|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 17, 20:53. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Kompiuteriai, jų priedai, periferija » pentium 3 850mhz procas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
|
pentium 3 850mhz procas |
Parašytas: 2006 09 04, 12:25 |
|
|
|
Turiu toki procesoriu pentiun 3 Celeron (850mhz) Mano kompe toks pats ,beveik stovi tik 633mhz . Nezinau kame problema ,nes su tuo procu mano kompas nedirba gerai ,Padirbes apie 10min persikrauna ir taip visa laika .Ar gali buti tas procas blogas ? (850) O gal mano motinine jo nepriima? Kas esast susidure su panasia problema ,parasykit.
Gavau tos silikonines termo pastos.Ir ka jus manot ? Vistiek jis man luzo po 40min. Vadinasi mano pkokste nepaveza jo. |
|
Paskutinį kartą redagavo Maxxas, 2006 10 04, 07:18. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
Parašytas: 2006 09 04, 12:48 |
|
|
|
Jiegu klibinai ta procam tai dar karta patikrink radijatoriu. Buna, kad nedasispaudzia gerai taiir kaista...
Kitu atveju kitos problemos: blogas maitinimas, hardware bugas koks... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 09 04, 15:02 |
|
|
|
senieji Celeron'ai 633 dirbo 66MHz taktiniu greiciu, o 850MHz jau kiek atsimenu 100MHz dazniu... bet del visa ko pasiziurek MB aprasyme kokius CPU motina palaiko... |
|
_________________ kvailas mokosi iš savo klaidu - protingas iš svetimų. |
|
|
|
|
Parašytas: 2006 09 04, 17:28 |
|
|
|
O tu biose nustatimus keitei ? Gal jis dirba dar kaip 633 nes jo motinine nepazysta. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 09 05, 07:41 |
|
|
|
Sita pastebejau,kad 66,o anas 100mhz .O maitinimo bloka nepamenu ar bandziau kita pajungti ,pas mane tik 200w .Turiu nauja 300w.Vienas bicas sako ,kad pats procas gali buti blogas ,ar tai tiesa ? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 09 05, 17:30 |
|
|
|
jei procas butu blogas - neisijungtu kompas... |
|
_________________ kvailas mokosi iš savo klaidu - protingas iš svetimų. |
|
|
|
|
Parašytas: 2006 09 05, 17:39 |
|
|
|
patikrink radiatoriu... gali trukti pastos tarp radiatoriaus ir proso...
beto gali buti ir blogas prosas.. t.y. nudraskyti kristalo galai...
bet tokia problema dazniausiai buna del blogos termo apykaitos del proso ir radiatoriaus.
nors maitiakas 200W tai irgi itakos gali tureti.. nes jis ne naujas ir jau neturi 200W |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 09 06, 07:16 |
|
|
|
Kriptas rašo: |
patikrink radiatoriu... gali trukti pastos tarp radiatoriaus ir proso...
beto gali buti ir blogas prosas.. t.y. nudraskyti kristalo galai...
bet tokia problema dazniausiai buna del blogos termo apykaitos del proso ir radiatoriaus.
nors maitiakas 200W tai irgi itakos gali tureti.. nes jis ne naujas ir jau neturi 200W |
Vakar vargau nemazai maitiaka pakeiciau nauja (P4) 300w ,o kas del pastos tai jos isvis ir nera .Kiek eksperimentavau ir bios nustatymus keiciau ,ir vindows bandziau su instalinti i tuscia harda ,neveikia .Ant windows xp filma ziurint lusta media player kazkur po 10min.Karoc jis nedirba taip kaip turetu.Kristalai antroj pusej nulauzyti nera .Beda ta ,kad ji buvau gaves su negyva plokste pentium 3 ,kurios prikelti nepavyko,o jis veikia ant mano plokstes ,bet tik taip .Galibut ,kad jis buves perkaitintas ?Kas zinot koks pats galingiausias procas ant 370 lizdo ? Butu idomu pabandyt koki kita ant savo kompo plokstes |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 09 06, 10:00 |
|
|
|
Gali būti kad motininė plokštė nepalaiko, arba procas pakepęs. Kaip tik turiu 370 soketui procą P3 800Mgz, 50Lt . Klaipėdoje. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 09 06, 11:09 |
|
|
|
Biose rodo proco temperatura .Kokia ji turi buti pradzioj ? Pasmane apie 50 laipsniu ? Ar cia per didele ? nemanau ,kad nesiausina |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 09 06, 12:47 |
|
|
|
50 laipsniu tik ijungtam daugoka. Paimk nuvalyk proca su ausintuvu nuo senos pastos, uzdek naujos. Nes gali buti biose rodo 50 , o pradejus dirbti pakyla iki 70-100 laipsniu, po to automatiskai persikrauna suveikus apsaugai.
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 09 06, 17:50 |
|
|
|
butinai pasta turi buti!!!! nes kitaip jokio sukibimo nera(oras geras termo izoliatoriu, todel perkaista prosas blogai perduodamas savo siluma i radiatoriu), o ka rodo biosas tai dar nieko nereishkia.. nes jis rodo oro temperatura aplink prosa. o pats kristalas gali buti ikaites daugiau nei 100laipsniu.
turbut ir bus problema tame.
Jei mamke nepalaikytu proso, tai kompas nesikrautu, arba motka atpazintu prosa kitaip. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 09 07, 08:35 |
|
|
|
Gali buti .Pas mane ir ant to 633 nera pastos,bet jis dirba gerai ,anksciau naudojausi su 150w maitblokiu ,dabar idejau nauja 300w.O ka reiskia tie kristalai ,ar kondikai keraminiai proco apacioje ? Gerai butu ,kad jis man veiktu ,nes skirtumas jauciasi akivaizdziai ,visos programos daug greiciau startuoja.Kad taip is dalies butu pagadintas ,kiek visu klausiau ,nieks netiki ,jei butu su defektu ,tai neveiktu . O kur gaut tos pastos pirkti ? Cia jau reikia vaziuot i klaipeda |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 09 07, 08:43 |
|
|
|
Pastos pas bet kuri normalu pc technika turi buti irankiu dezej Nusipirkt gali bet kurioj didesnej komp. irangos parduotuvej, BMS'e ar pan. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2006 09 07, 09:13 |
|
|
|
Aisku ,bet jos ten nedaug tikriausiai deti ant proco pavirsiaus? |
|