|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 11, 19:13. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Autoelektronika » Centrinis
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Centrinis |
Parašytas: 2006 08 09, 16:29 |
|
|
|
Pasm mane yra signalizacija ne is prastuju, ir yra reiskiasi centrinis kuris nera pajungtas, Taigi uzsinorejau susijungti viska. Kai state sigan gal pries 6 metus sake kad reikia varikliuka pastatyti, nes jo nera. Tai va siandien skambinu i alta ir klausiu kiek kaiuos tokia procedura atlkti, tai man jie isvardino varikliukas(16)LT+varikliuko tvirtinimas(77)Lt+pajungimas(40)Lt=suma(133)Lt, tai pagalvojau nu nafig. Pas drauga jau nusipirkau varikliuka kainavo (8)Lt, taigi planuoju isistatyti pats ir issivesti laidus i salona. Taigi ar dar kazko reikia is priedu?(suprantu kad reikia pajungti). Ir kur galetu man tai pigiai atlikti? O gal yra is cia esanciu kurie orentuojasi pajungime signos prie centrinio?(nes nuo cia as zalias) VILNIUS |
|
|
|
|
 |
Centrinis |
Parašytas: 2006 08 11, 17:17 |
|
|
|
visu pirma kokia pas tawe masina ir kokia signalke ydeta? |
|
|
|
|
 |
Centrinis |
Parašytas: 2006 08 12, 01:10 |
|
|
|
nu jau labai reta signalke kuri nevaldo centrinio , ydomu ar isvis tokiu yra ? |
|
|
|
|
 |
Centrinis |
Parašytas: 2006 08 12, 13:21 |
|
|
|
tikrai kazkas keisto jei singnalke centronio nevaldo.. nes daugkur kur yra centrinis o nebuvo signalas, dedant pastaraja, centrinio valdymo blokelis isimamas, nes viskas i signalke jungias. |
|
|
|
|
 |
Centrinis |
Parašytas: 2006 09 01, 15:38 |
|
|
|
|
Paskutinį kartą redagavo Houmer, 2006 09 01, 15:39. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Centrinis |
Parašytas: 2006 09 01, 15:39 |
|
|
|
Zodziu taip, nusipirkau varikliuka 5laidu, sake krautuvej kad tik du laidus reikia isvesti i salona, taip supratau kad melyna ir zalia, tai va pabandziau pajungti + su minusu prie melyno ir zalio, tai kai sujungi pakyla truke o kai atleidi, grizta i viduri, o jei atvirksciai, tai tada trauke nusileidzia, ir kai atleidi jis vel grizta i viduri, tik norejau pritarimo ir suzinot ar tie laidai valdys varuotojo dureles |
|
|
|
|
 |
Centrinis |
Parašytas: 2006 09 01, 16:49 |
|
|
|
na kad laidai valdytu vairuotojo dureles tai abejoju kad taip butu, bet kad juos tinkamai pajungus prie centrinio valdymo, arba signalkes, varikliukas atrakins arba uzrakins dureles tai faktas  |
|
|
|
|
 |
Centrinis |
Parašytas: 2006 09 01, 21:32 |
|
|
|
nu supratai ka noriu pasakyti , biski durnokai issireiskiau, tai ar tinkamus laidus pasirinkau?, nes varysiu i alta paskui, kad tik prie signos pajunngtu |
|
|
|
|
 |
 |
Re: Centrinis |
Parašytas: 2006 09 01, 22:52 |
|
|
|
Houmer rašo: |
Pasm mane yra signalizacija ne is prastuju, ir yra reiskiasi centrinis kuris nera pajungtas, Taigi uzsinorejau susijungti viska. Kai state sigan gal pries 6 metus sake kad reikia varikliuka pastatyti, nes jo nera. Tai va siandien skambinu i alta ir klausiu kiek kaiuos tokia procedura atlkti, tai man jie isvardino varikliukas(16)LT+varikliuko tvirtinimas(77)Lt+pajungimas(40)Lt=suma(133)Lt, tai pagalvojau nu nafig. Pas drauga jau nusipirkau varikliuka kainavo (8)Lt, taigi planuoju isistatyti pats ir issivesti laidus i salona. Taigi ar dar kazko reikia is priedu?(suprantu kad reikia pajungti). Ir kur galetu man tai pigiai atlikti? O gal yra is cia esanciu kurie orentuojasi pajungime signos prie centrinio?(nes nuo cia as zalias) VILNIUS |
Tai yra centrinis ar jo nera?
jei yra tai kam tas variklis? |
|
|
|
|
 |
 |
Centrinis |
Parašytas: 2006 09 02, 08:34 |
|
|
|
Ten kaip issireiske tai nepilnas, pas mane visos durys uzsirakina tik uzrakinus vairuotojo dureles, jei rakini keleivio dureles, neuzsirakina nei vienos dureles.. |
|
|
|
|
 |
Centrinis |
Parašytas: 2006 09 02, 13:02 |
|
|
|
taigi koks skirtumas jei pajungsi nuo signalkes visvien dureliu su rakteliu neberakinesi...
taigi manau nereik nieko keist, tiesiog visa centrinio valdyma paduot i signalke ir bus viskas ore, bent pas mane taip yra ir ne kiek nesiskundziu |
|
|
|
|
 |
Centrinis |
Parašytas: 2006 09 02, 13:35 |
|
|
|
jei nori pagalbos tai pasakyk kokia masina, signalke. Nes toje firmoje tai nuraus kaip uz nauja signalizacija.
m? |
|
|
|
|
 |
Centrinis |
Parašytas: 2006 09 03, 20:06 |
|
|
|
Signa statyta alte, masina nissan primera, kurioj priekinese varuotojo durelese varikliuku nebuna, ana dien priejau iki signos ir ten nei vienos raides nei jokiu skaiciu ant jos neuzrasyta, signa prie varikliuko jungsiu alte, tai kainuos 40Lt, isistaciau varikliuka ir sutaupiau 96Ltm, tik vat noriu teisingus laidus i salona atvest kad jiem teliktu pajungt....... Tai kaip manot ar tuos laidus atvedziau? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |