|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 04, 06:24. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Radiotehnika up001 problemos
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Radiotehnika up001 problemos |
Parašytas: 2010 08 20, 16:59 |
|
|
|
|
| Sveiki. Turiu stiprintuva radiotehnika up001. Problema ta, kad ijungus fone girdisi snypstimas (white noise). Kaip butu galima ji panaikinti? |
|
_________________ Skype:Lin4ikas1 |
|
|
|
 |
Re: Radiotehnika up001 problemos |
Parašytas: 2010 08 21, 06:42 |
|
|
|
|
| lin4ikas rašo: |
| Sveiki. Turiu stiprintuva radiotehnika up001. Problema ta, kad ijungus fone girdisi snypstimas (white noise). Kaip butu galima ji panaikinti? |
Pakeitus laidus |
|
|
|
|
|
 |
Re: Radiotehnika up001 problemos |
Parašytas: 2010 08 21, 08:03 |
|
|
|
|
| lin4ikas rašo: |
Nematau prasmės prikėlinėti tą 30-ties metų senumo tarybinės technikos "šedevrą".
Nes triukšmus panaikinti pavyktų gal tik nebent pakeitus daugumą detalių naujomis, šiuolaikinėmis.
Apie laidų pakeitimą, tikiuosi marozas pajuokavo  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 08 21, 12:03 |
|
|
|
|
Prisiminus 1985 metus aš už šio stiprintuvo patobulinimą imdavau 250rub.
Šiandien tai būtų ne mažiau kaip 2500lt.Tokį stiprintuvą ir žiauriai patobulintą turėjau gan ilgą laiką.Vėliau isigijus kitą aš jį padėjau pardavimui ir 2002 metais jis buvo parduotas už 600lt.
Todėl šiandien,kad būtų pigiau,geriau susirasti vakarietišką stiprintuvą,o ne tobulinti tarybinius stiprintuvus....
Tai tiek šiam kartui trumpai.... |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 21, 12:40 |
|
|
|
|
| koks durnius iš Šiaulių gali pirkti šį pradinį stiprintuvą už 600 Lt, arba tai pasakos arba pagautas "goželis" kaip reikiant. jo rinkos kaina nuo 30 iki 80-90 Lt priklausomai nuostovio. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 21, 12:58 |
|
|
|
|
| *Wytas* rašo: |
Prisiminus 1985 metus aš už šio stiprintuvo patobulinimą imdavau 250rub.
Šiandien tai būtų ne mažiau kaip 2500lt.Tokį stiprintuvą ir žiauriai patobulintą turėjau gan ilgą laiką.Vėliau isigijus kitą aš jį padėjau pardavimui ir 2002 metais jis buvo parduotas už 600lt.
Todėl šiandien,kad būtų pigiau,geriau susirasti vakarietišką stiprintuvą,o ne tobulinti tarybinius stiprintuvus....
Tai tiek šiam kartui trumpai.... |
Kas per patobulinimai už neblogą mėnesio algą? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 08 21, 20:37 |
|
|
|
|
vinor rašo:....jo rinkos kaina nuo 30 iki 80...90lt......
-----------------------------------------------------------------------------
Sakyčiau,kad šiandien tai dar per daug brangiai prašo.Tarkim aš tai tik dykai galėčiau juos paimti ir dar reikėtų man promokėti už tai,kad imu dykai...
Bet norint,kad už tą aparatą kas neblogai sumokėtų,reikia nemažai padirbėti,kad galima būtų mokėti nemažus pinigus.Šiandien tai yra įmanoma,bet neapsimoka tiek įdėti darbo.Pigiau imti vakarietišką ir jį pertvarkius ir po to parduoti kam reikia girdėti normalų garsą...
Tiesą sakant aš tuo ir užsiimu,kad iš šiandien gaminamų aparatų būtų galima jau girdėti ne tik garsą,bet ir muziką...
Trumpai tiek šiam kartui. |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 08 21, 20:59 |
|
|
|
|
| *Wytas* rašo: |
vinor rašo:....jo rinkos kaina nuo 30 iki 80...90lt......
-----------------------------------------------------------------------------
Sakyčiau,kad šiandien tai dar per daug brangiai prašo.Tarkim aš tai tik dykai galėčiau juos paimti ir dar reikėtų man promokėti už tai,kad imu dykai...
Bet norint,kad už tą aparatą kas neblogai sumokėtų,reikia nemažai padirbėti,kad galima būtų mokėti nemažus pinigus.Šiandien tai yra įmanoma,bet neapsimoka tiek įdėti darbo.Pigiau imti vakarietišką ir jį pertvarkius ir po to parduoti kam reikia girdėti normalų garsą...
Tiesą sakant aš tuo ir užsiimu,kad iš šiandien gaminamų aparatų būtų galima jau girdėti ne tik garsą,bet ir muziką...
Trumpai tiek šiam kartui. |
Pritariu
*Wytas* panasiu principu ir as taip dirbu |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 08 22, 11:06 |
|
|
|
|
Tai vis tik kokie ten tie patobulinimai už 2500lt? Juk biznio nepavogsim, nes čia jau daugiau istorinės žinios, o ne komercinės  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 22, 13:46 |
|
|
|
|
Na tai kas nors zino kaip panaikinti ta balta triuksma?  |
|
_________________ Skype:Lin4ikas1 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 22, 14:26 |
|
|
|
|
| Yra vienintelis budas, nunesti ta radiotechnika prie konteinerio ir isigyti ar pasidaryti padoresni preampa. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 08 22, 15:11 |
|
|
|
|
Taip,manau,sunkus sprendimas stiprintuvo savininkui atsirado.Yra du keliai - vienas,kaip sakė forumo dalyvis,tai - į konteinerį.Kitas kelias ne toks žiaurus yra - mokėti 2500lt ir štai jums šiolaikinis hi-endas gaunasi....
Manau,kai yra du keliai,tai pasirinkti,kaip visada,yra nelengva ir gan sudėtinga.Bet,manau,rimti audiofilai greitai suranda tinkamą išeitį iš bet kokios padėties....
Trumpai tiek apie mirtį ir gyvenimą kai kurių audio aparatų. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 08 22, 21:55 |
|
|
|
|
| assembled rašo: |
| Tai kaip suprantu, nesužinosim kas ten už 2.5klt daroma? |
cia buvo neteisingai rublio ir lito santykis paskaiciuotas
esme tame: kai kalbama pvz apie nekilnojama turta, tai 250 rubliu pries kokius 30 metu siandien gal ir atitiktu 2 500Lt
bet kai kalba eina apie sovietines buitines elektronikos "sedevrus", tai 250 rubliu siandien butu geriausiu atveju verti 25Lt  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |