|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 11, 14:44. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Apsaugos ir valdymo sistemos » Sirenos "antinuplėšimo apsauga"
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Sirenos "antinuplėšimo apsauga" |
Parašytas: 2023 02 26, 18:21 |
|
|
|
Gal galit man, neišmanėliui, paaiškinti, kaip veikia sirenos MR100 antinuplėšimo apsauga?
Kaip suprantu, pritvirtinus prie sienos tvirtinimo elementą, kur tvirtinasi specialiai įpjauta PCB, plešiant sireną, PCB kampas nulūžta ir suveikdina tamperį. Bet kitoje PCB pusėje štai kas:
Tai kaip tas tamperis suveikia? Dažnio pasikeitimo principu, pasikeitus antenos konfigūracijai? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 02 26, 21:53 |
|
|
|
manau padaryta klaida trasuojant. turi ratuku tas takas praeit, ir nulaužiant pasižeist |
|
_________________ +370 601 99994. nespaminti, nekelt nakties metu...
realiai manes čia nėra... |
|
|
|
|
Re: Sirenos "antinuplėšimo apsauga" |
Parašytas: 2023 03 01, 14:04 |
|
|
|
hencia rašo: |
Gal galit man, neišmanėliui, paaiškinti, kaip veikia sirenos MR100 antinuplėšimo apsauga?
Kaip suprantu, pritvirtinus prie sienos tvirtinimo elementą, kur tvirtinasi specialiai įpjauta PCB, plešiant sireną, PCB kampas nulūžta ir suveikdina tamperį. Bet kitoje PCB pusėje štai kas:
Tai kaip tas tamperis suveikia? Dažnio pasikeitimo principu, pasikeitus antenos konfigūracijai? |
Aš nematau čia klaidos, trys skylutės per jas luš ir nutrauks grandine. Čia tas pats kaip kabeli nukirpt signalizacijai. Efektyviausiai veikia kada sirenoje yra sumontuotas akumuliatorius. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 03 01, 14:50 |
|
|
|
Pažaiskime žaidimą Delfio stiliumi: "tik genijai suranda piešinėlyje pasislėpusį bebrą per 15 sekundžių"
Taigi, suraskite trasavime klaidą per 15 sekundžių. Micro, kaip jau supratome, nėra genijus. Kaip kiti? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 03 01, 15:36 |
|
|
|
Neįtikėtina, bet panašu į klaidą trasavime...
Ir kai pagalvoji, kiek tokių "saugių" sirenų jau sumontuotos |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
|
Re: Sirenos "antinuplėšimo apsauga" |
Parašytas: 2023 03 01, 20:33 |
|
|
|
Micro rašo: |
|
Aš nematau čia klaidos |
Vis dar nematantiems klaidos - "pertrasavau", kaip teisingai turėtų būti:
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 03 01, 22:12 |
|
|
|
Stebėtinai geri "remonto" įgūdžiai, net nesimato Pastebėjimas apię šį kampuką toks, kad žyyyyymiai didesnė tikimybė, kad jį nepastebėjęs penkto varžto nulauš pats pastato šeimininkas atnaujindamas namo fasadą, nei vagis plėšiantis sireną nuo sienos (nu neplėšia jie sirenų nors tu ką). |
|
_________________ Kas nedirba,tas neklysta... |
|
|
|
|
Parašytas: 2023 03 02, 08:20 |
|
|
|
andriens rašo: |
..........................., nei vagis plėšiantis sireną nuo sienos (nu neplėšia jie sirenų nors tu ką). |
Jei pamatys šitą temą - gal pradės A ko ne? tamperis vistiek neveika |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 03 02, 08:23 |
|
|
|
Chulio rašo: |
andriens rašo: |
..........................., nei vagis plėšiantis sireną nuo sienos (nu neplėšia jie sirenų nors tu ką). |
Jei pamatys šitą temą - gal pradės A ko ne? tamperis vistiek neveika |
Nuplėšus laidus ar atidarius korpusą suveiks tamperis. Aš tik apie PCB kampuką pastebėjimą turėjau. |
|
_________________ Kas nedirba,tas neklysta... |
|
|
|
|
Parašytas: 2023 03 06, 17:00 |
|
|
|
Na man rodos kažkur namie mėtosi tokia sirena. Reiks pabandyt palaužyt, nes man įtarimą kelia trasos storis apie varžta. Gali būti ir varžos pokyčio stebęjimas, ne vien bukas dalykas kad konturo nemato:) |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 03 06, 17:47 |
|
|
|
Micro rašo: |
Na man rodos kažkur namie mėtosi tokia sirena. Reiks pabandyt palaužyt, nes man įtarimą kelia trasos storis apie varžta. Gali būti ir varžos pokyčio stebęjimas, ne vien bukas dalykas kad konturo nemato:) |
Koks varžos pokytis??? Pasipaišyk to takelio ekvivalentinę schemą ant popieriaus. Arba palauk kol hencia nupaišys (jeigu jam dar nesibaigia kantrybė) |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 03 06, 18:01 |
|
|
|
Nera cia ka piesti. Ten ryski klaida. Jei kas zinote gamintoja - parasykite jam. Gal velesnese versijose ta klaida pataisyta. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 03 07, 22:50 |
|
|
|
Socrates rašo: |
Nera cia ka piesti. Ten ryski klaida. Jei kas zinote gamintoja - parasykite jam. Gal velesnese versijose ta klaida pataisyta. |
Čia buvo nauja sirena. Ji jau sumontuota objekte. Be to penktojo varžto. Gamintojo taip ir neatkasiau - visi deda tą patį 199x-ųjų PDF'ą, bet gamintojas nenurodytas. Vietoj sertifikato - deda savo "atitikties deklaraciją", kad sirena atitinka visus standartus. Pvz.
Vienas aprašymas patiko:
Citata: |
Lauko sirena su mėlyna blykste ir vidiniu akumuliatoriumi MR100B, dingus įtampai 48 val. palaiko veikimą. |
Taip išeina, kad 2 paras nesant maitinimo - sirena kauks? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 03 08, 10:57 |
|
|
|
..................................
Vienas aprašymas patiko:
Citata: |
Lauko sirena su mėlyna blykste ir vidiniu akumuliatoriumi MR100B, dingus įtampai 48 val. palaiko veikimą. |
Taip išeina, kad 2 paras nesant maitinimo - sirena kauks? |
bus budėjimo režime ir suveiks gavusi iš centralės signalą arba nurovus sirenos tamperį perduos signalą į centralę. Kiek laiko laikys centralės akumas - kita tema... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 03 08, 11:27 |
|
|
|
Socrates rašo: |
Dirbu UK imoneje, kuri rupinasi access control CCTV etc.
Nera cia jokiu apsaugos sistemu jaau senai, na vienetai labai retose vietose, spec poreikis. Ir sistemos nusiperki kur ir instaliuoji pats. Aisku kai tenka naujas sistemas instaliuoti tai randama tu apmusijusiu aprudijusiu agregatu, dar esu parsivezes.
Tai 40 metu technologijos, nesuderinamos nei su dabartine kriminalistikos situacija nei su teise nei su sveiku proto.
Man nesuvokiama, kad LT tai dar populiaru.
Ka UK irenginejam.
Vaizdo stebejimai, specialios sitemos, kurios analizuoja aplinka ir perduoda alarmo signalus i pultus. Ten gali paziuret kas vyksta, per garsiakalbius bishki pagasdina ar kviecia policija ar apsauginius, pagal situacija ir kontrakta. Tik taip imanoma kazka apsaugot,
O jei jau isibrove tai praktishkai beviltishkas reikalas tada reaguoti. Per velu. Policija tikk uzregistruos ir nieko neieskos.
Kaukiancios sirenos, tai bauda plius dar gali kaimynai ishdauzhyti langus ar imesti molotovo kokteili, ziurint kokie kaimynai |
|
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|