Elektronika.lt
 2025 m. spalio 14 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 10 14, 22:04. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Elektronika žaliems » Litavimas ir pan
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 15
Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Litavimas ir pan
PranešimasParašytas: 2006 05 01, 13:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Heksogenas
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Šitais problema tokia ar ir jums lituojant lituoklis pasidaro juodas? Ir dar kai aš lituoju pasikabinu ant litoklio gabaliuką cinos ir dedu kur reikia, o kaip jūs darot? Embarassed ir daba tos cinos nebeina pakelti nuo pagrindo nebelimpa prie litoklio nors ir nugrandžiau nešvarumus Embarassed
P.S. seniau taip rods nebūdavo Crying or Very sad
 Litavimas ir pan
PranešimasParašytas: 2006 05 01, 13:10 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
DumBazz
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Pakeiciu antgali ir visks Smile
 Litavimas ir pan
PranešimasParašytas: 2006 05 01, 13:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Heksogenas
Senbuvis
Senbuvis
o kanors prie litoklio priedo nedarai tipo kokio galios reguliatoriaus su tiristoriais? Rolling Eyes Brto kuo tepi kai lituoji? Rolling Eyes
 Litavimas ir pan
PranešimasParašytas: 2006 05 01, 13:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Gediminas
Senbuvis
Senbuvis
Pirmiausiai lituoklio galas turi buti svarus, kaitinant lituokli padengi kanifolija, o labiau ikaitus lydmetaliu. Kai lituoklis pilnai ikaista imi kiek reikia lydmetalio ir lituoji. Aisku, jei antgalis prastas tai niekas nepades.
 Litavimas ir pan
PranešimasParašytas: 2006 05 01, 15:39 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
DumBazz
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Kaip jau minejau,pasikeiti antgali ir viskas Smile Man tai problemu nesukelia, nes tu antgaliu pas mane dafiga Razz
 Litavimas ir pan
PranešimasParašytas: 2006 05 01, 16:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Osas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
man budavo ta pati beda, taj ishilusi lituoklio angali ikishau i druskos rugshti taj po to viskas ok. dabar jau kokie metaj nebuvo tokios bedos Smile
 Litavimas ir pan
PranešimasParašytas: 2006 05 01, 17:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
DumBazz
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
O is kur jos gavai?As niekur nerandu
 Litavimas ir pan
PranešimasParašytas: 2006 05 01, 18:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Osas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
nu atrodo ukinese prekese yr nu nuejk i lemonke ir nuspirkt litavimo rugshties...
 Litavimas ir pan
PranešimasParašytas: 2006 05 01, 18:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Aimis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Dar yra lituoklio antgalio aktyvatoriu ivairiu pirkt;) Jie labai padeda kai lydmetalis nebelimpa. Siaip lituojant, antgali reikia daznai valyti minkstu audiniu, neperkaitinti(su kinisku lituokliu be temp. reguliatoriaus neapseisi) As naudoju aktyvatoriu toki kietos busenos, forma kaip naujas muilo gabalas is RCL. Labai padeda po plastmases lydymo.
 Litavimas ir pan
PranešimasParašytas: 2006 05 01, 20:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Heksogenas
Senbuvis
Senbuvis
Tai ar daug kas naudojat *C reguliatorių Confused Aš turu litoklį už 11 lt iš megaomo neblohas jis man rods Smile
 Re: Litavimas ir pan
PranešimasParašytas: 2006 05 01, 20:33 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ANDSAKU
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Heksogenas rašo:
Šitais problema tokia ar ir jums lituojant lituoklis pasidaro juodas? Ir dar kai aš lituoju pasikabinu ant litoklio gabaliuką cinos ir dedu kur reikia, o kaip jūs darot? Embarassed ir daba tos cinos nebeina pakelti nuo pagrindo nebelimpa prie litoklio nors ir nugrandžiau nešvarumus Embarassed
P.S. seniau taip rods nebūdavo Crying or Very sad

Istrauk kiek imanoma labiau antgali is lituoklio ir priverzk ji su varzteliais (aisku jeigu tokie yra), kad lituoklio galas neperkaistu Smile Pas mane lituoklis is RCL paprastas uz 25Lt, kai taip padariau, problemu del pajuodavimo, antgalio bukimo ir pan. nekyla Cool Beje, ikaitusi lituoklio antgali gali nuvalyti darbo metu i dregna kempine.
 Litavimas ir pan
PranešimasParašytas: 2006 05 01, 20:57 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Heksogenas
Senbuvis
Senbuvis
į drėgną kempinę Shocked tai juk gali kai priklauso kalti
O šitais ka naudoj kad geriau kibtų ciną aš tai rūgštį, bet man sako kad ji takelius labai gadina ar tai tiesa? Ar apsimoka pirkti už 5 lt kokius300g cinos jei nedaigiau toks strypas pas mane turguj yra Very Happy ar geriau pirkti už 1lt vieną metrą su kalifonija jau? Rolling Eyes
 Litavimas ir pan
PranešimasParašytas: 2006 05 01, 21:10 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ANDSAKU
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Heksogenas rašo:
į drėgną kempinę Shocked tai juk gali kai priklauso kalti
O šitais ka naudoj kad geriau kibtų ciną aš tai rūgštį, bet man sako kad ji takelius labai gadina ar tai tiesa? Ar apsimoka pirkti už 5 lt kokius300g cinos jei nedaigiau toks strypas pas mane turguj yra Very Happy ar geriau pirkti už 1lt vieną metrą su kalifonija jau? Rolling Eyes

I dregna kempine reikia tik pati antgalio gala trumpai pavalyti ir tiek Smile As nenaudoju jokiu cinu ir pan., man puikiai lituojasi ir su paprasciausiu 1mm lydmetaliu uz 3Lt (su kanifolija viduje). Dar pries lituojant takeliai turetu but nuriebalinti, pvz. acetonu Laughing
 Litavimas ir pan
PranešimasParašytas: 2006 05 02, 07:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
AndriuZ
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą ICQ numeris
siaip dar atkreipkit demesi i antgaliu tipus
http://www.spikare.lt/index.php?id=2&lang=lt&acc=show&begin=0&fid=208&pcode=ILIA325&pmode=

ir

http://www.spikare.lt/index.php?id=2&lang=lt&acc=show&begin=0&fid=208&pcode=ILIA325L&pmode=

storiu buna ivairiu

taigi pirmas ir pajuoduodavo ir nudegdavo ir tt
su antruoju jau kokie 2 metai jokiu problemu, nors kelis kartus buvo paliktas po para veikti Very Happy
jei jau pradeda nelipt del apnashu tai smeigi galiuka i kanifolija ir tiek Very Happy
 Litavimas ir pan
PranešimasParašytas: 2006 05 02, 09:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Arunčikas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
O gal visgi pradžiai reguliatoriu pasidaryt ?
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu