|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 24, 04:19. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Programinė įranga » Kuo užimti GPU laisvu laiku?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Kuo užimti GPU laisvu laiku? |
Parašytas: 2023 01 20, 16:03 |
|
|
|
Mano kambaryje kartais pasidaro vėsoka, tada įsijungiu elektrinį tepalinį šildytuvą, kuris puikiai atlieka savo darbą. Betgi kompiuteryje aš jau turiu įmontuotą šildytuvą - vaizdo plokštę . Tai pagalvojau, kad būtų galima kaip nors įdomiau elektrą deginti. Ką būtų galima paleisti fone? Coinų kasimai nedomina. Visokie ten folding@home irgi nedomina, nes rezultatu nepasigėrėsi, o abstrakti žmonijos gerovė nėra mano rūpestis.
Gal turite idėjų? Efektyvūs googlinimo keywordai irgi domina. |
|
|
|
|
|
|
Re: Kuo užimti GPU laisvu laiku? |
Parašytas: 2023 01 20, 18:58 |
|
|
|
Badas rašo: |
Mano kambaryje kartais pasidaro vėsoka, tada įsijungiu elektrinį tepalinį šildytuvą, kuris puikiai atlieka savo darbą. Betgi kompiuteryje aš jau turiu įmontuotą šildytuvą - vaizdo plokštę . Tai pagalvojau, kad būtų galima kaip nors įdomiau elektrą deginti. Ką būtų galima paleisti fone? Coinų kasimai nedomina. Visokie ten folding@home irgi nedomina, nes rezultatu nepasigėrėsi, o abstrakti žmonijos gerovė nėra mano rūpestis.
Gal turite idėjų? Efektyvūs googlinimo keywordai irgi domina. |
APie MSFS2020 tema ishtryne (aciu troliams). Siaip skraidant man pucia realistishkai shiltasoras nuo video kortos. Bet be ryshio tas mikrosoftinis reikalas...
tamstele aplamai sakei nemegsti pacio skraidymo. Tai yra kiti variantai...
Tai dabar ash laisvalaikiu dirbu traukinio mashinistu, gabenu krovinius ivairiais marshrutais, o nuo video kortos link koju pucia maloniai shiltas oras kaip nuo tikro variklio. Train SImulator 2017. Yra ir 2022 variantas.
Traukini valdyti ne ka lengviau nei lektuva... nors vairuoti nereikia...
Visokie greiciu ribojimai shviesoforai... SKirtingai reishkiantys ivairiose valstybese.
Kartais reikia ranka perjungti begiu sujungimus ten kur nera automatikos.
Visai relaksas |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 01 20, 21:23 |
|
|
|
Ne ne, kalbu ne apie žaidimus, čia reikalas darbo metu. Šildymo procesas turi vykti fone, o matomas tik rezultatas. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 01 23, 15:22 |
|
|
|
Ko gero, programinės įrangos forumas randasi pernelyg žemai, ir dalyviai iki čia nedascrollina |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 01 23, 16:58 |
|
|
|
Nesuprantu kokio tu rezultato nori? Gali loopinti koki bentchmarka ir sildys tau patalpa ar koki furmark paleisk, bet geriau jau mininti ar foldint, bent dalis pinigu sugris elektra deginant.. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 01 23, 19:35 |
|
|
|
Pinigų išdeginu ne tiek daug, kad įgaučiau motyvą domėtis tuo, kas man neįdomu (coinais). Benchmarko rezultatas pernelyg paprastas: vieną skaičių galiu ir pats excelyje užsirašyti. Rezultatas turėtų būti toks, kad pažiurėjau ir apsidžiaugiau: va dabar supramtu kad neveltui mano superduper plokštė padirbėjo. Tipo, gal surenderint kokį fraktalą, bet jais jau anksčiau atsižaidžiau. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2023 01 24, 16:49 |
|
|
|
Badas rašo: |
Pinigų išdeginu ne tiek daug, kad įgaučiau motyvą domėtis tuo, kas man neįdomu (coinais). Benchmarko rezultatas pernelyg paprastas: vieną skaičių galiu ir pats excelyje užsirašyti. Rezultatas turėtų būti toks, kad pažiurėjau ir apsidžiaugiau: va dabar supramtu kad neveltui mano superduper plokštė padirbėjo. Tipo, gal surenderint kokį fraktalą, bet jais jau anksčiau atsižaidžiau. |
Kazkoku tu cia neegzistuojanciu dalyku uzsimanei Kad kazka renderintu, reikia pirma kazka sumontuoti/ sumodeliuoti..
Ijunk koki nicehash ir matai rezultata- kiek uzdirbai , kai kursas kyla- issicashini i saskaita (gausi pavedima is estisko banko), vat ir turesi "rezultata". Aisku su dabartinem elektros kainom ir btc kursu busi minuse, bet ne tokiam dideliam. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|