Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 08, 06:27. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
sveiki,iskilo tokia problemele,noriu daryt dvieju juostu koloneles,bet mano garsiakalbiai po 4omus,tai idejus filtra iseina jog 1/4 + 1/4=1/R,taip iseina jog varza lygi 2 omam,o tas man visai nepatinka,ipac stiprintuvui tai klausimas toks,ar galima ant isejimo nuosekliai prijungti tarkim 4omu varza,ka koloneles varza butu 6omai,ar negalimi toki bajeriai?
dvieju juostu tai kaip supratau piscialka ir mid-bass ? jei taip tai piscialka juk eina per kondika ir jai tenka labai nedaug energijos taip kad gali skaiciuoti jog bendra varza bus laaaaabaaaai nedaug mazesne nei mid-bass garsiakalbis
sveiki,iskilo tokia problemele,noriu daryt dvieju juostu koloneles,bet mano garsiakalbiai po 4omus,tai idejus filtra iseina jog 1/4 + 1/4=1/R,taip iseina jog varza lygi 2 omam,o tas man visai nepatinka,ipac stiprintuvui tai klausimas toks,ar galima ant isejimo nuosekliai prijungti tarkim 4omu varza,ka koloneles varza butu 6omai,ar negalimi toki bajeriai?
ogi bairiai bu tokie: tarkim pajungsi kondika, kuris 2,2uF. Tai tarp 1KHz - 10KHz jis pekeis savo varza +-30 omu. tiek kondensatorius, tiek rite keicia savo varzas per visa dazniu juosta net iki 100 omu. o geriausia internete susirask skaiciuokle, kuri tau apskaiciuos detaliu nominalus pagal tavo turima garsiakalbio varza.
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna.