Elektronika.lt
 2025 m. gegužės 13 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 05 13, 02:29. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Įvairūs » Ciklopas mane nufotkino!
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 11
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Ciklopas mane nufotkino!
PranešimasParašytas: 2025 05 11, 17:37 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
alsa
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Piliečiai - būkite budrūs - pasirodo ciklopai moka fotografuoti,

Istorija tokia: išsuku aš iš Vaduvos g. į Svanorių pr. ir staiga BLYKST x2
pakaliu galvą o ten ciklopas pasirodo ant stulpo !!! Nufotkino žaltys...

Prisiparkavau, einu pažiūrėti, o ten šviesoforas už stulpo slepiasi, nepamačiau aš jo, t.y. reiškia per raudoną pravažiavau ir dar priedo per pėsčiųjų perėją.

Apsidairau, lavonų nematyti, kraujo ir šlapimo dėmių irgi ... pėstieji eina per perėją laimingi, sėdau ir išvažiavau ... sąžinė griaužia dabar mane, žodžiu, gailiuosi aš..

Ko dabar tikėtis? Ar atims teises? Gal kas turėjote tos "laimingos parirties"
 Ciklopas mane nufotkino!
PranešimasParašytas: 2025 05 11, 19:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
abalys
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Durnas klausimas.... Cia kiekvienam skirtinga bauda. Isdestyk savo visa gyvenimo istorija- baustas, nebaustas, turejai, neturejai konfliktu su organais....Dar priklauso pats ka ten snekesi- jei py***ais ir gaidziais isvadinsi- gausi max.
 Ciklopas mane nufotkino!
PranešimasParašytas: 2025 05 11, 20:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Chulio
Senbuvis
Senbuvis
Su baudom yra taip....
Jei neturi galiojančių (senatis -1 metai) nuobaudų ir geranoriškai sumoki - bus pusė minimalios baudos.
Jei turi galiojančių nuobaudų ir geranoriškai sumoki - minimali bauda.
Jei pradėsi ginčytis ir aiškinti, kad tu teisus - max bauda...

Viskas paprasta Wink

PranešimasParašytas: 2025 05 11, 21:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
alsa rašo:
... o ten šviesoforas už stulpo slepiasi, nepamačiau aš jo...

ple, ten tas semaforas 50+ metų kaip pastatytas...

Citata:
Ko dabar tikėtis?

blogiausio Smile
 Ciklopas mane nufotkino!
PranešimasParašytas: 2025 05 11, 21:37 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
buna numerio normaliai neisryskina ir atmeta dar pati sistema Very Happy
per pora savaiciu pareina paprastai kazkur laiskelis su nusizengimu. o i mobilu buna net toje pacioje dienoje zinute. tikrink visus ir lauk. jei menesis ir tylu = pralindai greiciausia. jei masina imones - i imone nueina baudos. ten ilgiau - tipo imone turi pranest kas vairavo. tada jau siuncia asmeniskai.
visaip gali but.
 Ciklopas mane nufotkino!
PranešimasParašytas: 2025 05 12, 11:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Chulio
Senbuvis
Senbuvis
zamolskis rašo:
................................
per pora savaiciu pareina paprastai kazkur laiskelis su nusizengimu ...................

Esu gavęs ir po 10-11mėn Very Happy ir dar iš vietos kur retai pravažiuoju, tai net buvau pamiršęs kokiais vėjais aš ten važiavau Smile

PranešimasParašytas: 2025 05 12, 11:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Chulio
Senbuvis
Senbuvis
gnt rašo:
alsa rašo:
... o ten šviesoforas už stulpo slepiasi, nepamačiau aš jo...

ple, ten tas semaforas 50+ metų kaip pastatytas...

................................

Tas tai taip, ir jis puikiai matosi atlekiant nuo Kauno pusės.

bet išsukinėjant iš Vaduvos, ten tokia gaidiška vieta biškį...

PranešimasParašytas: 2025 05 12, 12:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
stulpinc
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Jeigu automobilis registruotas tavo vardu, tuomet prisijungi prie IRD portalo ir pasitikrini ar pažeidimas užfiksuotas. Jeigu Administraciniu nusižengimu skyrelyje per para laiko tas tavo atvejis nepasirodys, tuomet gali būti ramus, dėl kokių nors techniniu priežasčių pažeidimas nebuvo užfiksuotas. Jeigu ten matysi šį pažeidimą, tai per 6 mėn. gausi pranešima apie administracini nusižengimą. Bet būna atvejų kada nusižengimas užfiksuotas ir jį matai, bet pranešimo taip ir negauni. Visokiais radarais užfiksuoti pažeidimai turi būti išsiunčiami per 6 mėnesius, jeigu per tą laiką negausi tai reiškias jau ir negausi, bet už šį pažeidima gali nubausti per 24 mėn. jeigu pvz. pareigūnai sustabdys ant kelio už kita pažeidimą ir registre pamatys kad yra užfiksuota bet taip ir neišsiūstas pranešimas (ir jeigu labai šakosiesi).

https://www.ird.lt/lt/tvarkomu-valdomu-registru-ir-informaciniu-sistemu-paslaugos-3/administraciniu-nusizengimu-registro-anr-paslaugos-2/administraciniu-nusizengimu-registras-gyventojams-anr-gyventojams-2

PranešimasParašytas: 2025 05 12, 15:53 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
alsa
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
ADMINISTRACINIS NURODYMAS Už nusižengimą, numatytą ANK 417 straipsnio 4 d. nustatyta: bauda nuo 60 iki 90 EUR ir gali būti skiriamas teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo 1 iki 6 mėn..

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 417 straipsnio 4 d. asmeniui siūloma sumokėti 30 eurų baudą

Vadovaujantis ANK 610 straipsniu (jeigu skiriama galutinė administracinė nuobauda už kelis nusižengimus, – ir ANK 38 straipsniu), asmeniui siūloma iki 2025 m. gegužės 31 d. į Valstybinės mokesčių inspekcijos prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos biudžeto pajamų surenkamąją sąskaitą Luminor Bank AS Lietuvos skyriaus ((buvęs AB DNB) sąskaitą Nr. LT744010051001324763 ....

MDBALT22 sumokėti 30 eurų baudą (įmokos kodas 1001).Informacija apie administracinio nusižengimo bylos nagrinėjimą: Asmenims, kurie laiku įvykdė administracinį nurodymą grąžinti specialiąją teisę patvirtinančius dokumentus, specialiosios teisės atėmimo terminas skaičiuojamas nuo grąžinto dokumento gavimo institucijoje dienos.

Teisės vairuoti transporto priemones atėmimo terminas pradedamas skaičiuoti kitą dieną po dienos, kurią sumokėta administraciniu nurodymu siūloma sumokėti bauda. Specialioji teisė grąžinama nustatyta tvarka.

Iki administraciniame nurodyme nurodytos datos nesumokėjus baudos ir (ar) negrąžinus specialiąją teisę patvirtinančių dokumentų, išskyrus dokumentų, patvirtinančių teisę vairuoti transporto priemones, administracinis nurodymas bus laikomas negaliojančiu, o administracinio nusižengimo protokolas išsiunčiamas teismui ar kitai institucijai, kurios pareigūnas įgaliotas nagrinėti administracinio nusižengimo bylą ne teismo tvarka.

Šiuo atveju administracinio nusižengimo byla bus nagrinėjama 2025-06 mėn.

Taip ir neaišku ar bus atimtos teisės?
 Re: Gavau -30€ tik nesupratau ar man verta/reik eiti į bylos
PranešimasParašytas: 2025 05 12, 16:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Chulio
Senbuvis
Senbuvis
alsa rašo:
.............: bauda nuo 60 iki 90 EUR ir gali būti skiriamas teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo 1 iki 6 mėn..

........................... siūloma sumokėti 30 eurų baudą

...........................................................

Taip ir neaišku ar bus atimtos teisės?

Greičiausiai, kad ne. Nes atsižvelgiant į tai, kad pasiūlė susimokėti 30eur (pusė min baudos), buvai geras berniukas Very Happy na bent jau paskutinius 1 metus...
Jei būtų paskirta min bauda, turbūt ir teisės 1-2mėn negaliotų.

P.S. teisių trumpam terminui neatima, jos lieka pas tave. Jos būna negaliojančios. Taip kad, jei patrulis be interneto... Cool

PranešimasParašytas: 2025 05 12, 16:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SG
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Jei siūlomą baudą sumoki laiku - tikėtina, kad teisę vairuoti paliks.
Atima, kai yra sunkinančių aplinkibių - sukėlė avarinę situaciją, daugybiniai pažeidimai, piktybinis pažeidėjas ir pan.
Esant sunkinančioms aplinkybėms - gali ir perlaikymą ar kokius nors kursus pridėti.

P.S. Paguglinau, kas tas ALSA yr Smile
 Ciklopas mane nufotkino!
PranešimasParašytas: 2025 05 12, 23:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
perlaikymas jei gerai pamenu, buna kai atima virs 6 menesiu. iki 6 menesiu tik sustabdymas teisiu galiojimo. draugeliui buvo uz girtuma 6 men. perlaikyt nereikejo. visi aiskino (kiti draugeliai, kuriems atimta buvo) kad uz girtuma perlaikymas "visada" butinas Very Happy tipo kad uz girtumus visada ne maziau metu. ir t.t. o vat ir ne. bet patampe ten kazkokia pareigune jam nervus Very Happy Very Happy Very Happy ten priskiria komisarjate kuruojanti. ar kazkas tokio - nezinau smulkmenu.
gaidys cia sistema su tom kamerom... savivaldos prisistato ir baudineja. tipo peradresuoja nusizengimus/ cia nelegalu siaip - turi mentai aprobuot. sertifikuo ten kazka. kai kur visuomene susivienija ir tas savivaldu "iniciatyvas" kameromis gaudyt teismuose nugincija. taip kad nevienareiksmiska...
as turejau tik 5 euru bauda (50%) uz avarija Smile kuri kainavo kelias stukas ir kelio blokavimas...
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Football Training Kit
Football Training Equipment, Football Skills, Football Training
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps