|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 14, 11:43. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Lempinė technika » audiofiline lempa 45
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Re: audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 08 29, 15:30 |
|
|
|
gnt rašo: |
rammas rašo: |
"elektronikoje" telpa visi: ir tarybiniai, ir propagandonai, o jam mat ankšta - pernelyg didelis padorumas netelpa čia. |
na, Akela - neeilinė lietuviškos estrados "žvaigždė", tai nieko keisto, kad tokiam šviesuliui čia ankšta
https://www.youtube.com/watch?v=rKo_2VNdF-k
p.s. - jei 45-ta lempa groja taip, kaip jis dainuoja, tai schemos gal geriau nereikia |
Komentarai po tuo video irgi tokie neblogi.
Kažin kokio numerio lempa tokius garso "efektus" sukuria? |
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 08 29, 17:07 |
|
|
|
Na, tada aišku, kai jau naujas natas prideda dainoje.... Yra toks rusiškas posakis: " Чем смотреть такую муть, лучше выпить и заснуть"... |
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 08 29, 19:42 |
|
|
|
Griztant prie temos, yra keletas temu su schemomis siai lempai audiodiy forume. Kaikurie autoriai net ir matavimus padare ir nuorodas i grafikus ideje.
Tiesa, idomu ar yra konstruotoju is to pragyvenanciu? |
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 08 29, 20:09 |
|
|
|
O tai rimtai yra kas čiupinėjęs 45'ą? Ar 2W SE A1 klasėj nemotyvuoja? Užsieny iš (respektabilių pavardžių) yra tvirtinančių, kad jiem geriau negu 300b (žinoma, kad subjektyvu). Gal galima pastumt į A2 - bus daugiau galios. |
|
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 08 29, 21:40 |
|
|
|
Socrates rašo: |
Griztant prie temos, yra keletas temu su schemomis siai lempai audiodiy forume. Kaikurie autoriai net ir matavimus padare ir nuorodas i grafikus ideje. |
ko gero visos įmanomos lempinių stiprintuvų schemos buvo sukurtos ir paskelbtos dar iki kokių 60-tųjų metų (dauguma - gerokai anksčiau)
"autoriams" prieš pasiskelbiant vienos ar kitos schemos išradėjais reikėtų pirmiausia pasiskaityti 50+ metų senumo vadovėlius ir žinomesnių to meto firmų apnotus
Citata: |
Tiesa, idomu ar yra konstruotoju is to pragyvenanciu? |
dasiduriančių yra, bet kad vien iš to pragyventi Lietuvoje vargu bau, nebent išplaukti į platesnius vandenis (kaip Gediminas su savo įkurta "Audio solutions" ) |
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 08 30, 08:37 |
|
|
|
Dar gal koks Rada Electronics turbūt pragyvena. Bet žmogus turi įdirbio ne vienus metus.
Sau |
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 08 30, 14:02 |
|
|
|
kwlw rašo: |
Dar gal koks Rada Electronics turbūt pragyvena. Bet žmogus turi įdirbio ne vienus metus.
Sau |
"Valkyrie 36" įspūdingai atrodo gal net ir aš tokį pirkčiau, tik dar neaišku ar įpirkčiau.
Bet bent jau dizainas, mano akiai, tobulas, nes lempos nekyšo, kaip agurkai iš pintinės. Tos viršuje kyšančios lempos tai kažkoks nesusipratimas, primena po remonto, veikiančio lempinio TV pravirą šasį. |
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 09 21, 07:29 |
|
|
|
|
_________________ Anyone (including your wife) can make just as fine
a tuner as Fisher...with the Fisher KM-60 StrataKit |
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 09 21, 16:20 |
|
|
|
Aš porą suvyniosiu už tokią kainą |
|
_________________ Audiofilija-pavojinga liga.Labai brangi liga,tai ar verta peržiangti šią ribą? |
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 09 21, 20:05 |
|
|
|
Šita lemputė prie Ra-3k geriau skamba nei prie Ra-5 [ ant scenos marlė užsidiangia, patikrinta ], trafo su Ra-6k nepatariu. |
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 09 22, 14:55 |
|
|
|
tamosius rašo: |
Tai Tamsta siūlote vienetą už 110 Eur ? Galim paremti Lietuvos gamintojus ir užsakyti vieną vienetą pabandymui su sąlyga, kad atitiks visus vokietuko deklaruotus parametrus. Jei viskas o.k. nupirksiu ir antrą, jei ne - Tamsta atsiimi savo gaminį, grąžini pinigus ir savo sąskaita nuperki man originalą. Sandorio detales galim derinti čia viešai ar per p.m. |
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 09 22, 20:20 |
|
|
|
Jei ant Lietuvėlės žemės yra toks matalščikas kuris Vokietukui nenusileidžia sugebėjimais ir gali suvynioti reikiamą tr. už puse kainos prašau duokit koordinates, būsiu labai dėkingas [ senai ieškau tokio auksarankio ]. |
|
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 09 23, 08:26 |
|
|
|
Osmis rašo: |
Tai Tamsta siūlote vienetą už 110 Eur ? Galim paremti Lietuvos gamintojus ir užsakyti vieną vienetą pabandymui su sąlyga, kad atitiks visus vokietuko deklaruotus parametrus. Jei viskas o.k. nupirksiu ir antrą, jei ne - Tamsta atsiimi savo gaminį, grąžini pinigus ir savo sąskaita nuperki man originalą. Sandorio detales galim derinti čia viešai ar per p.m. |
Garbūs p."audiofilai"aš su jumis į bergzdžias diskusijas nesileisiu.Jokio draugiškumo šitam forume,tik kiekvienas vis nori pasirodyti koks jis gudrus.Pasilieku prie savo nuomonės.Ar siuntėtės iš to vokiečio trafukus,atlikot matavimus,viskas atitiko pagal jo duotus parametrus?Jei ne,tai ko čia diskutuojat.Pamėgink per suveržtą SE trafą su atreguliuotu tarpeliu trinktelėti guminiu plaktuku ir pamatysi kas bus.Nekalbu apie siuntimus.Pagarbiai,
Tamosius. |
|
_________________ Audiofilija-pavojinga liga.Labai brangi liga,tai ar verta peržiangti šią ribą? |
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 09 23, 19:54 |
|
|
|
Nesu aš audiofilas, tiesiog gyvenimiška patirtis išmokė daiktus pirkti iš patikimų tiekėjų ir nepasikliauti pažadais padarysiu pigiau ir geriau. Nekalbu apie Tamsta "tamosius" ir jūsų gebėjimus ar patirtį, nes neturėjau garbės jos įvertinti. Tas vokietukas, o gal ir Vokietijos lenkas prieš kokius 20 metų pradėjo kaip DIY ir išvystė reikalą iki rimto biznio ir jo trafai nenusileidžia kokybe geriausiems japonų ar kitų pripažintų gamintojų gaminiams, kai kuriuos net ir lenkia, o įvertinus atsisiuntimo ir t.t. kaštus gaunasi ir visai konkurencingi Dėl to ir Vytautui pasiūliau jo temoje atkreipti dėmesį, jei daro kažkam stiprintuvą pagal užsakymą, tai manau galima su užsakovu paderinti biudžetą ir turėti likvidų daiktą. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė ir niekam jos neperšu |
|
|
|
|
|
|
audiofiline lempa 45 |
Parašytas: 2020 09 23, 20:12 |
|
|
|
Garbūs p."audiofilai"aš su jumis į bergzdžias diskusijas nesileisiu.Jokio draugiškumo šitam forume,tik kiekvienas vis nori pasirodyti koks jis gudrus. |
Kad gudrus tai tamsta čia nori pasirodyti, nes pasigyrei, kad gali taip pat gerai ir dar per pus pigiau, tad vietoj atsikalinėjimo rašliavos, vyniok trafą, Osmis paims. Tamsta uždirbsi, bei pirkėjas turės kokybišką daiktą ir visiems bus gerai. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|