Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 07, 07:17. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
kad bezdalas ten , o ne informacija. Kantrybės užteko iki tos vietos, kur mūsų organizme gali gyventi iki 150 skirtingų parazitų. Jeigu tokius žiūrėčiau, gyvenimo neužtektų. Geriau jau "puiki pora"
Aš net nežadu pirkti, žinau kas nusipirko ir per juoką negaliu paaiškinti kokį gerą daikta nusipirko. Bet mane, labai rimtu veidu bando įtikinti kad jis GYDO.
Aš net nežadu pirkti, žinau kas nusipirko ir per juoką negaliu paaiškinti kokį gerą daikta nusipirko. Bet mane, labai rimtu veidu bando įtikinti kad jis GYDO.
Tai jokiu būdu nebandyk teigti priešingai - placebo efektas turi milžinišką poveikį, gal tikrai žmogui padės. Apie tai net ir Balys Sruoga "Dievų miške" rašė. Jei žmogui padeda, tai visai negaila tų keliasdešimties EUR, kuriais lochatrono gamintojai praturtėjo.
Placebo turi viena salutini efekta: jis realiai gydo psichologine sveikata. Maziau nervuojasi zmogus, atsirado viltis ir panasiai. Kodel gi ne, nors aisku brangokai viltis kainavo
Labai norėčiau pažiūrėti į šito aparato (nelabai apsiverčia liežuvis jį aparatu vadinti) vidurius. Nepasikuklinsiu ir paklausiu, gal kas nors taisėte? Bet tutbūt jie ant tiek stebuklingi, kad net ir sugede gydo.
Nekalbam apie placebo efektą, ten viskas aišku. Pasiaiškinam kam jis naudoja elektros energiją. Tik dviems LED ir ekranui?
Taigi rusiškuose forumuose pilna tokio tipo aparatų "skerdynių". Dažniausiai ten iš tiesų būna tik maitinimo baterija ir LED. Aišku, pasitaiko ir "high end" - dar kokią nors mikroschemą įdeda dėl solidumo
Citata:
Placebo turi viena salutini efekta: jis realiai gydo psichologine sveikata
Kaip sakydavo vienas mano, dabar jau amžiną atilsį, mokytojas - visos ligos užpuola nuo nervinimosi, ir tik venerinės nuo per didelio linksmumo