Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 09, 16:32. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki,pakliuvo pas mane toks garsiakalbis is draugo,tikslaus pavadinimo nezinau,bet jo skesmuo 15", 4omai ir kaip uzrasyta 400W max.Gal kas torejot ar buvot susidure su XE zemu garsiakalbiais?jei neklystu,gal ir sitam forume buvo kazkas rasyta,kad jie su...
Nu tas tavo wooferis kainuoja jei neklystu apie 120Lt O jo membrana yra melynos spalvos? Nu firma taj seipsau http://www.e-xinghui.com/ Va cia gali pasiziuret kitu sios firmos gaminuku
Taip,melynos spalvos.Perejau per parduotuves,radau tokiu,bet jokiu platesniu duomenu apie juos nera.Dar radau,kad jo membrana tipo is aliuminio,bet kazkaip nepanasu.
ka galiu patarti ...jei neturite daug pinigu tai turesit tenkintis tokiais garsiakalbiai kurie buvo mineti bet siaip neuzkliukit ant gamintoju kabliuko, dazniausiai neaiskios firmos gamina prastus bosus tik pasistengia padaryti grazius ir p.n. dazniausiai ju technines charakteristikos yra zymiai prastesnes nei raso (jei isvis paraso). O ir programos kurios skaiciuoja turi daznai apskaiciuoja blogai nes pagal boso matmenys (turiu oemnyje difuzoriaus skersmeni, magneto dydi) jie neatitinka galios santikiu ir kitais parametrais.
Na mano draugeliui ir reikia kambarinio subo,tik kad "minkstai"bumsetu.tai ir atnese pas mane kad as ji i kokia deze imesciau.bet neisivaizduoju kokio turio cia reiketu,parduotuveje kur klausinejau tai sake kokiu 40 litru reikia,tik pamirsau paklaust ar su faziku ar be.net dazniu atkurimo juostos nebuvo prie aprasymu!ar galite kas nors ka patart?
sudas ne subas, pumpuos ora ir tiek, jau geriau dek i uzdara kokiu 30 l deze, nes tikslios vistiek nepadarysi. o su faziku tai 100proc sakau neimanoma klausyt bus, nu nebent tenkina panasi kokybe kaip kompiniu 'subu' creativu ir pan;))
dek i uzdara deze, prikisk sintepono truputi, gal kas ir gausis...
Hm.. o tokia nedidele deze nenupjaus zemu?nesu susidures su galingais uzdarais subais,koks buna ju skambesys?draugeliui reik kad svariai ir minkstai bumsetu,kokybes dideles nereikalauja,tikriausiai ir garsiakalbi issirinko pagal dydi ir watus...
Nu jus cia man biski idomiai, klausinejat?? turit kaskoki Xe suba (beja as ir kaskoki Xe turiu!!!) tai jei tas subas kietai groja (butent pas mane tas XE taip ir groja?) tai kaip jus ji minksta padarysit?? o del to svarumo ir kokybes tai irgi cia idomiai skamba:) beto jus apie ta garsiaklbi nieko nezinot:) o norit padaryt kaska gero:) mano nuomone nieko gero nesitikekit....
dazniu juosta priklauso nuo filtro koki pastatysi...deze zemu negali nupjauti, nuo dezes tipo priklauso kaip tas zemas gros: minkstai, kietai (cia velgi kaip kas supranta).