|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 28, 06:12. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Cersanit klozetas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Cersanit klozetas |
Parašytas: 2025 06 27, 11:00 |
|
|
|
|
_________________ Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris |
|
|
|
 |
 |
Cersanit klozetas |
Parašytas: 2025 06 27, 11:40 |
|
|
|
Praktiškai visų bakelių skylės standartinės. Aš iš depo pirkau - viskas man tiko esamam Gustavsberg, netgi paeksperimentavau su kažkokiu "no name" bakeliu - irgi tiko.
Pas kiniečius irgi yra už pora eurų. Bet kiniečio tik slėginei sistemai. |
|
|
|
|
 |
Cersanit klozetas |
Parašytas: 2025 06 27, 11:59 |
|
|
|
Iš principo tuose mechanizmuose reikia tik pora gumelių reikia pakeist,bet aš jų neradau pardavime |
|
_________________ Nori būti laimingas visą gyvenimą - būk sąžiningas žmogus.
Tomas Fuleris |
|
|
|
 |
Cersanit klozetas |
Parašytas: 2025 06 27, 12:05 |
|
|
|
Aš sutikau 2 dydžių pajungimo skyles bakelyje-1/2" ir 3/8".Tad apsižiūrėk. |
|
|
|
|
 |
Cersanit klozetas |
Parašytas: 2025 06 27, 12:29 |
|
|
|
Vandens prileidimo mechanizmą gali dėti kokį tik nori.
Geri, kokybiški be problemų veikia 10+ metų.
Pasitaiko, kad iš vandentiekio šiukšlės į vožtuvą patenka - tada jis ne iki galo užsidaro.
Perrenki, išvalai ir džiaugiesi gyvenimu toliau.
Jei vandentiekis šiukšlinas - filtro reik. Esu matęs ir naujų gerų prileidimo mechanizmų, kurie pradeda leisti labai greitai dėl šiukšlių vandenyje. Valymas + filtras = veikia toliau.
Vamzdžius praplauti irgi sveika.
Nuleidimo mechanizmo keitimas dažnu atveju kiek sudėtingesnė procedūra.
Neretai perrinkimas / valymas / profilaktika / reguliavimas padeda ir veikia jie sau sėkmingai toliau.
Prieš kokius 5 metus kažką panašaus tvarkiau, bet jau nebeprisimenu, kaip būtent.
Sėkmingai sau veikia iki šiol.
Keramikos tikrai nekeičiau. |
|
|
|
|
 |
 |
Cersanit klozetas |
Parašytas: 2025 06 27, 13:08 |
|
|
|
Zuperis rašo: |
Iš principo tuose mechanizmuose reikia tik pora gumelių reikia pakeist,bet aš jų neradau pardavime |
siaip buna surudija tie du cinkuoti varztai, kur pati bakeli prisuka prie klozeto ir per ten leidzia ten gana neblogai padaryta, nukapsi ne i isore kaip sovietiniuose klozetuose, o i klozeta. tai nesimato "beda". nerzaveika reikia uzsukt.
arba daznesnis atvejis - leidzia nes nepriverzta pati skyle - nes porolonine saiba, ir paskui vis dasipildo... ar surenkant kreivai uzsispaudzia... irgi praleidzia...
cersanit ir pas mane - santechnikai idejo nes pigiausias turilkas
---------------
del mechanizmo neteisus. gumytes neuztenka pakeist. apkalkeja-apsinesa rudimis is vandens - is stringineja. ta guma silikonine - o pardavineja guminius... padielkas kokias nors...
6 ar 12 euru - pakeiti VISA MECHANIZMA - cia teisinga praktika. negu ten krapstinet... bet turi ne tik po dangteliu pafotkint - o nuimt bakeli normaliai. pas mane suknisti santecnikai net vandens kreipianciasias kreivai sugrudo. tai plaudavo tik viena puse labiau... kai isardaiu tik supratau,,,
ir dar ten pridirbo nesamoniu. vistgaidziai nedakalti bl**e... nebuvau namie kai keite - boboms patikejau...  |
|
Paskutinį kartą redagavo zamolskis, 2025 06 27, 13:08. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
 |
Cersanit klozetas |
Parašytas: 2025 06 27, 13:08 |
|
|
|
SG rašo: |
Nuleidimo mechanizmo keitimas dažnu atveju kiek sudėtingesnė procedūra.
Neretai perrinkimas / valymas / profilaktika / reguliavimas padeda ir veikia jie sau sėkmingai toliau.
|
Nuleidimo mechanizmo, jei vandenį uždaro, geriau išvis nekušinti. Paprastai seniems mechanizmams guma būna sukietėjusi, savo darbinėje vietoje prisistovėjusi ir ją pajudinus, 99,9% kad nebeuždarys. Tada tą gumą nuimti, su alyva ar tepalu sutepti, valandą kitą ar dar ilgiau palaikyti, kad truputi išbrinktų, suminkštėtų ir tada suminkštėjusi guma pradeda vandenį uždaryti. |
|
|
|
|
 |
 |
Cersanit klozetas |
Parašytas: 2025 06 27, 13:13 |
|
|
|
rammas rašo: |
Nuleidimo mechanizmo, jei vandenį uždaro, geriau išvis nekušinti. Paprastai seniems mechanizmams guma būna sukietėjusi, savo darbinėje vietoje prisistovėjusi ir ją pajudinus, 99,9% kad nebeuždarys. Tada tą gumą nuimti, su alyva ar tepalu sutepti, valandą kitą ar dar ilgiau palaikyti, kad truputi išbrinktų, suminkštėtų ir tada suminkštėjusi guma pradeda vandenį uždaryti. |
sitas isbandyta. problema - ziedas fiksavimo neuzdaras, ir kur tarpas - ten prakapsi vanduo ir apsikalkiuoja biski storiau. ir valysi i valysi ta suknista tarpine... konstrukciskai ten brokas jau... pasuksi tarpine - kitoj vietoj formuosis kalkiu gumbas...
prispaudimo jega siaip reguliuojasi...jei pilnai isleidi - nukritimo aukstis ja lemia. jei tu ten is "taupanciu" - nu tai uzskalkiuos greiciau... is to ka sutaupei - prakapses keturgubai... ekonom rezimai... suknisti lenkai... matyt pagal mari vertinamus pazangiausius kitaicu kosminius patentus gamina... cizinpinio filialas - griauna europa is vidaus... vokiecius auto paime, daba klozetus paims  |
|
|
|
|
 |
 |
Cersanit klozetas |
Parašytas: 2025 06 27, 13:22 |
|
|
|
Vikis rašo: |
Aš sutikau 2 dydžių pajungimo skyles bakelyje-1/2" ir 3/8".Tad apsižiūrėk. |
jam apatine leidzia, ten skyles gal 50-80mm minimum, du coliai gal... cia tik is sono 1/2 colio - nesvarbi skyle - perechodais sudet gali jei per didele/maza.
blogai kai tik lenkiskus klozetus teiperkam
iki kiek nuvare liaudi konservai... o daba dar raudonasis maras atsigaudineja...
--------
o jus isivaizduojat - japonai ismanius klozetus turi... turejo jau pries 50 metu net.. o ruskiai aplamai klozetu neturi - tik pas putleri yra. kariauja kad is ukrainieciu lenkiskus nupizdintu... putleris pasake kad ten turi... ir net tuo tiki ruskiai...  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |