Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 31, 18:57. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
taip, kolegos, su 1,6mm storiu ir man taip gavosi - $5 už 10 vnt. Plonesnės brangiau išeina, nes joms nėra lūdinimo švinuotu alavu pasirinkimo. O aš maniau, kad plonesnės pigiau bus.
Na ką, jamam
taip, kolegos, su 1,6mm storiu ir man taip gavosi - $5 už 10 vnt. Plonesnės brangiau išeina, nes joms nėra lūdinimo švinuotu alavu pasirinkimo. O aš maniau, kad plonesnės pigiau bus.
Na ką, jamam
Net nebera tikslo namie daryt... Pirkt tekstolita, skysti, vonele, lempa, tada svitint, mirkyt ir t.t. Nebeapsimoka.
Net nebera tikslo namie daryt... Pirkt tekstolita, skysti, vonele, lempa, tada svitint, mirkyt ir t.t. Nebeapsimoka.
Yra
1. Savotiskai, bet smagu
2. Kai uzsakineji, kur det likusias 9 plokstes?
3. Ne viskas telpa i 10x10cm
P.S. manau, kad didzioji dalis forumieciu tekstolito neperka, o turi is senu atsargu.
P.P.S. man pcb daryme kainuoja tik mano laikas ir grazteliai. Viso kito turiu laaaabai ilgam. Atsizvelgiant i 1 punkta, laiko pinigais nevertinu, tai plokstes galima sakyt nemokamos
Tiesa, nieko sudetingo ir negaminu: kolkas didziausia smd esu naudojes plcc44. Jei ka nors rimtesnio kada reiks ilituot, tai jau kaukes noretusti. Kas ne smd - puikiai eina ir be kaukes.
Be to, kai pats, tai nusibraizei, atprintinai, priprosinai, isesdinai ir per vakara turi pcb. Jokio laukimo, vien veikla
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life!
tai kad 3pcb dar siuntimas 25 žali, ar tik man vienam jį rodo?
tokiu atveju tikrai ekonomijos niekur nesusidaro kai reikia 1 pcb 5x5cm, ir moki 30 žalių. tuo tarpu per vakarą pasidarai tą pcb ir tikrai pigiau. už 5 žalius be abejo galima likusias būtų ir išmesti.