|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 11, 22:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Kaip Pasidaryti?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Kaip Pasidaryti? |
Parašytas: 2006 09 09, 17:32 |
|
|
|
|
| Turiu labai paprasta klausyma. Kaip Pasidaryti laida is ausiniu y rusiska penkiasaky? |
|
|
|
|
|
 |
Kaip Pasidaryti? |
Parašytas: 2006 09 09, 18:06 |
|
|
|
|
Pervadink temą taip, kad būtų aišku ką nori darytis.
Pasidaryti gali paprastai - susirask ausinių kištuko (Vadinasi JACK, 3,5mm) kontaktų išdėstymą. Tada susirask "rusiškos" jungties (vadinasi ji DIN) atitinkamą išdėstymą (jų yra daug ir priklauso nuo to, kad per įėjimas ar išėjimas). Sujunk atitinkamus kontaktus ir džiaukis pasidarytu perėjimu. Nuorodą rasi viršuje. |
|
|
|
|
|
 |
Kaip Pasidaryti? |
Parašytas: 2006 09 10, 10:44 |
|
|
|
|
| Arba nesuk galvos ir nusipirk jau padaryta perejima... Cia tada jei nelabai moki lituoti ir gali gautis visokie netikslumai del kuriu atsiras iairiu fonu... |
|
|
|
|
|
 |
Kaip Pasidaryti? |
Parašytas: 2006 09 10, 11:23 |
|
|
|
|
| Dabar sunku rasti tokį perėjimą, tad tenka darytis. |
|
|
|
|
|
 |
Kaip Pasidaryti? |
Parašytas: 2006 09 10, 12:32 |
|
|
|
|
kadaise kai buvau mazas zaidziau su tokiais kistukais
Jeirusiska kistuka sunumeruosime pvz 1 2 3 4 5 pagal laikrodzio rodykle, tai 3 laidas bus bentras abiem kanalam o 1 ir 5 kaire ir desine. tiksliaipasakyt negaliu. Bet paimk koki speakeri ir laidukus in real time pakaisiok ir pamatysi  |
|
|
|
|
|
 |
Kaip Pasidaryti? |
Parašytas: 2006 09 10, 13:14 |
|
|
|
|
| Sharfshutze rašo: |
kadaise kai buvau mazas zaidziau su tokiais kistukais
Jeirusiska kistuka sunumeruosime pvz 1 2 3 4 5 pagal laikrodzio rodykle, tai 3 laidas bus bentras abiem kanalam o 1 ir 5 kaire ir desine. tiksliaipasakyt negaliu. Bet paimk koki speakeri ir laidukus in real time pakaisiok ir pamatysi  |
kad ne visai. jei imam tavo numeracija, tai 3 yra mase (bendras), o kanalai jungiasi i 1 ir 2, arba 4 ir 5. o siaip tai cia yra info: http://www.technick.net/public/code/cp_dpage.php?aiocp_dp=pinconhav_din_audio |
|
|
|
|
|
 |
Kaip Pasidaryti? |
Parašytas: 2006 09 10, 13:49 |
|
|
|
|
| Nezinau ar toks retas dalykas... Pries kelis metus tai tevas nesunkei gavo toki laida. aisku reikia ne maxinoj o kokioj elektro prekiu parduotuvej ieskoti. Ta kur tevas gavo tai su tokiu kistuku kaip ausinems, ta dar reiktu nusipirkti papildomai toki perejima kur i abu galus ausiniu kistukas kisasi... |
|
|
|
|
|
 |
Kaip Pasidaryti? |
Parašytas: 2006 09 10, 15:33 |
|
|
|
|
| Prieš porą metų ir aš jų pirkau, o dabar nei Senukuose, nei TOPO centre, nei maximoje neradau. DIN-tulpė pilna, o DIN-JACK nėra. |
|
|
|
|
|
 |
Kaip Pasidaryti? |
Parašytas: 2006 09 10, 19:45 |
|
|
|
|
Tikriausiai gausiu per ausį už tokius klausimus, bet kaip atrodo "tulpės" ir Jack kištukai? gal kas kokią fotkę gali įmest  |
|
|
|
|
|
 |
Kaip Pasidaryti? |
Parašytas: 2006 09 10, 21:09 |
|
|
|
|
| Vinkelis rašo: |
Tikriausiai gausiu per ausį už tokius klausimus, bet kaip atrodo "tulpės" ir Jack kištukai? gal kas kokią fotkę gali įmest  |
http://joday.free.fr/images/hw/mini-jack_rca.jpg
kur vienam gale du kistukai ten tulpes o kitam mini-jack... jack yra panasus i mini jack tik storesnis ir ilgesnis |
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animuotą avatarą. |
|
|
|
 |
Kaip Pasidaryti? |
Parašytas: 2006 09 10, 21:13 |
|
|
|
|
|
_________________ Aš pažeidžiau forumo taisykles ir naudojau animuotą avatarą. |
|
|
|
 |
Kaip Pasidaryti? |
Parašytas: 2006 09 11, 21:14 |
|
|
|
|
Dėkavoju, tomeli, kad parodei O mini-jack tai čia stereo kištukas, ar aš kažką painioju?  |
|
|
|
|
|
 |
Kaip Pasidaryti? |
Parašytas: 2006 09 11, 21:30 |
|
|
|
|
| Vinkelis rašo: |
Dėkavoju, tomeli, kad parodei O mini-jack tai čia stereo kištukas, ar aš kažką painioju?  |
Seip buna ir mono ir stereo kiek pamenu (pataisykit jei klystu ) |
|
|
|
|
 |
Kaip Pasidaryti? |
Parašytas: 2006 09 11, 21:36 |
|
|
|
|
| Tai negi visiškai vienodi bus ir mono ir stereo kištukai?? |
|
|
|
|
|
 |
Kaip Pasidaryti? |
Parašytas: 2006 09 11, 22:40 |
|
|
|
|
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|