|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 08, 08:31. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » reikia sukurti interneto serverį mamai...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
reikia sukurti interneto serverį mamai... |
Parašytas: 2006 08 11, 23:37 |
|
|
|
yra toks dalykas, reikia sukurti serverį interneto mamai, nežinau gal kas pažinos ją, ji dėsto ekonomiką (bendrai pasakius) Vilniaus universitete, Vita Karpuškienė. pagrindinė problema, ta prasme ko aš nežinau, tai su kuo reikia sukurti tą puslapį, ir jį įkelti, ta prasme, su kokia programa reikia "nupiešti" tą puslapį ir pan. o paskui kaip įkelti. o vietą jam jau nupirksim.  |
|
_________________ nepamirškit, klysti žmogiška
privatas - privatiems klausimams
arch linux  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 12, 01:28 |
|
|
|
Elementariausia būtų, jei nieko neišmanant, MS Worde - Save As HTML, kitas instrumentas žaliems - MS Front Page, po to galima ieškoti visokių HTML Editors ir bandyti juos. Galiausiai turbūt pasirinktum Miroslav mineta DW. O, jei darytum profesionaliai - tai ir notepad per akis  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2006 08 12, 21:41 |
|
|
|
galiu suteikti dar šiokios tokios info: mano mamai reiks ten talpinti informaciją, jokiu PHP ar chat`ų nebus. tiesiog, kad jos studentai galėtų ten atėję pasiimti skaidres ir šiaip visokius dalykus. o šiaip bandysiu paieškot kur ms publisher`io dabar jo neturiu greičiauisiai, nes išvis KOL KAS mano kompas be ofiso, bet čia per kokias tris keturias, na kada ateis darbo diena, nežinau kada ji ateis, tada ir susitvarkysiuna tada kol kas tiek. bet klausimų dar tikrai bus. |
|
arch linux  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 12, 21:47 |
|
|
|
hmm, o iš kur man jį gauti? gal kur interne yra, nes kai buvo senas kompas žiūrėjau (senas turėjo ofisą pilna ir viską) bet ten front page irgi nebuvo... jei galit mestelkit kokį link`ą  |
|
arch linux  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 13, 21:32 |
|
|
|
Manijakas rašo: |
ms publisher dar paprasciau, ten jau yra gatavi sablonai  |
šiandien bandžiau šiek tiek su juo pas savo sese prie kompo - tai pasirodė nesudėtinga programa, dabar tik reikia sulaukti kol vienas kompiuteristas, kuris mum kompus tvarko - nebeatostogaus, nunešiu, kad įrašytų reikalingas programas kai kurias. |
|
arch linux  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 13, 23:43 |
|
|
|
na ką manote? (čia kol kas dar tik pradžia) [url]karpuskiene.puslapiai.lt[/url] kadangi neturiu ofiso kompe, tai daug nesitikėkite. dabar ją karts nuo karto keisiu, paskui ir sau susikurisiu  |
|
Paskutinį kartą redagavo JAULER, 2006 08 14, 13:21. Redaguota 1 kartą _________________ nepamirškit, klysti žmogiška
arch linux  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 14, 01:50 |
|
|
|
siulaus su iniversitero administratorium pasikalbeti ir duos vietos universiteto serveryje, vissi tie nemokami hostingai reklamu bjauriu prikis i puslapi, bus nemalonu ziureti arba reikes moketi uz serveri.
universitetai darboutojams ruri duoti vietos savo puslapiams skirtiems darbo reikalams ir tikrai duoda kiek reikia.
tikrai nereikia prasideti us tais nemokamais hostingais, jie nebent puslapui apie savo suni ir papuga tinka. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 14, 12:41 |
|
|
|
čia mokamas serveris, bet mokėti po 1 LT per mėnesį, tai turbūt lengviau, negu eiti aiškintis su universiteto adminais, na nežinia, nes ne man tektų aiškintis su adminais, o mama sakė, kad geriau jau mokamą paimti. |
|
arch linux  |
|
|
|
 |
Parašytas: 2006 08 14, 14:16 |
|
|
|
hmm, dabar problema, kaip reikia apjungti puslapius, jei žvilgterėsite dar manau labiau suprasite mane www.karpuskiene.puslapiai.lt reikia padaryti, kad paspaudus "apie mane" atsidarytų kitas lapas.kaip man tai padaryt? šitą suprojektavau su publisher`iu, prie kito kompo. Ir dar, kažko su firefox normaliai neveikia, o su IE veikia. |
|
Paskutinį kartą redagavo JAULER, 2006 08 14, 17:08. Redaguota 1 kartą _________________ nepamirškit, klysti žmogiška
arch linux  |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|