|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 27, 09:45. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » Windows update
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Windows update |
Parašytas: 2007 01 13, 17:44 |
|
|
|
Kokia nauda duoda windows updeitai? Ka prarasciau juos isjunges?, nes dabar neaisku ar man to reikia ar ne. Suprantu, kad mazdaug ten turetu klaidas istaisyt ir sauguma padidint(bet nuo ko?) ir ar jie realiai padeda? |
|
|
|
|
 |
Windows update |
Parašytas: 2007 01 13, 18:08 |
|
|
|
manau padeda. Buvo prikolas kad kazkada ant windows xp neveike JAVA, surase pataisala ir pradejo veikt. Dar su tais NET SEND nesamones budavo, netgi prisimenu nuo intiko issokdavo lentele "shutdown in 60s"..
Padeda padeda kartais. As tai juos palikes ijungtus. |
|
|
|
|
 |
Windows update |
Parašytas: 2007 02 03, 22:02 |
|
|
|
man tai nieks nuo to nepasikeite...ar ijungta ar ne...tik kad kartais nesamoniu prisiuncia per tuos updaitais....
pamenu kazkada turejau windouvsus be SP2 tai per updaita parsiunte...bet buvo ir taip kad per viena updaitinima tai kaip prisiunte velniai zino ko tai kompas dvigubai suletejo....
vienu zodziu dabar esu isjunges ta updaitinima ir ramu... |
|
|
|
|
 |
Windows update |
Parašytas: 2007 02 03, 22:08 |
|
|
|
As taippat isjunges updatus nes atsimenu per viena toki update man startupe atsirado windows genue advantage ir siulydavo man pasitikrinti ar jusu os legalus. Nauja kompa gavau ir jokio update nedariau. Tik hardas senas liko , bet procas is intel i amd pasikeite tai formato reikejo. Dabar esu sotus ir laimingas be tu apdate  |
|
|
|
|
 |
Windows update |
Parašytas: 2007 02 04, 12:56 |
|
|
|
tai atsirado nes spaudineji "typical" o ne "custom"..
man tai neatsirado nei karto tas sudas, nes vos kai ji pasiulydavo as atsisakydavau. Viskas su tais updeitas gerai, na o jei jie jum netinka, tai jusu reikalas. |
|
|
|
|
 |
Windows update |
Parašytas: 2007 02 04, 13:06 |
|
|
|
As taip pat issijunges esu updeitus... Man juos siunte siunte siunte kol uzkiso visa hdd - laisvos vietos 79mb per menesi pasidare is 15gb  |
|
|
|
|
 |
Windows update |
Parašytas: 2007 02 06, 12:26 |
|
|
|
Kaip bežiūrėsi, atnaujinimai reikalingi. Nėra būtinybės juos atnaujinti automatiškai, aš pats kartą per mėnesį peržiūriu ir instaliuoju rankiniu būdu. |
|
|
|
|
 |
Windows update |
Parašytas: 2007 04 14, 14:38 |
|
|
|
be reikalo niekas nieko ir nekuria updeitai tikrai reikalingi, nes istaiso saugumo spragas ir visa kita, pas mane automatiskai updeitai atsisiuncia tika dar perziuriu kuriuos instaliuot kuriuos ne, viasada reikia perskaityti ka darai! |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |