|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 02 24, 23:37. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Pastabos ir pageidavimai » Nekrauna forumo per android
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Nekrauna forumo per android |
Parašytas: 2026 02 24, 08:52 |
|
|
|
|
| Nekrauna forum.elektronika.lt per android phone, nesvarbu kokia narsykle benaudotum. Tiesiog bando ir "laukia" kazko su baltu ekranu... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2026 02 24, 09:13 |
|
|
|
|
Krauna normaliai ir Android 8.1 ir Android 14.0 tabletese. Bandziau su Firefox nes tik tokia naudoju
Kroviau be registracijos kaip svecias |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2026 02 24, 09:42 |
|
|
|
|
tikriausiai taip acytynka todiel , kad kaikurie forumečiai savo elektronikos įrenginiais naudojasi taip pat kaip aš savo kojinėmis nesupratusiems paaiškinu - išmetu i šiukšlių kibirą kai susidėvi ir aciranda skylės  |
|
_________________ +37068705542-Romas PRS... |
|
|
|
 |
Parašytas: 2026 02 24, 10:40 |
|
|
|
|
| Kybertarakonas rašo: |
tikriausiai taip acytynka todiel , kad kaikurie forumečiai savo elektronikos įrenginiais naudojasi taip pat kaip aš savo kojinėmis nesupratusiems paaiškinu - išmetu i šiukšlių kibirą kai susidėvi ir aciranda skylės  |
Būtent taip ir yra kaip Jūs ir sakot, Xiaomi 15T jau susidevejo su Android 16 ir reikia jau išmesti.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2026 02 24, 10:49 |
|
|
|
|
Man krauna be problemų.
Kai kurios naršyklės užkrauna ne iš pirmo karto, nes dėl saugumo nustatymų nori persijungti https.
Forumo variklis palaiko tik http. Tai rankutėmis pataisai https į http ir po kelinto bandymo užkraus.
Tas pats nutinka ne vien tik su Android. OS čia esminės įtakos neturi. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2026 02 24, 10:50 |
|
|
|
|
Naujienu vergui postinu is 2016 metu Samsung telefono su Android 7.1
Veikia letokai, bet kentet galima |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2026 02 24, 11:02 |
|
|
|
|
Kitaiski aparatai visuomet pavojingi, kad kazkas blogai veiks, ten draiveriai buna parashyti matyt ne iki galo ir aplamai pas kitaicus kokybes patikimumo suvokimai nelabaio egzistuoja.
Mane stebina negi namuose, pas ponus, jau nera ANdroid kitu irenginiu pabandyti?
Pas mane ju nemazai. Dar galeciau pabandyti beveik 15 metu senumo Samsung Tab 2
Android 4.2.2
Pabandzziau irgi veikia, narsykle orignali Samsung.
Dar kaime turiu dar senesniu tel Samsung su Androit 2.2 bet jau gal nevargsim... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2026 02 24, 11:06 |
|
|
|
|
| Root rašo: |
Būtent taip ir yra kaip Jūs ir sakot, Xiaomi 15T jau susidevejo su Android 16 ir reikia jau išmesti.  |
va nuo to ir reikėjo pradėti kai rašėte klausimą  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2026 02 24, 11:10 |
|
|
|
|
| Mari rašo: |
nu ir ok - kentėk visvien senas kriošena neturi ką daugiau veikti nei laukti kentėti ir čia forume išsipisinėti  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2026 02 24, 11:13 |
|
|
|
|
Dar nuo kazkurios ten ANdroid versijos buvo problemos kad dalis puslapiu neveike.
Net https://www.nasa.gov/ neveike ant nauju, reikejo su sena plansete naudotis. Pataise po gero pusmecio. Gal dabar vel kokia naujove nesamone sugalvojo 16 versijoje?
Todel reikia patikrinti su kitais |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2026 02 24, 11:17 |
|
|
|
|
nu ir ok - kentėk visvien senas kriošena neturi ką daugiau veikti nei laukti kentėti ir čia forume išsipisinėti  |
Tas telefas naudojamas, kaip mp3 playeris. Ten nera VoLTE tai 2G poklabiai butu be to jau daug programu nepalaiko, net BT versija netinka naujesniems irenginiams. Jei keiciasi technologijos, tai jau niekur nedingsi |
|
Paskutinį kartą redagavo Mari, 2026 02 24, 11:23. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2026 02 24, 11:19 |
|
|
|
|
Xiaomi redmy note 12 Pro 5g , android versija 14UP1A231005,007
veikia forumas , jokių problemų.Nors paprastai naudoju pc su windows |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2026 02 24, 11:30 |
|
|
|
|
| gal narsykles saugumo nustatymai kokie draudzia nesertifikuotus puslapius atidarinet. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2026 02 24, 11:30 |
|
|
|
|
Tas telefas naudojamas, kaip mp3 playeris. Ten nera VoIP tai 2G poklabiai butu be to jau daug programu nepalaiko, net BT versija netinka naujesniems irenginiams. Jei keiciasi technologijos, tai jau niekur nedingsi |
Taip ir pas mane guli kaip atsarginis lg su pasenusiu softu kuris nebefunkcionuoja normaliai taip kaip man reikia.taip pat kaip plejeri retkarciais panaudoju.Bet kyla man įtarimų kad kažkas softe buna specialiai suchimyčinama kad pasibaigus garantiniam nepraėjus keliems mėnesiams prasideda problemos.Ir taip jau buvo su keliais vienodais telefonais ir keliom sakykim telefonu kartom kas kažkiek metų juos pakeitus naujesniais.Dėl tos priežasties atsisakiau nudotis lg telefonais ir ateityje nebesinaudosiu jieigu ju ir būtų pardavime.Taip pat atsisakiau visiškai samsung technikos . Apie vido jau net užsiminti neverta nu va tokia mano patirtis su nekinietiškais sprendžiant iš pavadinimo žaislais . |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2026 02 24, 12:22 |
|
|
|
|
Mano "naujas" telefas 2018 Samsung J7. Gal kiek leciau veikia, nei nauji (zmonos Samsung A34) bet viskas veikia OK. Tik Pildyk VoLTE nepalaiko, bet ezi VoLTE palaiko.
Nepastebejau jokiu nesamoniu praejus jau nemazai metu.
Naudoju ji retais atvejais, kai isvykes i kita miesta ar i parduotuve(sakysim reikia kokia specifikacija paziuret ar kainas palygint ar tvarkarasti). Kitur yra kompai stacionarus ir yra dar laptopas...
Gal jei dirbciau koki darrba ant koju, tai telefo reiketu daugiau. Dabar jis mazai reikalingas. net name patogiau, kai skambina i namu telefona (PBX) tai galiu atsiliepti ir is dirbtuviu ukiniame ir is ivairiu kambariu. Tampytis mobiliaka butu neracionalu |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |