Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 31, 20:07. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki,problema su miele softronic w3923. Isijungus grezimui pradeda dauzytis.ranka prasukus bugna matyti kad bugnas sukdamasis kreivoja,taip pat girdeti sukantis bugnui,kaip kazkuriuo momentu kazkur lieciasi kazkas.viena patarima gavau,kad gali buti luzusi asis,kaip auorantu angliskai drum spider -trikojis..ar keiciasi/remontuojasi/gal virinasi?naujo kainos speju net neverta klausti..
Aciu uz mintis.
T.y. kryzme stambi,juoda,ant varztu tokia kaip youtube nuorodoj kur imeciau,realiai ji nelabai gali luzti...
Taip tos juodos yra atsparesnės, bet ėda korozija ir jas. Tarp būgno ir kryžmės, ties ašies vieta prisikaupia dulkių, kalkių, "pramuša" tą juodą padengima ir duobėm išėda. Ir metalas tenai fyg suprasi kokio liejinio, bet ne plieno rūšys, minkštas, tąsus tas liejinys.
Kryžmės tavo nuorodoje nesimato. Tenai kur guolius sukala ne kryžmė.
Paskutinį kartą redagavo rammas, 2021 11 30, 01:32. Redaguota 1 kartą
T.y. kryzme stambi,juoda,ant varztu tokia kaip youtube nuorodoj kur imeciau,realiai ji nelabai gali luzti...
Taip tos juodos yra atsparesnės, bet ėda korozija ir jas. Tarp būgno ir kryžmės, ties ašies vieta prisikaupia dulkių, kalkių, "pramuša" tą juodą padengima ir duobėm išėda. Ir metalas tenai fyg suprasi kokio liejinio, bet ne plieno rūšys, minkštas, tąsus tas liejinys.
Tai nuo ko atsiranda tas bugno kreivojimas sukantis?pati bugno asis stabiliai stovi su guoliais kryzmeneje.guoliai patys idealus.imanomas variantas,kad asis galejo linkti?ar itruksta ten kas?
Jeigu isardzius viska ar yra LT kas tvarko tas kryzmes ar pritaiko nuo senos miele?galiu issiusti i bet kur LT.tokiu kaip "srotu" speju irgi nera kad nupirkt kita bugna deveta,tik nebent rast pas tuos kas taiso?
Sveiki,
...viena patarima gavau,kad gali buti ...
Aciu uz mintis.
Antras patarimas: išsiardai ir pasižiūri kame problema. Nėra čia ko naktimis kavą gerti ir iš tirščių spėlioti.
[/quote
Tai viskas jau isardyta ir beda parasyta auksciau.
Kubilą išardyk ir iš jo išimk būgną. Prie būgno yra prisukta kryžmė, su ašimi, kuri kišasi į to tavo juodą su guoliais.
Čia kaip pvz, ar tau tinkama, nežinau.
https://remontininkas.lt/product/isorinio-bugno-dangtis-miele/
Mano žyyynio bendros, galiu tik spėti, kad tavo skalbankėj tą kryžmė yra aliuminio liejinys, plonom briaunom. kurias sugriaužė korozija. O tos juodos, monolitinės būgno kryžmės, taip lengvai nelūžta.
Vajulitas gal turi naudotų.
Kubilą išardyk ir iš jo išimk būgną. Prie būgno yra prisukta kryžmė, su ašimi, kuri kišasi į to tavo juodą su guoliais.
Čia kaip pvz, ar tau tinkama, nežinau.
https://remontininkas.lt/product/isorinio-bugno-dangtis-miele/
Mano žyyynio bendros, galiu tik spėti, kad tavo skalbankėj tą kryžmė yra aliuminio liejinys, plonom briaunom. kurias sugriaužė korozija. O tos juodos, monolitinės būgno kryžmės, taip lengvai nelūžta.
Vajulitas gal turi naudotų.
Visiskai teisingai vajulitas neturi -skambinau.remontininkas.lt irgi jau ispardaves jas.vienintelis variantas ieskot per meistrus gal kas turi ja pardavime...
Visiskai teisingai vajulitas neturi -skambinau.remontininkas.lt irgi jau ispardaves jas.vienintelis variantas ieskot per meistrus gal kas turi ja pardavime...
Man tai keista, kad žmonės vis dar bando taisyti tokią techniką. Ar jūsų darbas ir jūsų laikas taip mažai vertinamas ar jūs patys jį taip nuvertinat? Ar dar kažkas ko nežinau?
Man tai keista, kad žmonės vis dar bando taisyti tokią techniką. Ar jūsų darbas ir jūsų laikas taip mažai vertinamas ar jūs patys jį taip nuvertinat? Ar dar kažkas ko nežinau?
O ar nepagalvojai, kad kitiems patinka arba įdomu, kitas gal jaučiasi kažkuom įpatingas (naudingas), kad gali pats susitaisyti. Pvz.: pasistačiau namą, sutaupiau didelę sumą apart to kad mokėčiau meistrams. Įspūdžių kalnas, patirtis neapsakoma, grožėtis neatsigrožiu.
Nupirkti, atiduoti taisyti meistrams gali kekvienas, o tu pats sutverk savomis rankomis - pojūtis, įspūdis visai kitoks.
Nupirkti, atiduoti taisyti meistrams gali kekvienas, o tu pats sutverk savomis rankomis - pojūtis, įspūdis visai kitoks.
Su viskuo ką parašei aš sutinku, statyti namą kurti, daryti ir t.t. Aš pvz. pabandžiau ir man pavyko susimontuoti kondicionierių. Visa tai gerai. Bet tame sąraše dulkinimosi su sena supuvusia skalbimo mašina tikrai nėra. Nes tai neįdomu, nenaudinga, nevertinga nei viena prasme.
Nereikia toli ieškoti, pvz.: jutubėje yra ne vienas filmuks kaip kokį tai rastą II karo laikų surūdyjusį peilį restauruoja. Juk yra ir superinių peilių, keramikinių ir dar ten kažkokių ale japoniškų, bet žmogelis restauruoja ir jam tai teikia malonumą. Temos autoriui irgi gal būt patinka "kruštis" kekvienas esame su savo pričiūdais.