas: 2006 11 23, 20:41 |
|
|
|
|
Sveiki! Turiu problema man truksta dvieju kondensatoriu po 2200uF/25v, ar galeciau i ju vieta deti mazesnes talpos kondensatorius? Ir jei taip tai kokius ir ar jie turi butinai buti vienodi? Dekui.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 11 23, 23:31 |
|
|
|
|
| Jei stovi maitblokyje tai rekomenduojama deti tik didesnes talpos, nors jei tas prietaisas nelabai jautrus pulsacijoms, tai idejus siek tiek mazesnes talpos kondensatorius skirtumo gali ir nepastebeti. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 11 24, 00:19 |
|
|
|
|
| na idomus klausimas. Be schemos sunku pasakyt kas ten per "organas", jei du nuosekliai, tai matyt padarytas bipoliarus kondikas, jei trafas labai maziukas, tai kondikas paskaiciuotas kad tas maziukas trafas gautu atitinkama itampa i pirmine. Pakeites talpa gali trafuka sudegint. |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 11 24, 17:44 |
|
|
|
|
| na man mazdaug aisku, bet gal kas nors zinot is kur tokiu kondensatoriu paraut, nes turiu juokingai mazos talpos. Ir cia dar manes kazkas klause kas per schema, nu siaip tai cia 6 kanalu stiprintuvo. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 11 24, 19:59 |
|
|
|
|
| Gedux01 rašo: |
| na man mazdaug aisku, bet gal kas nors zinot is kur tokiu kondensatoriu paraut, nes turiu juokingai mazos talpos. Ir cia dar manes kazkas klause kas per schema, nu siaip tai cia 6 kanalu stiprintuvo. |
Siais laikais egzistuoja elektronikos prekiu parduotuves www.evita.lt www.lemona.lt www.rcl.lt
Beje kazkam taisyti, ypac 6k stiprintuva, neimciau kazkokiu **jovu kondiku is kazkokio teliko... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 11 24, 20:59 |
|
|
|
|
Matot sios parduotuves Vilniuje, o as ne is Vilniaus, jei gyvenciau Vilniuje man jokiu probemu nekiltu. O kiek zinau uzsisakius man daugiau kainuotu ju atsiuntimas nei jie verti. Bet dekui ir uz kad jums ne vis vien!  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |