Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 04, 13:59. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Radau tos firmos kitoki wooferiuka, biski galingesni ir 18 coliu http://www.e-xinghui.com/pasystem-2-1.htm va, tas, kur 1000w max power, bet ar Lietuvoje tokiu yra?, o gal uzsisakyti reiktu?
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animuotą avatarą.
O ka manot apie EVR v-380sp, man jis patinka, kad jautrumas 98db Ir kaina ne tokia ir gasdinanti, 246Lt, o kazin, ar bus kas gero is tento tweeterio, kur auksciau parasiau?
Darkart Dekui
turiu toky evira V380SP ir jo duomenis. padarytas rimtai, netgi lietas korpusas. atkurimas gana tiesiskas iki 3k, acoustic responce zemam dazniui irgi gana neblogas, tik jautrumas nera 98, is tikro apie 1.5 dB mazesnis. as jy ydejau y bandpass 6, labai smagiai musa
O kazin, kaip jis elgtusi uzdaroje, 120 litru dezuteje ? Ir ar gerai butu prie jo pridet ta pjezo tweeteri, bet abejoju, ar tas tweeteris isgros 3000Hz ?
Ir ar butum toks malonus ir atsiustum V-380sp duomenis ? Va e-mail'as :
rsbaldai@one.lt
Labai aciu